Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v3

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από kaliakman,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα! Εχω ένα Nintendo switch και θέλω να το χαρίσω στο ανηψάκι μου μαζί με τα digital games και τις κασέτες του. Είμαι admin σε family online subscription και είναι ενεργή αυτή τη στιγμή.

Διαβασα ότι μπορώ να αλλάξω το email μου στο δικό του email. Θα διατηρηθούν τα πάντα ως είναι. Σωστά; Θα πάρει τα digital games και θα συνεχιστεί η συνδρομή; Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω; 

Οταν και αν ποτέ πάρω νέο switch δε με πειράζει να μην έχω τα παιχνίδια πια. Και να φτιάξω νέο λογαριασμό με το email μου. 

Δημοσ.

Έχει εμπειρία κανείς από αυτό; https://www.aliexpress.com/item/1005007051256081.html

Μου το έβγαλε τζάμπα για κάποιο λόγο και το πήρα να φορτίζω τα joycon από το switch σε περίπτωση που το αποσύρω για το 2.

Αν είναι μάπα πείτε μου να το ακυρώσω :) 

Δημοσ.
58 minutes ago, darkmatinee said:

Έχει εμπειρία κανείς από αυτό; https://www.aliexpress.com/item/1005007051256081.html

Μου το έβγαλε τζάμπα για κάποιο λόγο και το πήρα να φορτίζω τα joycon από το switch σε περίπτωση που το αποσύρω για το 2.

Έχω ένα, αλλά εγώ το χρυσοπληρωσα 2 ευρώ 😋

Τα joycons τα φορτίζει πάντως. Τώρα αν σε βολεύει για να παίζεις κιόλας καλύτερα από το official εσύ θα το κρίνεις. 

Για μένα τα joycons είναι ένα σκουπίδι και δεν μπορώ να παίξω τίποτα. Ο γιος μου από την άλλη τα συμπαθεί πολύ και δεν έχει πρόβλημα. 

Περιμένω σε λίγες μέρες το mobapad 6s που ήταν σε καλή τιμή πριν λίγες μέρες στο ali και θα τα βάλω σε αυτο το gadget ή σ ένα άλλο της iine μηιως παιξω και γω κάτι στο switch στην tv

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, darkmatinee είπε

Σε ίδια φάση ειμαι και εγώ. Τα έχω ήδη παραγγείλει από alli και τα περιμένω σε καμία εβδομάδα. Αν φορτίζουν για 2 ευρώ μια χαρά είναι!

Εγω παρηγγειλα το flat και όχι αυτό που είναι σαν χειριστηριο

Επεξ/σία από gust
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 hours ago, BillT said:

Έχω ένα, αλλά εγώ το χρυσοπληρωσα 2 ευρώ 😋

Τα joycons τα φορτίζει πάντως. Τώρα αν σε βολεύει για να παίζεις κιόλας καλύτερα από το official εσύ θα το κρίνεις. 

Για μένα τα joycons είναι ένα σκουπίδι και δεν μπορώ να παίξω τίποτα. Ο γιος μου από την άλλη τα συμπαθεί πολύ και δεν έχει πρόβλημα. 

Περιμένω σε λίγες μέρες το mobapad 6s που ήταν σε καλή τιμή πριν λίγες μέρες στο ali και θα τα βάλω σε αυτο το gadget ή σ ένα άλλο της iine μηιως παιξω και γω κάτι στο switch στην tv

Και εγώ τα joycons τα έχω για τους υπόλοιπους, μόνο το pro χρησιμοποιώ. Απλά σκέφτηκα να υπάρχει για να μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα joycons & στο 2

17 hours ago, gust said:

Σε ίδια φάση ειμαι και εγώ. Τα έχω ήδη παραγγείλει από alli και τα περιμένω σε καμία εβδομάδα. Αν φορτίζουν για 2 ευρώ μια χαρά είναι!

Εγω παρηγγειλα το flat και όχι αυτό που είναι σαν χειριστηριο

Α δεν είδα καν ότι υπάρχει κι άλλος κωδικός 🙃

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν ήρθε σήμερα το mobapad M6s και το grip της iine που έλεγα παραπάνω, οπότε θα κάνω ένα μίνι φωτογραφικό unboxing. Πρώτα σχόλια χωρίς να έχει δοκιμαστεί καθόλου η συσκευή:

- Συσκευασία τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά ικανοποιητική

- Η συσκευή φαίνεται πολύ ποιοτική, με ωραία πλαστικά και τα thumbsticks με hall effect δεν έχουν καμία σχέση στην αίσθηση με αυτά των original joycons.

- Οι αποστάσεις των πλήκτρων σε σχέση με τα thumbsticks σίγουρα δεν είναι όσο αυτές ενός πλήρους controller αλλά είναι μεγαλύτερες από τα original joycons.Για τα δικά μου χέρια σίγουρα δεν είναι τέλειες αλλά θα το δοκιμάσω και νομίζω ότι θα το παλέψω ειδικά με το grip της iine για παιχνίδι στην τηλεόραση. Για τα χέρια του μικρού μου πιστεύω ότι θα είναι τέλεια και νομίζω ότι μόλις τα πιάσει θα ξεχάσει γρήγορα την αγάπη του για τα original.

- Έρχεται με ανταλλακτικά καπάκια στα αντίστοιχα χρώματα που στο αριστερό αλλάζεις το dpad από τον δίσκο που έρχεται εγκατεστημένος στον κλασικό σταυρό, ενώ στο δεξί καπάκι η διαφορά είναι ότι η περίμετρος γύρω από το thumbstick δεν είναι κύκλος αλλά οχτάγωνο για μεγαλύτερη ακρίβεια στην τοποθέτηση του thumbstick. 

- Τα πίσω πλήκτρα δύσκολο να βολέψουν για τα δικά μου χέρια, αλλά θεωρώ ότι είναι εντάξει για τον μικρό.

- Εγώ το πήρα στα 44€ σε προσφορά, τώρα βλέπω έχει τιμή 50-55. Υπάρχει και το ακριβότερο Μ6hd με καλύτερα πλήκτρα και hd rumble που δεν με ενδιέφερε καθόλου.

Φωτό στο παρακάτω link

https://photos.app.goo.gl/Pxw4sEHAkahkDQCj8

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά θεωρώ ότι 256 είναι μια χαρά, καθώς τα παιχνίδια του switch δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλα, οπότε χωράει αρκετά. Από σένα εξαρτάται αν τα θέλεις όλα διαθέσιμα συνέχεια ή όχι. 

Μπορείς να πάρεις μια εικόνα του μεγέθους των παιχνιδιών από το επίσημο ή άλλα stores

• Thanks 1
Δημοσ.

Τις προάλλες μου πετάχτηκε μια προσφορά για το Xenoblade Chronicles 3 στα 25€. Μου φάνηκε καλή τιμή και το τσίμπησα αν και δεν έχω παίξει κανένα της σειράς (τελικά ήταν έκδοση απο Hong Kong γι αυτό μάλλον ήταν πιο φθηνό). Είναι οκ να παίξω το 3 χωρίς να έχω παίξει κάποιο άλλο της σειράς;  Ή να ψάξω το 1 Definitive Edition πρώτα;  Ή το Χ;

• Moderators
Δημοσ.
23 minutes ago, liakos18 said:

Τις προάλλες μου πετάχτηκε μια προσφορά για το Xenoblade Chronicles 3 στα 25€. Μου φάνηκε καλή τιμή και το τσίμπησα αν και δεν έχω παίξει κανένα της σειράς (τελικά ήταν έκδοση απο Hong Kong γι αυτό μάλλον ήταν πιο φθηνό). Είναι οκ να παίξω το 3 χωρίς να έχω παίξει κάποιο άλλο της σειράς;  Ή να ψάξω το 1 Definitive Edition πρώτα;  Ή το Χ;

Όπως έχουμε ξαναπεί, τα Xenoblade 1+2+3 μπορούν να παιχτούν με όποια σειρά θέλει κάποιος, αλλά εάν θέλεις το μέγιστο συναισθηματικό impact και την καλύτερη κατανόηση στο τι ακριβώς γίνεται στο σύμπαν θα πρέπει να τα παίξεις με την σειρά. Προσωπικά, θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από το πρώτο και μετά να πας στα άλλα δύο, μιας και για εμένα και τα τρία είναι στημένα πάνω στις ιστορίες που διηγούνται και στο πως περιπλέκονται οι χαρακτήρες μεταξύ τους. Να ξέρεις ότι το καθένα είναι γύρω στις 100 ώρες με mixed gameplay. Τεράστιοι κόσμοι για εξερεύνηση, ειδικά το 3 είναι τρεις φορές σαν το Skyrim, πραγματικά ατελείωτο.

Το Xenoblade Chronicles X δεν εφάπτεται με τα άλλα σε κανένα σημείο του κόσμου του, το μόνο κοινό που έχουν είναι το θέμα που διαπραγματεύονται: κοσμογονία, θεϊσμός, πλατωνική φιλοσοφία και που οδεύουμε ως είδος.

Γενικά μιλώντας και τα 4 games δεν είναι τίποτα λιγότερο από επικά αριστουργήματα. Προσωπικό μου αγαπημένο είναι το πρώτο, όταν συνειδητοποίησα πως έδεσε η ιστορία και πως όλα έβγαζαν νόημα, πραγματικά ανατρίχιασα, το σκεφτόμουν για μέρες.

• Like 6
Δημοσ.

Μαλλον θα τα παω για πέρασμα απευθείας στο nsw2. Τα πήρα και τα εχω να με κοιταζουν αλλα δεν γινοταν να τα αφήσω να περάσουν. Δεν εχω δει τίποτα σχετικά με αυτά, full vanilla εμπειρία θα είναι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vagosman είπε

Μαλλον θα τα παω για πέρασμα απευθείας στο nsw2. Τα πήρα και τα εχω να με κοιταζουν αλλα δεν γινοταν να τα αφήσω να περάσουν. Δεν εχω δει τίποτα σχετικά με αυτά, full vanilla εμπειρία θα είναι.

Μακάρι να μπορούσα να κάνω καθαρισμό μνήμης και να τα ξαναζήσω από την αρχή αν μπορούσα. 

Το προσωπικό αγαπημένο μου είναι το Χ. Είναι κάτι ιδιαίτερο ως παιχνίδι και είναι το παιχνίδι που έχει και τις περισσότερες αμφιλεγόμενες σχεδιαστικές επιλογές. Για εμένα είναι απλά τέλειο και κάνει εξαιρετική δουλειά σε αυτό που προσφέρει. 

Τα ερωτήματα που θέτονται είναι στοχευμενα και κάνει το απίστευτο να μην παίρνει θέση για εσένα και να σε αφήσει στα δικά σου συμπεράσματα. Όλα αυτά δεμένα με εξαιρετικό gameplay και αίσθηση εξερεύνησης. Είναι πραγματικά ατελείωτο αν θες. 

• Moderators
Δημοσ.
21 minutes ago, ikaruga24 said:

Μακάρι να μπορούσα να κάνω καθαρισμό μνήμης και να τα ξαναζήσω από την αρχή αν μπορούσα. 

Το προσωπικό αγαπημένο μου είναι το Χ. Είναι κάτι ιδιαίτερο ως παιχνίδι και είναι το παιχνίδι που έχει και τις περισσότερες αμφιλεγόμενες σχεδιαστικές επιλογές. Για εμένα είναι απλά τέλειο και κάνει εξαιρετική δουλειά σε αυτό που προσφέρει. 

Τα ερωτήματα που θέτονται είναι στοχευμενα και κάνει το απίστευτο να μην παίρνει θέση για εσένα και να σε αφήσει στα δικά σου συμπεράσματα. Όλα αυτά δεμένα με εξαιρετικό gameplay και αίσθηση εξερεύνησης. Είναι πραγματικά ατελείωτο αν θες. 

Εντάξει το Χ είναι ωραίο, έχει βάθος στο gameplay του, αλλά είναι το λιγότερο «Xeno» από τα Xenoblabe Chronicles, τουλάχιστον σε ότι αφορά το φιλοσοφικό κομμάτι. Οι «κακοί» του είναι πιο clean-cut και δεν εμβαθύνει τόσο σε βάθος πάνω στην ηθική που φέρει παραδοσιακά η σειρά. Μην παρεξηγηθώ: εννοείται ότι και αυτό είναι έργο τέχνης, αλλά για διαφορετικούς λόγους απ' ότι τα άλλα τρία, καθώς το ηθικό ερώτημα έρχεται αρκετά αργά και δεν προλαβαίνει να αναπτυχθεί επαρκώς.

Στα άλλα τρία υπάρχει μια συνεχής και αδιάκοπη μάχη πάνω στα ζητήματα που πραγματεύονται, οι κακοί δεν είναι «κακοί» με την ευρεία έννοια, δεν είναι καν χαοτικοί, έχουν απλώς μια διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων. Στον κόσμο των Xenoblade δεν υπάρχουν εύκολες απαντήσεις, η οπτική του Shulk, του Rex και του Noah δοκιμάζεται συνεχώς και ως τραγικοί ήρωες στο τέλος καταλήγουν σε μία κάποια κάθαρση που καταλήγει να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που περίμενες να είναι στις πρώτες 50 ώρες game time.

Όπως ο Σοφοκλής δεν παίρνει θέση αν έχει δίκιο η Αντιγόνη ή αν έχει ο Κρέοντας, έτσι και ο Takahashi αφήνει όλο το βάρος της απόφασης επάνω στον παίκτη. Μια απόφαση που σίγουρα δεν είναι ξεκάθαρη και που θέλει πολύ σκέψη.

• Like 3
Δημοσ.
10 hours ago, Malthador said:

Όπως έχουμε ξαναπεί, τα Xenoblade 1+2+3 μπορούν να παιχτούν με όποια σειρά θέλει κάποιος, αλλά εάν θέλεις το μέγιστο συναισθηματικό impact και την καλύτερη κατανόηση στο τι ακριβώς γίνεται στο σύμπαν θα πρέπει να τα παίξεις με την σειρά. Προσωπικά, θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από το πρώτο και μετά να πας στα άλλα δύο, μιας και για εμένα και τα τρία είναι στημένα πάνω στις ιστορίες που διηγούνται και στο πως περιπλέκονται οι χαρακτήρες μεταξύ τους. Να ξέρεις ότι το καθένα είναι γύρω στις 100 ώρες με mixed gameplay. Τεράστιοι κόσμοι για εξερεύνηση, ειδικά το 3 είναι τρεις φορές σαν το Skyrim, πραγματικά ατελείωτο.

Το Xenoblade Chronicles X δεν εφάπτεται με τα άλλα σε κανένα σημείο του κόσμου του, το μόνο κοινό που έχουν είναι το θέμα που διαπραγματεύονται: κοσμογονία, θεϊσμός, πλατωνική φιλοσοφία και που οδεύουμε ως είδος.

Γενικά μιλώντας και τα 4 games δεν είναι τίποτα λιγότερο από επικά αριστουργήματα. Προσωπικό μου αγαπημένο είναι το πρώτο, όταν συνειδητοποίησα πως έδεσε η ιστορία και πως όλα έβγαζαν νόημα, πραγματικά ανατρίχιασα, το σκεφτόμουν για μέρες.

Ρε πώς την πάτησα έτσι και δεν παίζει και καμιά προσφορά στο 1 :D 

• Moderators
Δημοσ.
46 minutes ago, liakos18 said:

Ρε πώς την πάτησα έτσι και δεν παίζει και καμιά προσφορά στο 1 :D 

Όλα τα Xenoblade είναι στη λίστα των games που μπορούν να εξαργυρωθούν με vouchers. Έχω δώσει εδώ οδηγίες για το πως μπορείς να αγοράσεις vouchers από το γιαπωνέζικο eshop, όπου και βγαίνουν σκάρτα 60 ευρώ αυτή την στιγμή τα δύο vouchers και τα οποία μπορούν να ανταλλαχθούν για τα ισάριθμα games.

Το πρώτο Xenoblade και το Χ βλέπω ότι έχουν αγγλικά από το γιαπωνέζικο store, το δεύτερο δεν έχει για κάποιο λόγο.

Δες και κρίνε αναλόγως.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...