Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είμαι αρχάριος, τι χρειάζεται για να γίνεται η πληρωμή του ενοικίου κάθε μήνα μέσω IRIS ώστε να αποφεύγονται οι προμήθειες λόγω ότι έχουμε διαφορετικές τράπεζες?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Να έχεις IRIS κι εσύ κι αυτός. Μέχρι 500€ είναι δωρεάν, μετά έχει προμήθεια κι αυτό. 

Τα βήματα για να έχεις iris, ποια είναι?

Δημοσ.
2 minutes ago, GREGORYMO said:

Τα βήματα για να έχεις iris, ποια είναι?

Μπαίνεις στο ebanking σου (σίγουρα γίνεται από το mobile app, ίσως γίνεται και από pc), βρίσκεις κάπου να λέει iris και γράφεσαι. 

Γράψε στο google την τράπεζα που σε ενδιαφέρει και εγγραφή iris και θα το βρεις 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, christos4 είπε

Μπαίνεις στο ebanking σου (σίγουρα γίνεται από το mobile app, ίσως γίνεται και από pc), βρίσκεις κάπου να λέει iris και γράφεσαι. 

Γράψε στο google την τράπεζα που σε ενδιαφέρει και εγγραφή iris και θα το βρεις 

Νομίζω ότι το IRIS δουλεύει μόνο μέσω των mobile apps. Δεν το έχω ψάξει ιδιαιτέρα βέβαια αφού κάνω δουλειά από την εφαρμογή, αλλά σε Εθνική, Πειραιώς και EUROBANK δεν έχω βρει στο site IRIS.  

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fmarkos είπε

Νομίζω ότι το IRIS δουλεύει μόνο μέσω των mobile apps. Δεν το έχω ψάξει ιδιαιτέρα βέβαια αφού κάνω δουλειά από την εφαρμογή, αλλά σε Εθνική, Πειραιώς και EUROBANK δεν έχω βρει στο site IRIS.  

Όλα το έχουν κανονικά 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Όλα το έχουν κανονικά 

Για μπες λοιπόν στο site της τράπεζας σου και προσπάθησε να κάνεις μεταφορά μέσω IRIS κι όταν το κάνεις πες μας και τον τρόπο (Εθνική EUROBANK ή Πειραιώς) 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dhmak είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Screenshot_20240123_164039_Chrome.jpg

Μόνο διαχείριση σου επιτρέπει από pc. Για να στείλεις χρήματα μέσω iris, θέλει το app. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 1comment είπε

Μόνο διαχείριση σου επιτρέπει από pc. Για να στείλεις χρήματα μέσω iris, θέλει το app. 

Και αυτό ισχύει στην Πειραιώς, η EUROBANK μόνο μέσω εφαρμογής, Εθνική δεν κοίταξα. 

Δημοσ.

Να ξεχάσεις το IRIS. Δεν είναι για τέτοιες δουλειές και το όριο των 500€ είναι μάλλον μικρό. Πες του να ανοίξει λογαριασμό στην τράπεζα που χρησιμοποιείς ή άνοιξε εσύ στη δική του.

Δημοσ.
22 minutes ago, theopan said:

Να ξεχάσεις το IRIS. Δεν είναι για τέτοιες δουλειές και το όριο των 500€ είναι μάλλον μικρό. Πες του να ανοίξει λογαριασμό στην τράπεζα που χρησιμοποιείς ή άνοιξε εσύ στη δική του.

Θες να μας πεις λίγο περισσότερα γιατί το iris «δεν είναι για τέτοιες δουλειές»;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JakeKaufman είπε

Θες να μας πεις λίγο περισσότερα γιατί το iris «δεν είναι για τέτοιες δουλειές»;

Γιατί έτσι. Το όριο των 500€ αν έχει ενοίκιο παραπάνω από 500 πχ 700 παρακάμπτεται κάνοντας δύο μεταφορές με διαφορά μιας ημέρας πχ 400+300. 

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη πληρώνεις το ενοίκιο με Iris. Αν το ποσό είναι μεγαλύτερο από 500 ευρώ, μεταφέρεις τα χρήματα σπαστά σε δύο η όσες δόσεις χρειαστεί.

Δημοσ.

Μια χαρά λειτουργεί το iris για ενοίκια και ότι άλλο θέλει ο καθένας. Δεν υπάρχουν 4-5 λόγοι, δεν υπάρχει καν 1. Κανονική μεταφορά - έμβασμα είναι, με αποδεικτικό και νόμιμο. Δεν είναι μεταφορά μέσω ιδιωτικής εταιρείας (payzy, viber pay, κλπ.) που και αυτό νόμιμο είναι.

Το μόνο πρόβλημα είναι το μικρό ημερήσιο όριο (που δεν είναι πρόβλημα αν σπάσεις το ποσό σε 2 μέρες) και η τεχνοφοβία μερικών.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...