Προς το περιεχόμενο

Wifi χωρίς γραμμή σταθερού για λειτουργία θερμοστάτη καλοριφέρ


MiziGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπητοί φίλοι,
με προβληματίζει κάτι τις τελευταίες μέρες και θα ήθελα τη γνώμη των πιο έμπειρων. Έχω ένα σπίτι σε ένα μικρό χωριό της Καρδίτσας το οποίο και επισκέπτομαι μερικές φορές το χειμώνα για ξεκούραση. Τονίζω πως γραμμή τηλεφώνου δεν υπάρχει.

Το πρόβλημά μου είναι πως επειδή μένει αρκετό διάστημα κλειστό, όταν αποφασίσω να πάω, θέλει αρκετές ώρες για να ζεσταθεί, οπότε χάνω πολύ ωφέλιμο χρόνο, καθώς πρέπει να πάω να ανοίξω τη θέρμανση και να περιφέρομαι, μέχρι να ζεσταθεί και να είναι λειτουργικό. Είδα πρόσφατα πως υπάρχουν θερμοστάτες για το καλοριφέρ που μπορούν να κουμπώσουν στην υπάρχουσα εγκατάσταση και μέσω wifi να μπορώ από το κινητό μου να το ανάψω όταν για παράδειγμα ξεκινάω το ταξίδι μου, ώστε όταν φτάσω να έχει πιάσει θερμοκρασία.

Οπότε η απορία μου είναι η εξής... Αν αγοράσω κάποιο mobile router και βάλω κάποια κάρτα sim θα μπορεί να μένει μόνιμα στην πρίζα ώστε μια δύο φορές το χρόνο που πηγαίνω να δίνει σήμα για να ανοίγει η θέρμανση ή είναι ανέφικτο; Αν ναι υπάρχει σχετικά οικονομικός εξοπλισμός mobile internet να προτείνετε; 
 

Ευχαριστώ και συγνώμη για το σεντόνι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@MiziGr Με ένα tp link MR 6400 και μια Sim τύπου IoT, Planetsim κ.λπ. νομίζω οτι θα την κάνετε μια χαρά τη δουλειά σας. Όσο για τον θερμοστάτη, ένας φθηνός κινέζικος (τύπου hysen που έχω βάλει στο γραφείο και παίζει άψογα επί έναν χρόνο) είναι οκει.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...