sp3cial Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Καλησπέρα στη παρέα! Εχω ένα Nintendo switch και θέλω να το χαρίσω στο ανηψάκι μου μαζί με τα digital games και τις κασέτες του. Είμαι admin σε family online subscription και είναι ενεργή αυτή τη στιγμή. Διαβασα ότι μπορώ να αλλάξω το email μου στο δικό του email. Θα διατηρηθούν τα πάντα ως είναι. Σωστά; Θα πάρει τα digital games και θα συνεχιστεί η συνδρομή; Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω; Οταν και αν ποτέ πάρω νέο switch δε με πειράζει να μην έχω τα παιχνίδια πια. Και να φτιάξω νέο λογαριασμό με το email μου.
darkmatinee Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Έχει εμπειρία κανείς από αυτό; https://www.aliexpress.com/item/1005007051256081.html Μου το έβγαλε τζάμπα για κάποιο λόγο και το πήρα να φορτίζω τα joycon από το switch σε περίπτωση που το αποσύρω για το 2. Αν είναι μάπα πείτε μου να το ακυρώσω
BillT Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 58 minutes ago, darkmatinee said: Έχει εμπειρία κανείς από αυτό; https://www.aliexpress.com/item/1005007051256081.html Μου το έβγαλε τζάμπα για κάποιο λόγο και το πήρα να φορτίζω τα joycon από το switch σε περίπτωση που το αποσύρω για το 2. Αν είναι μάπα πείτε μου να το ακυρώσω Έχω ένα, αλλά εγώ το χρυσοπληρωσα 2 ευρώ 😋. Τα joycons τα φορτίζει πάντως. Τώρα αν σε βολεύει για να παίζεις κιόλας καλύτερα από το official εσύ θα το κρίνεις. Για μένα τα joycons είναι ένα σκουπίδι και δεν μπορώ να παίξω τίποτα. Ο γιος μου από την άλλη τα συμπαθεί πολύ και δεν έχει πρόβλημα. Περιμένω σε λίγες μέρες το mobapad 6s που ήταν σε καλή τιμή πριν λίγες μέρες στο ali και θα τα βάλω σε αυτο το gadget ή σ ένα άλλο της iine μηιως παιξω και γω κάτι στο switch στην tv 1
gust Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, darkmatinee είπε Έχει εμπειρία κανείς από αυτό; https://www.aliexpress.com/item/1005007051256081.html Μου το έβγαλε τζάμπα για κάποιο λόγο και το πήρα να φορτίζω τα joycon από το switch σε περίπτωση που το αποσύρω για το 2. Αν είναι μάπα πείτε μου να το ακυρώσω Σε ίδια φάση ειμαι και εγώ. Τα έχω ήδη παραγγείλει από alli και τα περιμένω σε καμία εβδομάδα. Αν φορτίζουν για 2 ευρώ μια χαρά είναι! Εγω παρηγγειλα το flat και όχι αυτό που είναι σαν χειριστηριο Επεξ/σία 24 Ιουνίου από gust 1
darkmatinee Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 17 hours ago, BillT said: Έχω ένα, αλλά εγώ το χρυσοπληρωσα 2 ευρώ 😋. Τα joycons τα φορτίζει πάντως. Τώρα αν σε βολεύει για να παίζεις κιόλας καλύτερα από το official εσύ θα το κρίνεις. Για μένα τα joycons είναι ένα σκουπίδι και δεν μπορώ να παίξω τίποτα. Ο γιος μου από την άλλη τα συμπαθεί πολύ και δεν έχει πρόβλημα. Περιμένω σε λίγες μέρες το mobapad 6s που ήταν σε καλή τιμή πριν λίγες μέρες στο ali και θα τα βάλω σε αυτο το gadget ή σ ένα άλλο της iine μηιως παιξω και γω κάτι στο switch στην tv Και εγώ τα joycons τα έχω για τους υπόλοιπους, μόνο το pro χρησιμοποιώ. Απλά σκέφτηκα να υπάρχει για να μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα joycons & στο 2 17 hours ago, gust said: Σε ίδια φάση ειμαι και εγώ. Τα έχω ήδη παραγγείλει από alli και τα περιμένω σε καμία εβδομάδα. Αν φορτίζουν για 2 ευρώ μια χαρά είναι! Εγω παρηγγειλα το flat και όχι αυτό που είναι σαν χειριστηριο Α δεν είδα καν ότι υπάρχει κι άλλος κωδικός 🙃 1
BillT Δημοσ. Δευτέρα στις 01:34 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:34 μμ Λοιπόν ήρθε σήμερα το mobapad M6s και το grip της iine που έλεγα παραπάνω, οπότε θα κάνω ένα μίνι φωτογραφικό unboxing. Πρώτα σχόλια χωρίς να έχει δοκιμαστεί καθόλου η συσκευή: - Συσκευασία τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά ικανοποιητική - Η συσκευή φαίνεται πολύ ποιοτική, με ωραία πλαστικά και τα thumbsticks με hall effect δεν έχουν καμία σχέση στην αίσθηση με αυτά των original joycons. - Οι αποστάσεις των πλήκτρων σε σχέση με τα thumbsticks σίγουρα δεν είναι όσο αυτές ενός πλήρους controller αλλά είναι μεγαλύτερες από τα original joycons.Για τα δικά μου χέρια σίγουρα δεν είναι τέλειες αλλά θα το δοκιμάσω και νομίζω ότι θα το παλέψω ειδικά με το grip της iine για παιχνίδι στην τηλεόραση. Για τα χέρια του μικρού μου πιστεύω ότι θα είναι τέλεια και νομίζω ότι μόλις τα πιάσει θα ξεχάσει γρήγορα την αγάπη του για τα original. - Έρχεται με ανταλλακτικά καπάκια στα αντίστοιχα χρώματα που στο αριστερό αλλάζεις το dpad από τον δίσκο που έρχεται εγκατεστημένος στον κλασικό σταυρό, ενώ στο δεξί καπάκι η διαφορά είναι ότι η περίμετρος γύρω από το thumbstick δεν είναι κύκλος αλλά οχτάγωνο για μεγαλύτερη ακρίβεια στην τοποθέτηση του thumbstick. - Τα πίσω πλήκτρα δύσκολο να βολέψουν για τα δικά μου χέρια, αλλά θεωρώ ότι είναι εντάξει για τον μικρό. - Εγώ το πήρα στα 44€ σε προσφορά, τώρα βλέπω έχει τιμή 50-55. Υπάρχει και το ακριβότερο Μ6hd με καλύτερα πλήκτρα και hd rumble που δεν με ενδιέφερε καθόλου. Φωτό στο παρακάτω link https://photos.app.goo.gl/Pxw4sEHAkahkDQCj8 1
d_gkal Δημοσ. Τετάρτη στις 05:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:27 μμ 256gb αρκούν για την κονσόλα η να επιλέξω 512; Αναφέρομαι για "σπασμένη"
BillT Δημοσ. Τετάρτη στις 06:29 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:29 μμ Γενικά θεωρώ ότι 256 είναι μια χαρά, καθώς τα παιχνίδια του switch δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλα, οπότε χωράει αρκετά. Από σένα εξαρτάται αν τα θέλεις όλα διαθέσιμα συνέχεια ή όχι. Μπορείς να πάρεις μια εικόνα του μεγέθους των παιχνιδιών από το επίσημο ή άλλα stores 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα