Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας.

Σε απλό κινητό με κουμπιά αλλά σύγχρονο μοντέλο θέλω να κάνω φραγή εισερχόμενων κλήσεων.

Πάω στις ρυθμίσεις κλήσεων μετά φραγή κλήσεων και μετά βγάζει ένα πεδίο να συμπληρώσω έναν κωδικό.

Μήπως ξέρετε ποιον κωδικό να συμπληρώσω;

Βάζω 1234 αλλά μου βγάζει σφάλμα ορισμού.Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό.Μηπως λάθος κωδικός;

Eχω χάσει και το εγχειρίδιο που είχε μέσα το κουτάκι όταν αγόρασα το κινητό μήπως έγραφε κάτι.

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από sonikk
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Δοκιμασε και 0000 και 1111 μηπως και.. αλλιως στον παροχο... αληθεια τι δικτυο ειναι?

Καρτοκινητό cosmote.

Δημοσ.

1234 είναι ο default κωδικός στα cosmote, αν έχει αλλαχτεί και δεν τον ξέρεις θα πρέπει να καλέσεις στην εξ. πελατών.

Επίσης η προσωρινή φραγή εισερχομένων αν την κάνεις εσύ χρεώνεται με 1,60€, θα πρέπει να έχεις μέσα επαρκές χρηματικό υπόλοιπο.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

1234 είναι ο default κωδικός στα cosmote, αν έχει αλλαχτεί και δεν τον ξέρεις θα πρέπει να καλέσεις στην εξ. πελατών.

Επίσης η προσωρινή φραγή εισερχομένων αν την κάνεις εσύ χρεώνεται με 1,60€, θα πρέπει να έχεις μέσα επαρκές χρηματικό υπόλοιπο.

Ααα δεν έχει μέσα υπόλοιπο σε χρήματα η κάρτα.

Μήπως φταίει αυτό τότε.

Γιατί όμως βγάζει μήνυμα σφάλμα ορισμού και όχι ανεπαρκές υπόλοιπο για φραγή πχ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε

Αυτό εδώ δεν κάλυψε τις απορίες?

Όχι αφορά άλλη συσκευή με άλλο περίεργο μενού.

Επεξ/σία από sonikk
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε

Μπορείς να κάνεις το ίδιο που έκανες και στην προηγούμενη

Δεν έχει την ίδια επιλογή στο μενού.Στο εξήγησα παραπάνω.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Πρέπει να μπεις στο μενού για να βγάλεις την κάρτα σιμ ή να κλείσεις το κινητό?

Όχι την κάρτα την θέλω μεσα και το κινητό το θέλω ανοιχτο.Μονο φραγή εισερχομένων θέλω να κάνω όχι εξερχομένων.Εχει δύο επιλογές στις φραγες δηλαδή.

Δημοσ.

Το ότι θες να κάνεις εξερχόμενες χωρίς να δέχεσαι εισερχόμενες είναι κάτι που θα μπορούσες να το έχεις πει από την πρώτη στιγμή στο άλλο θέμα και θα έπαιρνες και τις ανάλογες απαντήσεις πιο γρήγορα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Το ότι θες να κάνεις εξερχόμενες χωρίς να δέχεσαι εισερχόμενες είναι κάτι που θα μπορούσες να το έχεις πει από την πρώτη στιγμή στο άλλο θέμα και θα έπαιρνες και τις ανάλογες απαντήσεις πιο γρήγορα

Όπως σου εξήγησα είναι δεύτερη συσκευή και με διαφορετικές αναγκες,δηλαδή άλλο θέμα.Αλλα μάλλον κάτι άλλο προσπαθείς να δείξεις και όχι να βοηθήσεις...

Αν δεν γνωρίζεις κάτι επί της ουσίας σε παρακαλώ να μην απαντας και χαλάς το νήμα.

Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, αν και στα είπε ο Joshua βάζω και εδώ το Link τυπικά να υπάρχει, όταν κάποιος άλλος χρειαστεί κάτι ανάλογο μελλοντικά.

Επίσης ανεπαρκές υπόλοιπο βγάζει συνήθως όταν πας να κάνεις κλήση, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση (πχ ενεργοποίηση μιας υπηρεσίας) βγάζει σφάλμα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...