christos4 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 5 hours ago, UncleKim said: Νέα Γαλήνη Πιτσαρία Νέα Γαλήνη, στο Περιστερί. Πιο "παλιακιά" δεν γίνεται.... με εξαιρετική μακαρανάδα ναπολιτέν φούρνου.. η σάλτσα είναι από τις πιο νόστιμες!
UncleKim Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 9 λεπτά πριν, christos4 είπε με εξαιρετική μακαρανάδα ναπολιτέν φούρνου.. η σάλτσα είναι από τις πιο νόστιμες! Και η μπολονέζ φούρνου είναι κορυφή επίσης! 1
Menelaos83 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στις 7/4/2025 στις 5:40 ΜΜ, Dante80 είπε Ας βάλουμε και λίγο Ζεας, κλασσικά ένα κιλό υλικά πάνω. 😍 Κριμα ομως που βαζουν λιγοτερη σαλτσα και αυτη η εξαιρετικη γευση με την οποια μεγαλωσαμε δεν την νοιωθεις οπως παλια. 1
Dante80 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 5 hours ago, Menelaos83 said: Κριμα ομως που βαζουν λιγοτερη σαλτσα και αυτη η εξαιρετικη γευση με την οποια μεγαλωσαμε δεν την νοιωθεις οπως παλια. Ισχύει (όπως έγραψα Πειραιά η σάλτσα ήταν πιο ιδιαίτερη), μπορείς να το ζητήσεις όμως στην παραγγελία (όπως και κάνω). 😅 1
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 9 λεπτά πριν, Kosta_Pana είπε Καναδεζικη στο Αγρίνιο υπάρχει? Βρήκες στην Πάτρα ;
tzotzo Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου On 07/04/2025 at 17:40, Dante80 said: Ας βάλουμε και λίγο Ζεας, κλασσικά ένα κιλό υλικά πάνω. 😍 Μονο και μόνο που έχει ένα σκασμός χορηγούς πάνω είναι ΝΟ ΝΟ.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 22 Απριλίου Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 1 ώρα πριν, tzotzo είπε Μονο και μόνο που έχει ένα σκασμός χορηγούς πάνω είναι ΝΟ ΝΟ. Σιγά μην είναι χορηγοί, παλιό συνήθειο να βάζουμε στις ταμπέλες συσκευασίες συνεργάτες
tzotzo Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Inuyasha said: Σιγά μην είναι χορηγοί, παλιό συνήθειο να βάζουμε στις ταμπέλες συσκευασίες συνεργάτες Ας υποθεσουμε οτι δεν πληρωνεται η πιτσαρια ζεας για να αναφερει τους προμηθευτες φορα παρτιδα, στο κουτι της πιτσας . Ειναι βλάκες, γιατι θα μπορουσαν να πληρώνονται. Δευτερον, ειναι βλάκες, γιατι έτσι δεν διαφοροποιουνται απο τη διπλα πιτσαρια. Αν ο διπλανος βαλει τα ιδια υλικα απο τους ιδιους προμηθευτες θα βγάλει την ιδια πιτσα; Μαλλον όχι. Ειναι βλάκες γιατι δειχνουν οτι προμηθευονται απο δυο διαφορετικες εταιριες αλλαντικα. Αν το παρει χαμπαρι ειτε ο Νικας είτε η Creta Farm οτι ειναι στην ιδια συσκευασια, μαλλον θα σταματησουν και οι δυο να τους δινουν. Ειναι κουτοπονηροι βλάκες γιατι αν ειχαν αντερα θα εβαζαν και τι μαρκα τυρι βάζουν. Αλλα επειδη το τυρι στην πιτσα(και στα ζυμαρικα) ειναι βασικο συστατικο και βαζουν τεραστιες ποσοτητες μαλλον δεν τους συμφερει να αγοράζουν απο "επωνυμο" οποτε εκει το κάνουν γαργαρα. Αν τωρα πληρωνονται για την διαφημιση, εγω προσωπικα τους ριχνω άκυρο, γιατι πάω για το τελικό προιον, αν ειναι καλη η πιτσα θα ξαναπάω. Ασχετως αν ξερω ή δεν ξερω τι μαρκα υλικα βαζει. Αν δεν είναι καλή, (που αυτη που έβαλε ο @Dante80 μοιαζει καμμένη), δεν θα ξαναπάω δεν παει να βάζει σαλάμι απο το Φελινο. ΥΓ, προσφατα εφαγα το καλυτερο καλαμακι που εχω φαει τα τελευταια 20 -30 χρονια. Σε ενα μαγαζι που εχει μονο καλαμακια και τυλιχτο μονο με καλαμακι ουτε γυρους ουτε κοτοπουλα. Αφου σχολιαζω το ποσο ωραιο ηταν την ωρα του λογαριασμου, μου απανταει ο σερβιτορος, μονο αυτο εχουμε, αυτο ελειπε να μην ειναι καλο. Ουτε ανεφερε οτι βαζουν το καλυτερο γουρουνι απο τις πλαγιες του Ταυγετου, ουτε πως την ριγανη την μαζευουν αμολυντες μοναχες εκει που θελω να καταληξω ειναι πως αν εχεις το καλυτερο φαγητο, δεν χρειαζεται να πεις ποιος ειναι ο προμηθευτης σου. Επεξ/σία 23 Απριλίου από tzotzo
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Απριλίου Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου Παλιά που ήταν λιγότερες οι εταιρίες πχ στα αλλαντικά και οι πρώτες από της 2-3 με της άλλες είχαν χαοδες διαφορά στη ποιότητα ήταν διαφήμιση για το μαγαζί "κοίτα εγώ βάζω το καλύτερο σαλάμι" (που να ξερε ο κόσμος ότι για χονδρική ακόμα και οι εταιρίες που αναφέρονται έχουν και χαμηλότερες ποιότητας προϊόντα για να μπορούν να δίνουν ανταγωνιστικες τιμές) Όσο για το κασέρι /τυρί συνήθως οι πλάκες /ρόδες που περνούμε είναι ψιλό oem κατάσταση (πλάκα κυρίως είναι παντού η ίδια δεν θυμάμαι όνομα, όσο για ρόδα είναι 2-3 που δουλεύουν στη πίτσα - για gouda μιλαω- που το 95% του κόσμου δεν θα καταλάβει τη διαφορά είτε ώμο τι φάει είτε στη πίτσα) Πχ πρόσφατα έπαιξε "έλλειψη" στη ρόδα gouda μικρής ολλανδεζας (και εννοείτε επέστρεψε με αυξημένη τιμή) Στο πίτσα σε ταψάκι σχεδόν όλοι ίδια συνταγή ζύμης δουλεύουν, το θέμα είναι τα άλευρα ειδικά τώρα που αρκετοί εμπορες προσπαθούν να πασάρουν τα κινέζικα ως ανώτερα με ταυτόχρονα το 1/5 της τιμής με σωστά άλευρα δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να καταλάβει της διαφορά στο ζυμάρι, η μεγάλη διαφορά είναι στο μιξ τυριών και το κυρίως στη σάλτσα
Μακιαβέλλι Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 13 hours ago, tzotzo said: Μονο και μόνο που έχει ένα σκασμός χορηγούς πάνω είναι ΝΟ ΝΟ. Ότι η Hellmann's και η Heinz πληρώνουν την Ζέας πίτσα για να τους διαφημίσει; Πιο πιθανό να πληρώνει η Ζέας για να λέει ότι τα βάζει.
tzotzo Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 2 hours ago, Μακιαβέλλι said: Ότι η Hellmann's και η Heinz πληρώνουν την Ζέας πίτσα για να τους διαφημίσει; Πιο πιθανό να πληρώνει η Ζέας για να λέει ότι τα βάζει. Ότι και να ισχύει είναι ηλίθιο αυτό που έχουν κάνει. Δεν έχει καμμία λογική. Και αν κρίνω από τις κριτικές που έχει το μαγαζί τώρα τελευταία δεν θα περνούσα ούτε απεξω
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Απριλίου Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2 ώρες πριν, tzotzo είπε Ότι και να ισχύει είναι ηλίθιο αυτό που έχουν κάνει. Δεν έχει καμμία λογική. Και αν κρίνω από τις κριτικές που έχει το μαγαζί τώρα τελευταία δεν θα περνούσα ούτε απεξω Να σου πω περιπτώσεις που παίζουν, έκανε συμφωνία και για να πάρει καλή τιμή έκλεισε τεράστια ποσότητα για συσκευασίες, οπότε έχει στοκ Περίπτωση 2 είναι τσιπης και δεν θέλει να πληρώσει νέα μακέτα για να αλλάξει το σχέδιο Εδώ παίζουν μαγαζιά που άλλαξαν όνομα και ακόμα δουλεύουν τα κουτιά με παλιά επωνυμία γιατί ο παλιός ιδιοκτήτης είτε είχε μεγάλο στοκ, είτε είχε δώσει τεράστια παραγγελία και παίζει στοκ στο προμηθευτή του Εγώ πάντως (μια και είμαι Θεσσαλονίκη και δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο μαγαζί), πραγματικά θα προτιμούσα κουτιά γενικής χρήσης από αυτό το τσίρκο, μου θυμίζει καγκουρες του 2000 μετά το nfs underground που σε στοκ acsent είχαν γεμίσει αυτοκόλλητα με sponsor
Menelaos83 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 6 ώρες πριν, tzotzo είπε Ότι και να ισχύει είναι ηλίθιο αυτό που έχουν κάνει. Δεν έχει καμμία λογική. Και αν κρίνω από τις κριτικές που έχει το μαγαζί τώρα τελευταία δεν θα περνούσα ούτε απεξω Ενω το να μην τρως απο πιτσαρια επειδη το κουτι εχει πανω χορηγους οπως εχει η Ζεας ειναι τερμα λογικο.... Ειμαι 40 και τετοια δικαιολογια πραγματικα δεν εχω ακουσει ξανα. Να φανταστω αν καποιο απο τα μαγαζια που αγοραζεις τετοιου ειδος φαγητο ξαφνικα βαλουν καποια μαρκα πανω θα σταματησεις να τρως απο αυτα. Τωρα οσον αφορα τις προσφατες κριτικες αποτι βλεπω αλλοι γραφουν καλα λογια αλλοι οχι(μεχρι και οτι βαζουν σιροπι σφενδαμου διαβασα και γελασα). Προσωπικα υπαρχουν καποια πραγματα που θα διορθωνα στην συγκεκριμενη πιτσα , συνολικα ομως στα 30 και πλεον χρονια που τρωω ειμαι ευχαριστημενος.
phanispal Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Δείχνει προκατειλημμένος για κάποιο λόγο, οπότε δεν έχει νόημα περισσότερη ανάλυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα