GreekMonkey Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, σε μια αγγελία που ανέβασα σε μια ιστοσελίδα είχα επικοινωνία με μια ενδιαφερόμενη και στο τελευταίο email που μου έστειλε, ζητάει στοιχεία τράπεζας, IBAN κτλ αλλά και δικά μου, οδός κτλ. Πρώτη φορά τώρα έκανε αναφορά ότι θα στείλει μεταφορική η ίδια όπως επίσης ότι ενώ είναι γυναίκα γράφει σε αρσενικό γένος μερικές φορές και κάποιες άλλες γράφει δύο φορές στην ίδια πρόταση την ίδια λέξη σε κοντινή απόσταση. Στο τέλος επισυνάπτει και φωτογραφία μπρος πίσω με την ταυτότητά της. Λέτε να είναι απάτη; Εγώ έτσι νομίζω αλλά είπα να ρωτήσω και εδώ μια. Γενικά παίζουν τέτοιες οργανωμένες απάτες; Νόμιζα στην Ελλάδα δεν ασχολούνται. Edit: Το ίδιο πάνω κάτω μου ήρθε στα αγγλικά και από δεύτερο ενδιαφερόμενο Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2024 από GreekMonkey
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, GreekMonkey είπε Καλησπέρα, σε μια αγγελία που ανέβασα σε μια ιστοσελίδα είχα επικοινωνία με μια ενδιαφερόμενη και στο τελευταίο email που μου έστειλε, ζητάει στοιχεία τράπεζας, IBAN κτλ αλλά και δικά μου, οδός κτλ. Πρώτη φορά τώρα έκανε αναφορά ότι θα στείλει μεταφορική η ίδια όπως επίσης ότι ενώ είναι γυναίκα γράφει σε αρσενικό γένος μερικές φορές και κάποιες άλλες γράφει δύο φορές στην ίδια πρόταση την ίδια λέξη σε κοντινή απόσταση. Στο τέλος επισυνάπτει και φωτογραφία μπρος πίσω με την ταυτότητά της. Λέτε να είναι απάτη; Εγώ έτσι νομίζω αλλά είπα να ρωτήσω και εδώ μια. Γενικά παίζουν τέτοιες οργανωμένες απάτες; Νόμιζα στην Ελλάδα δεν ασχολούνται. Edit: Το ίδιο πάνω κάτω μου ήρθε στα αγγλικά και από δεύτερο ενδιαφερόμενο Kαι ακόμα αναρωτιέσαι αν είναι απάτη; 1
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Απάτη κατά 99,99% Δυστυχώς όταν βάζεις αγγελία λαμβάνεις σχεδόν αποκλειστικά μηνύματα από απατεώνες. Έβαλα μια κάμερα στο marketplace και μου έχουν στείλει ίσα με 15 μηνύματα και μόνο το ένα πρέπει να ήταν από πραγματικό ενδιαφερόμενο. Πακιστανοί, μεσήλικες από χώρα πρώην σοβιετικής ένωσης που παίζει να μην ξέρουν καν τι είναι dslr, προφίλ που θέλουν να περνιούνται για ελληνικά αλλά δεν ξεγελάνε ούτε 5χρονο, απαντήσεις από bot ή από translate. Θα έπρεπε το τσατ να είχε κουμπί αναφοράς για απατεώνα που να το πατάς και να τον μπανάρουν κατευθείαν χωρίς καν επιβεβαίωση του κλικ 2
GreekMonkey Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Μάλιστα, και χάρηκα στην αρχή. Ήταν και σε ελληνική ιστοσελίδα, όχι Marketplace οπότε για αυτό μου έκανε εντύπωση, 2
Haldol Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 34 minutes ago, GreekMonkey said: Μάλιστα, και χάρηκα στην αρχή. Ήταν και σε ελληνική ιστοσελίδα, όχι Marketplace οπότε για αυτό μου έκανε εντύπωση, Δεν αλλάζει κάτι. Να'ναι καλά το Google Translate. Θα δεις την ίδια απάντηση καρμπόν, από ελληνική ιστοσελίδα, μέχρι σριλανκανιανή (αν λέγεται έτσι ).
StamTheMan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 58 λεπτά πριν, GreekMonkey είπε Πρώτη φορά τώρα έκανε αναφορά ότι θα στείλει μεταφορική η ίδια Ολοι αυτο λενε. Τα υπολοιπα δε σου ηταν ξεκαθαρα; Απατη ειναι .
Joshua21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 49 minutes ago, GreekMonkey said: Μάλιστα, και χάρηκα στην αρχή. Εκεί ποντάρουν και αυτοί, στο ότι θα χαρείς τόσο ώστε να μην ψάξεις τίποτα και να κάνεις ότι ακριβώς σου πουν. 1
Bitbit Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 1 hour ago, GreekMonkey said: Γενικά παίζουν τέτοιες οργανωμένες απάτες; Νόμιζα στην Ελλάδα δεν ασχολούνται. που ακριβώς την είδες την οργάνωση; Εκτός αν η χρήση του google translate σου δημιούργησε αυτή την εντύπωση
Getta Robo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 2 hours ago, GreekMonkey said: Γενικά παίζουν τέτοιες οργανωμένες απάτες; Νόμιζα στην Ελλάδα δεν ασχολούνται. Τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα απο οτι γνωριζουν η και νομιζουν οι περισσοτεροι, δυστηχως. Απλα δεν υπαρχει σχεδον καμια προληψη και μεριμνα απο τις αρχες. Η και ωχαδελφισμος.
StamTheMan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Θυμηθηκα παλιοτερο θεμα,πριν χρονια ηταν ενας και ειχε βαλει στο ebay κατι SSD,αν θυμαμαι καλα, τσαμπα για τα δεδομενα,το ειχαν ανεβασει εδω σαν προσφορα,εκανε ΜΠΑΜ οτι ειναι απατη,το λεγαμε και εμεις και μερικοι βαζαν παραγγελια "μπας και ερθει". Χαρηκαν και αυτοι,οπως πολλοι αλλοι.
haris_216 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Είναι εντυπωσιακό το τι "ενδιαφέρον" υπάρχει από το εξωτερικό αλλά και την ελληνική επαρχία για πράγματα σε αγγελίες. Από σωβρακοφανέλες μέχρι ψυγείο ή αυτοκίνητο Προσωπικά όταν τύχει και ανεβάσω κάποια αγγελία, με κίνδυνο να χάσω κάποιο legit ενδιαφερόμενο, ρίχνω άκυρο σε όλους τους "ευέλικτους" να στείλουν μεταφορική, courier ή το μπατζανάκη του γείτονά τους που θα κατέβει με φορτηγό στην Αθήνα Υγ. Καταλαβαίνω ότι για άτομα εκτός μεγάλων πόλεων, σε περιοχές με μικρό πληθυσμό και άρα λίγο ενδιαφέρον για την όποια αγγελία, είναι δέλεαρ η όποια εκδήλωση ενδιαφέροντος αλλά........
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Εγω τους σκυλοβριζω και αυτοι εκει θα στειλουν κουριερ κλπ ουτε καν διαβαζουν τι τους γραφεις.
korakios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Εγω τους σκυλοβριζω και αυτοι εκει θα στειλουν κουριερ κλπ ουτε καν διαβαζουν τι τους γραφεις. είναι bot , τους δίνω στοιχεία της δίωξης και τα στέλνουν εκεί 😁
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, korakios είπε είναι bot , τους δίνω στοιχεία της δίωξης και τα στέλνουν εκεί 😁 Ενας φιλος 64 ετων μιλαγε με μια γκομενα 25 ετων οτι τον γουσταρει και τον ειχε ρωτησει 10 φορες το ονομα του. 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα