mercator84 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 15 το μήνα είναι παααρα πολλά. 2,29€/μήνα (μαζί με το ΦΠΑ) Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από mercator84
parlapipas25 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, mercator84 είπε 15 το μήνα είναι παααρα πολλά. 2,29€/μήνα (μαζί με το ΦΠΑ) Τι προμήθεια κρατάει ; Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από parlapipas25
james01gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 17 ώρες πριν, Emmanouil959 είπε Καλησπέρα παιδιά! Έχω κι εγώ ατομική επιχείρηση και έχω πελαγώσει με τα έξοδα της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Αρχίζω και το μετανιώνω. Έχω ενσύρματο pos της εθνικής το οποίο απ ότι θυμάμαι το είχα πληρώσει κάπου στα 150 - 200 ευρώ, πληρώνω 96 ευρώ ετήσιο πάγιο για το i-bank pos, 69,99 ευρω ετήσιο κόστος παροχής υπηρεσιών από την τράπεζα, 14,88 ευρώ ανά εξάμηνο για την Mellon technologies για συντήρηση και 1% προμήθεια σε κάθε συναλλαγή. Μόνο σε εμένα φαίνονται παράλογα αυτά τα ποσά ρε παιδιά για μια start up επιχείρηση; σε ατομική με cardlink είναι τον χρόνο 132 ευρώ για υποστήριξη και 0,9% προμήθεια. για ποιον λόγο η εθνική έχει και κόστος παροχής υπηρεσιών αλλά και ετήσιο πάγιο για το μηχανάκι εφόσον το έχεις αγορασμένο;
mercator84 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, parlapipas25 είπε Τι προμήθεια κρατάει ; 1,15% (+0.05€ ανά συναλλαγή) https://www.merchant-shop.gr/proionta/smart-pos-app/ Για την δικιά μου χρήση είναι το καλύτερο που βρήκα
psyduck Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ποιο είναι το φθηνότερο All-In-One POS; (Δηλαδή Ταμειακή+POS) Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από psyduck
tuning123 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Στις 15/2/2025 στις 12:56 ΜΜ, psyduck είπε Ποιο είναι το φθηνότερο All-In-One POS; (Δηλαδή Ταμειακή+POS) +1
psyduck Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Νομίζω ότι μια οικονομική λύση είναι το Viva Terminal(5 ή 15 €, από όσο λένε) + ALL in ONE Epsilon Smart(Νομίζω 10-15 €) Αυτές οι 2 ψηφιακές εφαρμογές συνεργάζονται επισήμως. Αλλώς το Viva terminal με κάποιο άλλο λογισμικό ηλεκτρονικής τιμολόγησης από εδώ: https://www.aade.gr/en/diasyndesi-pos-tameiakon-systimaton/poies-einai-oi-epiloges-moy/all-one-cash-registerpos
stefanos_13 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Στις 11/1/2025 στις 2:18 ΜΜ, mercator84 είπε 1,15% (+0.05€ ανά συναλλαγή) https://www.merchant-shop.gr/proionta/smart-pos-app/ Για την δικιά μου χρήση είναι το καλύτερο που βρήκα Ουσιαστικά εδώ -worldline -πληρώνεις την εφαρμογή σωστά? Λογαριασμό και τράπεζα όμως πως τα συνδέεις μεταξύ τους?
mercator84 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Έχω από παλιά εμπορικό λογαριασμό στην Εθνική χωρίς χρέωση. Κάτι αντίστοιχο έχει και η Πειραιώς. Τα λεφτά από την worldline δηλώνεις ότι θέλεις να πηγαίνουν σε αυτόν τον λογαριασμό.
dpolal Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) Μια βοήθεια βρε παιδιά. Για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει ατομική επιχέιρηση αλλά ΔΕΝ θα εκδίδει παραστατικά σε ιδιώτες παρά μόνο τιμολόγια παροχής υπηρεσιών από την ηλεκτρονική τιμολόγηση της ΑΑΔΕ αλλα΄πρέπει να έχει και POS ποιά είναι η καλύτερη λύση ;; Επεξ/σία 14 Απριλίου από dpolal
i love rock Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Στις 14/4/2025 στις 12:01 ΜΜ, dpolal είπε Μια βοήθεια βρε παιδιά. Για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει ατομική επιχέιρηση αλλά ΔΕΝ θα εκδίδει παραστατικά σε ιδιώτες παρά μόνο τιμολόγια παροχής υπηρεσιών από την ηλεκτρονική τιμολόγηση της ΑΑΔΕ αλλα΄πρέπει να έχει και POS ποιά είναι η καλύτερη λύση ;; viva νομίζω έχει το μικρότερο κόστος ανά μήνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα