Ren_Hoek Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Hollow Knight Silksong Senua's Saga: hellblade 2 No rest for the wicked Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου εγώ περιμένω ένα που κάνει για 3!! STARFIELD 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Black Myth Forbidden West Stalker 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου @just_a_dude αφού δεν ζήτησε το Redfall 2, πάλι καλά να λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Παιχνίδια με το 2 μόνο μέσα Senua’s Saga: Hellblade 2 Assetto Corsa 2 Stalker 2 Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από newlynx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου space marine 2 Hades 2 δεν έχω κάτι άλλο για 3 θέση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Ούτε ένας το Star Wars της ubisoft ρε παιδιά? 😬 Εγώ νόμιζα το site είναι γεμάτο με SW fans Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Αν ήταν το SW της Projekt Red τότε ναι, αλλά τώρα…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Αν ήταν το SW της Projekt Red τότε ναι, αλλά τώρα…. θα το πει ο fulgore, είμαι σίγουρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, firepc είπε θα το πει ο fulgore, είμαι σίγουρος Πάντως εγώ μετά την απαγοήτευση του Avatar τελείωσα οριστικά με την Ubi. Είπα να δώσω μια τελευταία ευκαιρία, αλλά μπα. Το ίδιο και με την Bethesda. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου btw, δεν περίμενα να δω τόσα πολλά space marine 2 και black myth wukong 👍 11 ώρες πριν, just_a_dude είπε τελείωσα οριστικά με την Ubi μεγάλη δήλωση αυτή Η ubi όμως δεν τελείωσε μαζί σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aruil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Είναι αρκετά δύσκολο να διαλέξω μόνο 3, μιας και βγαίνουν αρκετά. Θα έλεγα αυτά που θέλω περισσότερο είναι: Persona 3 Reload Solium Infernum Dragon's Dogma 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sephir Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Είναι αρκετά που μ' ενδιαφέρουν, αλλά προς ώρας, κρατάω μόνο τα εξής τρία: Like A Dragon: Infinite Wealth (σε λιγότερο από μήνα) Final Fantasy VII: Rebirth Broken Sword: Parzival's Stone (hopefully για το '24) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikopoup Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Half life 3 ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 1)Κλασικά. Το επόμενο Battlefield ( απλώς να μοιάζει με τα παλαιότερα πχ. BF3,BF1,BFV). 2) Stalker 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα