Προς το περιεχόμενο

Facebook Marketplace Isn't Available to You

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, baspav είπε

Από τα συμφραζόμενα και το screenshot καταλαβαίνει κανείς πως ο αλγόριθμος του facebook απενεργοποίησε προσωρινά τη δυνατότητα συναλλαγής με το fb marketplace γιατί θεώρησε πως πουλάς σαν επαγγελματίας και όχι σαν καταναλωτής πράγμα που απαγορεύεται από τον κανονισμό του. Έχει το Meta Business γι' αυτό το σκοπό και σε καλεί έμμεσα να πας εκεί. Γνωρίζω και άλλους που το έκανε ενώ δεν είναι πωλητές/μεταπωλητές οπότε σίγουρα κάνει και λάθη. 

Πως θα το επαναφέρετε τώρα δε ξέρω. Ίσως στο "βοήθεια και υποστήριξη", "αναφορά προβλήματος"; Λέει προσωρινά απενεργοποιημένο οπότε ίσως υπάρχει κάποιος τρόπος.

Οχι,βλακειες ειναι αυτα που γραφει,μου μπλοκαρε 2 καινουργια προφιλ.

Δεν ψαχνουμε λυσεις,τα εχουμε ψαξει ΟΛΑ,οτι δε μπορεις να φανταστεις,δεν ειναι καινουργιο το προβλημα ρε συ.
Απλα  βγηκε ενας,πεταξε ενα "ξεκολλησε" και ψαχνουμε να βρουμε τι αλλαξε.

9 ώρες πριν, poulinos είπε

δεν εχω screenshot αφου εφτιαξε αλλα βλεπω οτι εσενα εχει αιτιολογια ηδη γιατι δεν σε αφηνει.εμενα δεν ειχε και ηταν αοριστο

Ναι μωρε,το ξερω,για τους αλλους λεω,μπας και δουν εδω τα νεα και πριν πατησουν για request βγαλουν ενα SS.
Θελω να το ανεβασω και σε ενα καναλι στα social που ανεβαζω αυτες τις μερες,αλλα θελω να εχω και το screenshot.
Θα βοηθησει πολλους που το εχουν παρατησει.
Σε εμενα παντως,σε 2 προφιλ,δεν εχει βγαλει ακομα το request review.

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
On 29/09/2025 at 10:57, StamTheMan said:

Οχι,βλακειες ειναι αυτα που γραφει,μου μπλοκαρε 2 καινουργια προφιλ.

Δεν ψαχνουμε λυσεις,τα εχουμε ψαξει ΟΛΑ,οτι δε μπορεις να φανταστεις,δεν ειναι καινουργιο το προβλημα ρε συ.
Απλα  βγηκε ενας,πεταξε ενα "ξεκολλησε" και ψαχνουμε να βρουμε τι αλλαξε.

Ναι μωρε,το ξερω,για τους αλλους λεω,μπας και δουν εδω τα νεα και πριν πατησουν για request βγαλουν ενα SS.
Θελω να το ανεβασω και σε ενα καναλι στα social που ανεβαζω αυτες τις μερες,αλλα θελω να εχω και το screenshot.
Θα βοηθησει πολλους που το εχουν παρατησει.
Σε εμενα παντως,σε 2 προφιλ,δεν εχει βγαλει ακομα το request review.

δυστυχως και εγω δεν κρατησα καποιο ss.απλα ειδα κατι παραπανω που δεν ξερω αν ηταν το ιδιο με αυτο που εγραψαν πιο πανω και το εκανα.δεν βιαζομουν οποτε δεν το ειχα ψαξει και παραπανω αν δηλαδη απο pc βγαζει κατι διαφορετικο απο οτι με το κινητο.μου ειχαν πει μεχρι και να κατεβασω την εφαρμογη για να δω αν απο εκει δινει κατι διαφορετικο.προς ωρας ακομα ανοιχτο το profile.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεχρι προχθες,οταν πατουσα να μπω στο μαρκετ,με εκανε αναδρομολογηση σε αλλο λινκ και μου πεταγε μηνυμα οτι δεν ειναι διαθεσιμο.
Τωρα απλα μου βγαζει το παρακατω,χωρις να αλλαξει το URL και εχει προστεθει το "συνεχεια",κατι που ειναι θετικο,δειχνει οτι ασχολουνται πλεον.
Οταν πατας στο "συνεχεια" , σε παει στο "status".
Το κακο ειναι οτι ακομα δεν εμφανιζεται η επιλογη για να ζητησω ελεγχο.

Screenshot_34.jpg

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ.
41 minutes ago, StamTheMan said:

Μεχρι προχθες,οταν πατουσα να μπω στο μαρκετ,με εκανε αναδρομολογηση σε αλλο λινκ και μου πεταγε μηνυμα οτι δεν ειναι διαθεσιμο.
Τωρα απλα μου βγαζει το παρακατω,χωρις να αλλαξει το URL και εχει προστεθει το "συνεχεια",κατι που ειναι θετικο,δειχνει οτι ασχολουνται πλεον.
Οταν πατας στο "συνεχεια" , σε παει στο "status".
Το κακο ειναι οτι ακομα δεν εμφανιζεται η επιλογη για να ζητησω ελεγχο.

Screenshot_34.jpg

αν πουλας απειρα πραγματα μην περιμενεις να στο ανοιξουν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

αν πουλας απειρα πραγματα μην περιμενεις να στο ανοιξουν.

Ρε,εχει γινει το ιδιο σε 3 προφιλ.
Το 1 ηταν καινουργιο,2 μερες το ειχα.

• Sad 1
Δημοσ.
On 08/10/2025 at 13:07, StamTheMan said:

Ρε,εχει γινει το ιδιο σε 3 προφιλ.
Το 1 ηταν καινουργιο,2 μερες το ειχα.

κατεβασε  tor browser ωστε να φαινεται οτι εισαι απο αλλη χωρα. το λεω μην διαβαζει κατι και συσχετιζει τα accounts σου.εμενα δεν μου βγαζε αιτιολογια.ισως για αυτο μου το ανοιξαν.δεν φαινοταν καν να εχω κανει κατι παραξενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...