Προς το περιεχόμενο

Facebook Marketplace Isn't Available to You

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, poulinos είπε

για καποιο λογο μου κλεισαν το Marketplace. 

Καλως ηρθες στο Club μολις εφτιαξα νεο λογαριασμο. 😂

• Haha 1
  • Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από τον Απρίλιο εχω φαει ακυρο και ασχετο ban στο marketplace. Στις αρχες εστελνα στο support, πληρωσα και ενα μηνα premium αλλα τιποτα. Κανεις δεν ξερει και κανεις δεν απαντησε γιατι εγινε αυτο.

Νεο λογαριασμο που εκανα εφαγε μπαν στην εβδομαδα. Μην ελπιζετε οτι θα φτιαχτει τιποτα δυστυχως

Δημοσ.
5 ώρες πριν, StormGr είπε

Νεο λογαριασμο που εκανα εφαγε μπαν στην εβδομαδα. Μην ελπιζετε οτι θα φτιαχτει τιποτα δυστυχως

Ειχα 2 λογαριασμους πολλων χρονων,ο main εφαγε ban,συνεχισα με τον δευτερο,ban και αυτος.
Εφτιαξα και τριτο,ban και εκεινος.
Απο περιεργεια,εφτιαξα και 4ο ,δεν εχει φαει ban,αλλα τους το εριξα εγω γιατι με κουρασε αυτη η κατασταση.
Στον αυτοματο το facebook,που τον εκανε δισεκατομμυριουχο.

Δημοσ.
On 15/09/2025 at 13:25, LLLEFTERIS said:

Καλως ηρθες στο Club μολις εφτιαξα νεο λογαριασμο. 😂

ε μαλλον αυτο θα κανω για να πουλησω ενα δυο πραγματακια που θελω ακομα εκτος αν φυγουν εδω.και μετα θα φαει σβησιμο το account.

On 15/09/2025 at 15:25, StormGr said:

Από τον Απρίλιο εχω φαει ακυρο και ασχετο ban στο marketplace. Στις αρχες εστελνα στο support, πληρωσα και ενα μηνα premium αλλα τιποτα. Κανεις δεν ξερει και κανεις δεν απαντησε γιατι εγινε αυτο.

και σιγα μην απαντησουν.

Δημοσ.

Προσεξα οτι σβηνουν αγγελιες πλεον και δεν ειναι δυνατον να μην βαζω σωστα μια αγγελια δεν θα ειχα τοσες αξιολογησεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες ξεμπλόκαρε. Πατήστε πάνω εκεί που σας λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο. Έχει βγάλει μια νέα επιλογή. Στην ουσία κάνεις request review και στο ξε-μπλοκάρουν. Σε ένα 24ωρο ήμουν οκ. 

Επεξ/σία από Lotof
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Lotof είπε

Στην ουσία κάνεις request review και στο ξε-μπλοκάρουν. Σε ένα 24ωρο ήμουν οκ. 

Ποσο καιρο ησουν banned?

Απο pc η app το εκανες;

Γενικα επειδη σου δουλεψε εσενα,δε σημαινει οτι "ξεμπλοκαρε"
Εμενα δε μου βγαζει  "νεα επιλογη " πουθενα,ουτε απο browser ουτε απο app.

Γενικα δωσε καμια πληροφορια,screenshot,κατι.

Δημοσ.
8 hours ago, StamTheMan said:

Ποσο καιρο ησουν banned?

Απο pc η app το εκανες;

Γενικα επειδη σου δουλεψε εσενα,δε σημαινει οτι "ξεμπλοκαρε"
Εμενα δε μου βγαζει  "νεα επιλογη " πουθενα,ουτε απο browser ουτε απο app.

Γενικα δωσε καμια πληροφορια,screenshot,κατι.

μου εχει επιλογη απο pc να ξαναδουν το αιτημα.πιο πριν δεν ειχε τπτ εκτος αν δεν το ειχα δει εγω

• Thanks 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, poulinos είπε

μου εχει επιλογη απο pc να ξαναδουν το αιτημα.πιο πριν δεν ειχε τπτ εκτος αν δεν το ειχα δει εγω

Μπορείτε να βάλετε κανένα screenshot να δούμε που ακριβώς είναι;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
10 hours ago, Popeye00 said:

Μπορείτε να βάλετε κανένα screenshot να δούμε που ακριβώς είναι;

Ευχαριστώ.

εγινε επαναφορα του δικου μου account. απο pc πηγα μεσα στο notification που εγραφε οτι μου εκοψαν την προσβαση και ειχε καπου επιλογη οτι να κανουν review

την πρωτη φορα ή δεν το ειδα ή δεν το ειχε.απο κινητο δεν το εβγαζε

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

εγινε επαναφορα του δικου μου account. απο pc πηγα μεσα στο notification που εγραφε οτι μου εκοψαν την προσβαση και ειχε καπου επιλογη οτι να κανουν review

την πρωτη φορα ή δεν το ειδα ή δεν το ειχε.απο κινητο δεν το εβγαζε

Εμένα έχουν περάσει μήνες από το notification και από τις "ειδοποιήσεις" στην αρχική σελίδα πάει 4-5 βδομάδες πίσω μόνο.

Πώς θα βρω την σχεδόν έτους ειδοποίηση; Καμιά ιδέα κανείς;

Δημοσ.
3 hours ago, Popeye00 said:

Εμένα έχουν περάσει μήνες από το notification και από τις "ειδοποιήσεις" στην αρχική σελίδα πάει 4-5 βδομάδες πίσω μόνο.

Πώς θα βρω την σχεδόν έτους ειδοποίηση; Καμιά ιδέα κανείς;

facebook.com/marketplace/status/

δοκιμασε εδω να δεις τι θα βγαλει

Δημοσ.
1 hour ago, StamTheMan said:

Παιδες,για ονομα,αν το βγαλει σε καποιον , ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΕΝΑ ΡΙΜΑΔΟSCREENSHOT !!!!

Screenshot_26.jpg

Δοκιμασα και το profile status, δεν εχει σχεση.

δεν εχω screenshot αφου εφτιαξε αλλα βλεπω οτι εσενα εχει αιτιολογια ηδη γιατι δεν σε αφηνει.εμενα δεν ειχε και ηταν αοριστο

Δημοσ.

Από τα συμφραζόμενα και το screenshot καταλαβαίνει κανείς πως ο αλγόριθμος του facebook απενεργοποίησε προσωρινά τη δυνατότητα συναλλαγής με το fb marketplace γιατί θεώρησε πως πουλάς σαν επαγγελματίας και όχι σαν καταναλωτής πράγμα που απαγορεύεται από τον κανονισμό του. Έχει το Meta Business γι' αυτό το σκοπό και σε καλεί έμμεσα να πας εκεί. Γνωρίζω και άλλους που το έκανε ενώ δεν είναι πωλητές/μεταπωλητές οπότε σίγουρα κάνει και λάθη. 

Πως θα το επαναφέρετε τώρα δε ξέρω. Ίσως στο "βοήθεια και υποστήριξη", "αναφορά προβλήματος"; Λέει προσωρινά απενεργοποιημένο οπότε ίσως υπάρχει κάποιος τρόπος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...