Vagosman Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου 1 ώρα πριν, liakos18 είπε Ρε πώς την πάτησα έτσι και δεν παίζει και καμιά προσφορά στο 1 Αγγελιες, μτχ. Θα τα βρεις
liakos18 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:53 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:53 πμ On 07/07/2025 at 13:17, Malthador said: Όλα τα Xenoblade είναι στη λίστα των games που μπορούν να εξαργυρωθούν με vouchers. Έχω δώσει εδώ οδηγίες για το πως μπορείς να αγοράσεις vouchers από το γιαπωνέζικο eshop, όπου και βγαίνουν σκάρτα 60 ευρώ αυτή την στιγμή τα δύο vouchers και τα οποία μπορούν να ανταλλαχθούν για τα ισάριθμα games. Το πρώτο Xenoblade και το Χ βλέπω ότι έχουν αγγλικά από το γιαπωνέζικο store, το δεύτερο δεν έχει για κάποιο λόγο. Δες και κρίνε αναλόγως. Τελικά διάλεξα αυτή την επιλογή ως πιο οικονομική! Σε ευχαριστώ κι εγώ για τον αναλυτικό οδηγό. 58.47€ μου βγήκε το 2-for-1 voucher. Πήρα το Xenoblade Chronicles Definitive Edition με το ένα και τώρα σκέφτομαι τι να πάρω με το δεύτερο. Αρχικά ήμουν ανάμεσα σε Pikmin 4 και Metroid Dread γιατί δεν ήθελα να ρισκάρω με 2 Xenoblade σε περίπτωση που δε μου αρέσουν. Χθες το ξεκίνησα και έπαιξα 1-2 ώρες, μου φαίνεται ότι θα κάψω πολλές ακόμα Μέχρι το τέλος της χρονιάς μάλλον θα έχω πάρει και Switch 2, ελπίζω να βγάλουν upgrades.
marius.t Δημοσ. Πέμπτη στις 06:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:37 μμ (επεξεργασμένο) όσοι χρησιμοποιείτε τα voucher, πάρτε όσο προλαβαίνετε, γιατί απο 30 γενάρη η nintendo ανακοίνωσε πως θα τα σταματήσει Discontinuation of Nintendo Switch Game Vouchers Επεξ/σία Πέμπτη στις 06:40 μμ από marius.t 1
caotonic Δημοσ. Σάββατο στις 10:10 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:10 πμ Καλημερα σε ολους! Ο μικρος χαλασε το stick απο το αριστερο joycon και τα κουμπια απο το δεξι joycon. Ξερει κανεις αν αξιζει να τα στειλω cdmdia για επισκευη? Βρισκουμε εδω ανταλλακτικα αν χρειαστει να τα επισκευασω μονος μου? 1
Mr_Terror Δημοσ. Σάββατο στις 11:29 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:29 πμ 1 ώρα πριν, caotonic είπε Καλημερα σε ολους! Ο μικρος χαλασε το stick απο το αριστερο joycon και τα κουμπια απο το δεξι joycon. Ξερει κανεις αν αξιζει να τα στειλω cdmdia για επισκευη? Βρισκουμε εδω ανταλλακτικα αν χρειαστει να τα επισκευασω μονος μου? Αν το φτιάξεις μόνος σου θα αγοράσεις ανταλλακτικά από aliexpress με την μέθοδο choise για να παραλάβεις γρήγορα.Παρε όμως και την cdmedia να μάθεις το κόστος επισκευής.Μπορει να μην είναι μεγάλο το κόστος και θα μπουν αυθεντικά ανταλλακτικά 1
Te0sX Δημοσ. Σάββατο στις 11:38 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:38 πμ 1 hour ago, caotonic said: Καλημερα σε ολους! Ο μικρος χαλασε το stick απο το αριστερο joycon και τα κουμπια απο το δεξι joycon. Ξερει κανεις αν αξιζει να τα στειλω cdmdia για επισκευη? Βρισκουμε εδω ανταλλακτικα αν χρειαστει να τα επισκευασω μονος μου? Να ειναι καλα ο μικρούλης😁 Εγώ είχα πάρει stick απο το Skroutz και το αλλαξα μονος ακολουθώντας τον οδηγό του iFixit, ειναι σχετικα απλος. https://www.skroutz.gr/c/752/game-console-spare-parts.html?keyphrase=joycon 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα