Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stormrain είπε

Φιλε καλη φαση το pandabuy και το taobao, αλλα προφανως θα μπλεξεις αν πας να κανεις resell. Ουτε κατα διανοια δεν ειναι νομιμο αυτο που εχεις στο μυαλο σου και προφανως θα σε τρεξουν οι εταιρειες οταν το πληροφορηθουν. 

Μιλαμε τωρα για ετος 2024 ετσι, φαση internet παγκοσμιοποιηση και λοιπα, πως μπορεις να θεωρεις οτι "η μαμα εταιρεια δεν ενδιαφερεται" και δεν θα το παρει ειδηση?

Δεκαετια 90, early 00s, βιοτεχνια δερματινων τσαντων που εφτιαχνε καπιτονε τσαντες, αποφασισε πως θα ηταν καλη φαση να αντιγραψει και το επισημο λογοτυπο της original εταιρειας που ηταν γνωστη για τις καπιτονε τσαντες. Τις διοχετευσε στην αγορα, ως ρεπλικες, οχι ως αυθεντικες φυσικα. Καποια στιγμη, καπως, καπου, εγινε αντιληπτη η ιστορια απο καποιον εκπροσωπο της εταιρειας. Δεν ξερω κι εγω ποσα χρονια εκανε να ξεμπλεξει και με ποιον τροπο. 20 χρονια πισω ε, φαση dial up, οχι τωρα που ανεβαζει ο αλλος φωτο σε δευτερολεπτα.

Θελω να πω. Μην το σκεφτεσαι καν.

Προφανως κι εγω εχω δει τις διαφορες ινφλουενσας και wannabe ινφλουενσας να διαφημιζουν απροκαλυπτα τετοια "μαγαζια" που πουλανε ρεπλικες και δεν μπορω καν να καταλαβω πως μπορουν και παιρνουν το ρισκο.

Διοτι οι μαμα εταιριες δεν υπαρχουν στην αγορα σαν καταστηματα ειναι μεσο ιντερνετ οι πωλησεις που κανουν

• Confused 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NickPapadd21 είπε

Διοτι οι μαμα εταιριες δεν υπαρχουν στην αγορα σαν καταστηματα ειναι μεσο ιντερνετ οι πωλησεις που κανουν

Ναι, αυτο δεν λεει κατι, υπαρχουν παρολα αυτα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NickPapadd21 είπε

η δικαιολογία σου είναι χαζή.Μην εκτίθεσαι παραπάνω.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, stormrain είπε

Ναι, αυτο δεν λεει κατι, υπαρχουν παρολα αυτα.

οκ ευχαριστω για τις απαντησεις ο ποιος ψαγμενος παντως 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NickPapadd21 είπε

Καλησπερα θελω να ανοιξω ενα καταστημα ενδυματων με ρεπλικες τα οποια θα πωλουνται ως ρεπλικες οχι αυθεντικα δηλαδη ο κοσμος θα γνωριζει τι παιρνουνε απο την στιγμη που θα κοβω αποδειξεις κτλπα θα ειμαι ενταξει οσον αφορα το νομιμο κομματι?

εχω διαβασει οτι θεμα θα υπαρξει μονο απο τις επωνυμες εταιριες αν μου κανουνε μηνυση

μια χαρα το σκέφτηκες!!! αλλά γιατί να λες ότι είναι ρέπλικες? Αφού όλοι οι άλλοι δεν το κανουν και πουλούν κανονικά!!!

προχώρα.... 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NickPapadd21 είπε

Επισης σκεφτηκα να προμηθευτω μονο μαρκες οι οποιες δεν υπαρχουν Ελλαδα ακομα ετσι ωστε να μην ερθει σε επαφη καποιος εκπροσωπος

Καλη ιδεα. Μαρκες που δεν εχουν επισημα καταστηματα στην Ελλαδα: Goyard, Hermes κτλ. Προμηθευτη βλεπεις απο Τουρκια μερια

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NickPapadd21 είπε

Εχω δει αρκετους που το κανουνε και βγαζουν απιστευτο κερδος τωρα αν οι περισσοτεροι ειναι παρανομοι λογικα θα ειναι αλλα σιγουρα θα υπαρχει και ο νομιμος τροπος 

Εννοείς ότι θα πουλάς μαϊμούδες σε τιμή γνήσιου?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Εννοείς ότι θα πουλάς μαϊμούδες σε τιμή γνήσιου?

Νομίζω μία φάρμα με κλωσόπουλα είναι καλύτερη μπίζνα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...