Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πότε πιστεύετε ότι η Ελλάδα θα είναι έτοιμη για το DVB-T2 εγώ όπως το βλέπω δεν βλέπω να ήμασταν έτοιμοι πριν το 2030 τς κανάλια πλέον βγάζουν λεφτά μόνο για τον εαυτό τους δεν δίνουν λεφτά στην ποιότητα και στην τεχνολογία άκου γνώμες. Η Αλβανία έχει ολοκλήρωση την μετάβαση στο DVB-T2 το 2019

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Ποιος ασχολείται και ποιος βλέπει τηλεόραση; Δηλαδή να βλέπουμε σε 4Κ τι ακριβώς; Αυτό μας μάρανε.

Ε εγώ βλέπω μόνο για μουντιάλ euro championship league και τέτοια να έχει τουλάχιστον 1080p όχι 1080i

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Ποιος ασχολείται και ποιος βλέπει τηλεόραση; Δηλαδή να βλέπουμε σε 4Κ τι ακριβώς; Αυτό μας μάρανε.

αρα βλακεία κάναμε που έγιναν hd τα καναλια. Μάλιστα...

Δημοσ.

Δε ξέρω τα οικονομικά των καναλιών, αλλά αν τα κανάλια χάνουν κόσμο (όπως π.χ. γίνεται στο ραδιόφωνο), δύσκολα θα δώσουν χρήματα σε οτιδήποτε που ν' αφορά λίγο κόσμο. Δε παίρνω φυσικά ως μέτρο σύγκρισης τον εαυτό μου (που'χω την τηλεόραση μόνο για streaming), αλλά η επένδυση σε οτιδήποτε θα πρέπει να φέρει και χρήματα. Αλλιώς δε λέγεται επένδυση, λέγεται ξόδεμα. 

:P

• Like 1
Δημοσ.
Στις 9/2/2024 στις 1:52 ΜΜ, ksessalonikios είπε

αρα βλακεία κάναμε που έγιναν hd τα καναλια. Μάλιστα...

Με την αναλογική τηλεόραση υπήρχε θέμα απελευθέρωσης συχνοτήτων που πλέον δεν υπάρχει.

Επίσης, τα royalties των HEVC/VVC είναι πολύ ακριβά και μέχρι στιγμής το DVB-T2 δεν υποστηρίζει AV1 που είναι royalty free.

Δημοσ.
Στις 15/2/2024 στις 12:16 ΠΜ, michael92 είπε

Με την αναλογική τηλεόραση υπήρχε θέμα απελευθέρωσης συχνοτήτων που πλέον δεν υπάρχει.

Επίσης, τα royalties των HEVC/VVC είναι πολύ ακριβά και μέχρι στιγμής το DVB-T2 δεν υποστηρίζει AV1 που είναι royalty free.

ρωτησα την Βing και είπε οτι το dvb-t2 υποστηρίζει το av1 codec

Δημοσ.
4 ώρες πριν, erikiorai είπε

Σύμφωνα με την wiki:

H.266/MPEG-I Part 3 VVC
H.265/MPEG-H HEVC
H.264/MPEG-4 AVC
MPEG-4 Part 2
H.262/MPEG-2 Part 2
VC-1
AVS3
AVS2
AVS+/AVS1-P16
AVS/AVS1-P2

• Super Moderators
Δημοσ.
On 17/02/2024 at 21:41, erikiorai said:

It does not inherently support the AV1 video codec.

Δημοσ.

Καλύτερα θα ήταν να καταργηθεί τελείως η κλασική τηλεόραση και να καθαρίσει η Αθήνα από τις άθλιες κεραίες. Ας επενδύσουν σε full streaming υπηρεσίες. Φυσικά θα πρέπει να αποκτήσουμε φτηνό broadband και κινητή τηλεφωνία και όχι αυτή η μηνιαία εκμετάλλευση που υπάρχει τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...