Coscas Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου On 07/08/2025 at 01:08, NovaLacertae said: Δεν έχουμε θέμα, όλα τα ακούμε από εκεί και πέρα βέβαια τα αξιολογούμε και ανάλογα - - - - - - - - - - - - - Ugly Kid Joe - Cats In The Cradle Εγώ πάντως, από Ugly Kid Joe δεν καταδέχομαι να το ακούσω... Harry Chapin - Cats In The Cradle (1974) Οσο γιά το "τα αξιολογούμε και ανάλογα", επίτρεψέ μου να διαφωνήσω (αν και ξέρεις ότι εσένα ειδικά σε έχω ικανό να αξιολογήσεις σωστά. Και το εννοώ), αν κρίνω από τα views στο ΥΤ 74 εκατομμύρια η διασκευή των Ugly Kid και 21 του Chapin... Sign of the Times που έλεγε και ο φίλος μας ο Prince Kαι δεν τον έχουμε βάλει καθόλου τον Chapin στο Ροκ 60"s-70's ε; 2
ASFE Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Μολις που το προλαβα στο σαζαμ που το πετυχα τυχαια!! Τι εκπληκτικο!!! 8 1
Agent_Orange Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 13 hours ago, Sibyl said: The Stomachmouths Don't Mess With My Mind Speed Freak Heart Of Stone O Cartman τραγουδάει; 1
Sibyl Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Πανσέληνος - Αύγουστος 9 2025 (περίπου στις 11:10πμ) Το ιστορικό: https://www.insomnia.gr/forums/topic/792396-μουσηκώ-καφαινείω/page/470/#findComment-59892008, https://www.insomnia.gr/forums/topic/823215-ποιo-τραγούδι-ακούτε-τώρα-v2/page/324/#comment-60394723 Και το σήμερα για όσους θέλουν να συμμετέχουν. Aurora Night - Moon Next: Moon, Luna, Moonlight, Moonshadow, Moonrise, Moonbeam, Moonchild, Moonflower. Moonshine etc, etc, etc... Επεξ/σία 9 Αυγούστου από Sibyl 2 1
accipio Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου Antoine Dufour - A Hiding Place for the Moon - candyrat.com Antoine Dufour Ft. Van Larkins & Trevor Gordon Hall - Hiding Place for the Moon (Trio) 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα