Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο νόμος αυτο λεει.Προστιμο .Το θεμα ειναι οτι με τις ρευματοκλοπες πλεον δεν αστειευονται και όποιος παίζει με τις σφραγιδες τον τρωει ο ποπος του.Ο καθενας περνει τα ρισκα του και ειναι ανεύθυνο να λες σε καποιον κοψε την σφραγιδα και ξαναμπαλωσε την και αμα σε βρουν δεν εγινε και τιποτα μωρε.........

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Φάση και ουδέτερος είναι οι δύο βασικές επαφές από τις οποίες παίρνει ρεύμα ένας φορτιστής και γενικότερα οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή:

image.png

Τώρα αν δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τι σου λέμε, καλύτερα φώναξε ηλεκτρολόγο.

ναι ρε μην παρεξηγιεσαι .λιγο πλακα εκανα.ειδα οτι ειχε γελαστο εμοτικον,το διασκεδαζε αυτο που ελεγε.ευχαριστω!

Επεξ/σία από megapaixtaras
Δημοσ.
Just now, megapaixtaras said:

ναι ρε μην παρεξηγιεσαι .λιγο πλακα εκανα.ευχαριστω!

Καμία σχέση, δεν παρεξηγήθηκα. Να σαι καλά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, doomnx είπε

Εδώ δεν ξέρει ποια είναι η φάση θα ξέρει αν είναι παραβιασμένο το ρολόι του; Άσε μας ρε φίλε 🤣

εεεεε , ειπα οτι ειμαι ασχετος αλλα οχι και ετσι!! οι σφραγιδες ειναι πανω.απο κατω τωρα η χελωνα εχει ξεκολησει και την εδεσα με συρματακι παλι.αν ομως ειναι αυτα τα 2 απο κατω ,φαση και ουδετερος, και συνδεονται εκει ,το καπακι μπορει απο κατω να βγει λιγο εξω ,οχι να βγει τελειως γιατι το κρατανε απο πανω οι σφραγιδες .τωρα αν με αυτον τον χωρο λιγο μπορει να συνδεσει απο κατω αυτα τα 2 δεν ξερω,δεν εχω δει ποτε καποιον να το κανει.μπορω απο κατω να βαλω καλο λουκετο ακριβο αλλα ετσι θα δινω στοχο.ισως για παρακολουθηση να βαλω μια κρυφη καμερα καπου εκει μεσα.αλλα βαριεμαι να ασχολουμαι με παρακολουθησεις.καθε μερα να την συνδεω,να την αφαιρω και να την βλεπω..

Επεξ/σία από megapaixtaras
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, megapaixtaras είπε

τωρα αν με αυτον τον χωρο λιγο μπορει να συνδεσει απο κατω αυτα τα 2 δεν ξερω,δεν εχω δει ποτε καποιον να το κανει.

Δεν μπορει,αλλα παρε τηλ το δεδηε να ερθει να το φτιαξει.ΑΝ και οποτε.........

Δημοσ.

Γενικά αυτό με τα ρολόγια που όλοι έχουν πρόσβαση είναι γελοίο, οποιοσδήποτε μπορεί να παραβιάσει το ρολόι σου και όταν έρθει η ΔΕΔΔΗΕ για τη μέτρηση εσύ θα φας το πρόστιμο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, filipprin είπε

Ο νόμος αυτο λεει.Προστιμο .Το θεμα ειναι οτι με τις ρευματοκλοπες πλεον δεν αστειευονται και όποιος παίζει με τις σφραγιδες τον τρωει ο ποπος του.Ο καθενας περνει τα ρισκα του και ειναι ανεύθυνο να λες σε καποιον κοψε την σφραγιδα και ξαναμπαλωσε την και αμα σε βρουν δεν εγινε και τιποτα μωρε.........

Με τη ρευματοκλοπή έχει να κάνει η μέσα σφραγίδα. Μπερδεύεσαι λίγο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε αδερφέ κ να φορτισε την μπαταριουλα αυτήν συγχωρα τον.....δεν σου πήρε ευρώ να ξέρεις.....αν είναι αυτό το θέμα που συζητάμε όλοι μαζί....κ εννοείτε πως αν έχει έστω κ λίγο μυαλό δεν θα άνοιγε Ρον μετρητή σου για να πάρει ρεύμα για να φορτίσει την μπαταρία....

Επεξ/σία από Kostapost1983
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, doomnx είπε

Με τη ρευματοκλοπή έχει να κάνει η μέσα σφραγίδα. Μπερδεύεσαι λίγο.

Αρα την εξω την εχουνε βαλε για να σπανε  πλακα τα κοροιδα......Τωρα καταλαβα.

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.
1 ώρα πριν, filipprin είπε

Αρα την εξω την εχουνε βαλε για να σπανε  πλακα τα κοροιδα......Τωρα καταλαβα.

Ρε φίλε ρευματοκλοπή δεν είναι να κλέβεις ρεύμα από μένα και να πληρώνω εγώ την κιλοβατώρα σου.

Ρευματοκλοπή είναι να κλέβεις ρεύμα πριν το μετρητή και να μην πληρώνεται η ΔΕΗ.

Για την πρώτη περίπτωση χέστηκαν, πώς να σου το πω. Το δεύτερο είναι που τους καίει. Και για να το πετύχεις πρέπει να παραβιάσεις τη μέσα σφραγίδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, doomnx είπε

Για την πρώτη περίπτωση χέστηκαν, πώς να σου το πω. Το δεύτερο είναι που τους καίει.

Δεν χέστηκαν καθολου.Απλα δεν ασχολουντε παντα.Ο νόμος λεει σφραγιδα και κλειστη χελωνα ,αλλιώς  προστιμο...........

Τωρα εσυ πωσ προτρέπεις τον κοσμο να πεταει τισ σφραγιδες αερα πατερα δημοσια δεν το καταλαβαινω

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, filipprin είπε

Δεν χέστηκαν καθολου.Απλα δεν ασχολουντε παντα.Ο νόμος λεει σφραγιδα και κλειστη χελωνα ,αλλιώς  προστιμο...........

Κάτσε ρε φίλε, και αν πρέπει να βγάλω την ασφάλεια για να κάνει εργασίες ο ηλεκτρολόγος μου; Θα μου κόψεις πρόστιμο; Έλα πέρασέ μου καινούργιο μετρητή με μικροαυτόματο εξωτερικά προσβάσιμο αν είναι. Ααα δε συμφέρει τώρα; Τουμπεκί τότε, ανοιγοκλείνω τη χελώνα όποτε θέλω 🙃

Επεξ/σία από doomnx
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Κάτσε ρε φίλε, και αν πρέπει να βγάλω την ασφάλεια για να κάνει εργασίες ο ηλεκτρολόγος μου; Θα μου κόψεις πρόστιμο

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ηλεκτρολογος που θα κοψει σφραγιδα της δεη σε ρολοι για να κανει δουλεια .ΔΕΝ μπορει ηλεκτρολόγος να ακουμπησει ρολοι της δεη ,θα του παρουν την αδεια.ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΕΗ.Και ναι θα πληρωσεις καμια 25 ευρω νομιζω για να σου βαλει ξανα την σφραγιδα εφοσον κρινει οτι δεν υπαρχει και άλλος λόγος να σχοληθει μαζι σου.......

Δημοσ.

Δεν συμβαίνουν πουθενά αυτά που περιγράφεις. Όλα τα ρολόγια με κομμένες εξωτερικές σφραγίδες και ξεκαπάκωτα είναι.

Δημοσ.

κόψιμο της σφραγίδας γινόταν παλιά που υπήρχαν τηκτά στους μετρητές και αν καίγονταν δεν μπορούσες να περιμένεις την δεη να αλλάξει το φυσίγγιο οπότε το άλλαζες μόνος σου. Τώρα δεν με τους μικροαυτόματους δεν υπάρχει λόγος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...