Προς το περιεχόμενο

Το πρόγραμμα του Netflix για το 2024 περιλαμβάνει Squid Game, Arcane και πολλά reality


nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η δεύτερη σεζόν του Squid Game αναμένεται μέσα στο 2024, μαζί με νέες σειρές όπως το Avatar: The Last Airbender και ένα anime τοποθετημένο στον κόσμο του Terminator

Το ξεκίνημα του 2024 ήταν σχετικά υποτονικό για το Netflix, σε ό,τι αφορά την τηλεόραση, όμως η εταιρία ετοιμάζεται να προβάλει μια σειρά από δυνατά χαρτιά. Ήδη ανακοίνωσε το τηλεοπτικό της προγράμμα για το 2024 -παράλληλα με τις αντίστοιχες προτάσεις για τον κινητογράφο και τα βιντεοπαιχνίδια- και παρότι απουσίαζουν οι μεγάλες εκπλήξεις και οι πολλές νέες αφίξεις, υπάρχουν διάφορες ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Εκτός από σειρές όπως το Avatar: The Last Airbender και 3 Body Problem, που ξεκινούν σύντομα, φέτος θα έχουμε την επιστροφή μερικών από τις πλέον πετυχημένες σειρές του Netflix, ανάμεσά τους τα Arcane, Squid Game και Bridgerton, τα οποία θα πλαισιώνονται από αρκετές σειρές reality. Φέτος αναμένεται επίσης να δούμε το anime που τοποθετείται στον κόσμο του Terminator, ενώ το Girls5eva περνά από το Peacock στο Netflix για την τρίτη σεζόν του, που θα αρχίσει να προβάλλεται το Μάρτιο.

Φυσικά, όλα αυτά δεν είναι παρά οι σειρές που ανακοινώθηκαν σε πρώτο στάδιο από το Netflix, καθώς θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρξουν και ορισμένες εκπλήξεις στην πορεία της χρονιάς. Ακολουθεί ένα σύντομο βίντεο, με τον πλήρη κατάλογο των σειρών και ταινιών που ανακοινώθηκαν, ώστε να μπορέσετε να προγραμματίσετε κατάλληλα το χρόνο σας.

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

21 minutes ago, AlexandrosGnL said:

Με κάνει να σκέφτομαι γιατί κρατάω ακόμα την συνδρομή με όλες τις σαβούρες που έχει μαζέψει…

για σειρές και ντοκυμαντέρ είναι καλά, ειδικά με ιστορικό περιεχόμενο. Αλλά μέχρι εκεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Diversity diversity diversity . " Iστορικο περιεχομενο " ?!  :eek: Ας μεινει στις τσοντες - ρεαλιτι καλυτερα η ασιατικη αγορα εχει πολυ υλικο :devil:

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι φοβερά ντοκυμαντέρ, ιστορικά σκουπίδια που καμία σχέση δεν έχουν με την ιστορική αλήθεια. Οι δε σειρές του εδώ και χρόνια απευθύνονται στην μάζα με μηδενική ποιότητα η μια σχεδόν αντίγραφο της άλλης.

 

Επεξ/σία από chek2fire
  • Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά, από ντοκιμαντέρ σε αντικειμενικότητα, είναι σε επίπεδα Λιακόπουλου (Όλη η αλήθεια εδώ 2310 521010 😂) και Βελόπουλου. 
Κοινώς σκουπίδια ολκής. Καλύτερα να δεις History Channel, ή κανάλια όπως Young Historian, Oversimplified, Mythologist αν και αυτό έχει να κάνει μόνο με μύθους, που στην τελική έχουν link στην περιγραφή, και λένε τα πράγματα όπως είναι. 
Netflix πλέον μόνο για μερικές σειρές, ή παλιό περιεχόμενο. Για τίποτα άλλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, JcD είπε

Ιδιαίτερα τα ιστορικά ντοκυμαντέρ τσακίζουν κόκαλα 😃

Έδωσα μια ευκαιρία στο «Μέγα Αλέξανδρο»..

Λεω Οκ και η ταινία του Oliver Stone είχε μια σκηνή που τον παρουσίαζε όπως τον παρουσίαζε αλλά σε όλα τα υπόλοιπα ήταν για μένα ΤΑΙΝΙΑΡΑ παρουσιάζοντας φοβερές σκηνές μάχης και ήταν σχετικά ιστορικά ακριβής .

 ΟΜΩΣ το έκτρωμα στο νετφλιξ (και δεν αναφέρομαι με αυτόν τον χαρακτηρισμό λόγο των σκηνών ομοφυλοφιλίας ) παρουσιάζει τρομερές ανακρίβειες -τις οποίες ΔΕΝ μπορώ να επισημάνω μια προς μια- καθότι όπως είπα η ευκαιρία που του έδωσα έφτασε μέχρι την αρχή της μάχης του Γρανικού …

 Ρε νετφλιξ, στρατηγοί και στρατηγοί εξυμνούν την ιδιοφυή κίνηση του μεγάλου στρατηλάτη να κινηθεί με το ιππικό προς τα δεξιά παρασύροντας και το αντίστοιχο των Περσων αφήνοντας την ισχυρή μακεδονική φάλαγγα στη μέση και τον Παρμενίωνα στα αριστερά 

 ΚΑΝΕΙΣ με την κοινή λογική ΔΕΝ μπορεί να εξηγήσει ΠΩΣ ο Αλέξανδρος ήξερε που ακριβώς να κάνει σχεδόν «αναστροφή» και να πλαγιοκοπησει το κέντρο των Περσων ( λένε μάλιστα πως αυτό σήμερα θα γινόταν μόνο αν από πάνω πετούσε drone..) Και εσυ σε αυτή τη μάχη μας δείχνεις πέντε άλογα με εντολή εδώ και τώρα να κάνουν κατά μέτωπο επίθεση ;;;;

 Εκεί το έκλεισα και έβαλα dislike 👎

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 hours ago, JcD said:

Ιδιαίτερα τα ιστορικά ντοκυμαντέρ τσακίζουν κόκαλα 😃

Σαν αυτό που έκανε την Κλεοπάτρα μαύρη ή τον Μέγα Αλέξανδρο γκέι , με 2 -3 άσχετους για ιστορικούς μαζί με την γιαγιά της κυρά Κατίνας ως φερέγγυους για τις ιστορικές ασυναρτησίες που λένε;  

8 minutes ago, Chris_BMW said:

Έδωσα μια ευκαιρία στο «Μέγα Αλέξανδρο»..

(και δεν αναφέρομαι με αυτόν τον χαρακτηρισμό λόγο των σκηνών ομοφυλοφιλίας )

γιατί αυτό δεν είναι ιστορική ανακρίβεια ; που έχουν μπερδέψει τα ζα τον σύντροφο στη μάχη (που ήταν ο μεγαλύτερος δεσμός σε ανθρώπους λόγω ζωής και θανάτου) με τον σύντροφο στη σχέση. Εκτός και αν φοβόμαστε μην μας που ομοφοβικούς (άλλη ηλίθια λέξη - ταμπέλα) για να μην λέμε την αλήθεια, εκεί φτάσαμε.

  • Like 1
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...