Προς το περιεχόμενο

Skoop by Skroutz ( Customer to Customer Sales)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Privacy3571,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απαράδεκτοι! Πούλησα ένα προιόν απο skoop στα 170ε (Μεγάλη απάτη!). Το πακέταρα πολύ καλα, το έστειλα πριν 2 βδομάδες. Εδώ και 1 βδομάδα μου δείχνει οτι ολοκληρώθηκε η παραγγελία κανονικά και η κατασταση πληρωμής εκκρεμεί! Αλλα ο κυριούλης που το πηρε κανονικά δεν έκανε ποτέ πληρωμή!!! Προσπαθω εδω και μια εβδομαδα να επικοινωνήσω αλλα που??? τηλεφωνα (αυτοματο μυνημα που παραπέμπει στο site --> και το site σε loop γύρω αππο την ουρά σου. Δεν σε αφηνει να μιλήσεις με εκπρόσωπο)

Skoop-by-Skroutz-Skroutz-gr.png

Δημοσ.

Καλά εδώ εμένα δεν μου κάνει καν ταυτοποίηση να πάρω τα λεφτά μου γιατί βγάζει κενή σελίδα η Everypay και δεν προχωράει καν τη διαδικασία. Και το support πλέον άφαντο, βάλανε ενα AI και πήγανε διακοπές. 

Όταν όμως θέλανε να βάλεις λεφτά για να ψωνίζεις από εκεί στο Skroutz, όλα δούλευαν απρόσκοπτα!

• Like 2
Δημοσ.

Εγω εκανα μα αγορα μπηκα πριν λιγο στην σελιδα τους και μου ελεγε θα παραδοθει σημερα 16:30 με 18:30 και μολις μπηκα ξανα  για αν τους ρωτησω γιατι δεν παρελαβα γραφει Τριτη 17 του μηνος.

Εχουν βαλει τα χαζο AI και δεν ξερουν τι τους γινεται.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 10/6/2025 στις 11:15 ΠΜ, pankalos είπε
Απαράδεκτοι! Πούλησα ένα προιόν απο skoop στα 170ε (Μεγάλη απάτη!). Το πακέταρα πολύ καλα, το έστειλα πριν 2 βδομάδες. Εδώ και 1 βδομάδα μου δείχνει οτι ολοκληρώθηκε η παραγγελία κανονικά και η κατασταση πληρωμής εκκρεμεί! Αλλα ο κυριούλης που το πηρε κανονικά δεν έκανε ποτέ πληρωμή!!! Προσπαθω εδω και μια εβδομαδα να επικοινωνήσω αλλα που??? τηλεφωνα (αυτοματο μυνημα που παραπέμπει στο site --> και το site σε loop γύρω αππο την ουρά σου. Δεν σε αφηνει να μιλήσεις με εκπρόσωπο)

Αυτο που αναφερετε ειναι εξαιρετικά δυσκολο να συμβει.Θεωρητικά ο αγοραστης καταθετει τα χρηματα τα οποία παρακρατουνται και μολις εγκρινει τη συναλλαγη και οτι δεχεται το προιον απελευθερωνονται τα χρηματα προς εσας.Ο αγοραστης δηλαδη προπληρώνει το προιον.Αυτη ειναι η διαδικασια που ακολουθειται στην vendora και δεν βρισκω να γινεται κατι διαφορετικο και στο skoop.Δεν ειναι δυνατον να παρελαβε προιον ο αγοραστςη χωρις να εχουν δεσμευτει χρηματα.Μηπως απλα τα χρηματα του τα εχει παρακρατησει το skroutz και δεν σας ενημερωνει κανεις;

• Like 3
Δημοσ.
Στις 16/6/2025 στις 2:39 ΜΜ, HatTrick είπε

Αυτο που αναφερετε ειναι εξαιρετικά δυσκολο να συμβει.Θεωρητικά ο αγοραστης καταθετει τα χρηματα τα οποία παρακρατουνται και μολις εγκρινει τη συναλλαγη και οτι δεχεται το προιον απελευθερωνονται τα χρηματα προς εσας.Ο αγοραστης δηλαδη προπληρώνει το προιον.Αυτη ειναι η διαδικασια που ακολουθειται στην vendora και δεν βρισκω να γινεται κατι διαφορετικο και στο skoop.Δεν ειναι δυνατον να παρελαβε προιον ο αγοραστςη χωρις να εχουν δεσμευτει χρηματα.Μηπως απλα τα χρηματα του τα εχει παρακρατησει το skroutz και δεν σας ενημερωνει κανεις;

Απο ότι φαίνεται δεν είναι και τόσο "εξαιρετικά δυσκολο". Στην 1η φώτο φαίνεται ότι δρομολογούνε την πληρωμή 2 μέρες μετά την παράδοση. Στην δεύτερη απλά την παραθέτω για δείξω ότι εχω ενεργοποιήσει και τις πληρωμές και τις πωλήσεις (ταυτοποίηση kyc).
Πάντως ακόμα δεν έχω δει χρήματα στον λογαριασμό.

Dromologisi-plhrwmis-2-meres-meta.png

Rithmiseis.png

Δημοσ.

εγω επιμενω οτι ειναι παραλειψη του skroutz να σας ειδοποιησει για τα χρηματα.Ειναι πέρα απο κάθε λογικη το να παραλαμβανει καποιος ενα αντικειμενο και να εχει τη δυνατότητα να μην το πληρώσει.Αν ισχυει κατι τετοιο θα πρέπει να στραφειτε κατα του skroutz καθως δεν προστατευει τους χρηστες τους.Παντως γαι να πω την αληθεια ειχα ανεβασει και εγω αγγελειες στο skoop αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι η έλλειψη σαφων οδηγιών που υπήρχε για το πως διεξάγεται η συναλλαγή και μερικές κακες κριτηκες που διαβασα εδω με εκαναν να αναθεωρήσω,οπότε και τις κατέβασα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά, μετά από ένα μήνα, και αφού μύρισα τα νύχια μου και έστειλα μήνυμα στο "[email protected]" στην τύχη, μου τα έστειλαν τα χρήματα. Αλλά τέτοια ταλαιπωρία ούτε τηλέφωνα ούτε e-mail πουθενά στην σελίδα τους, τι να πω. Δεν θα το ξανα-επιχειρούσα.

Δημοσ.
Στις 10/6/2025 στις 11:15 ΠΜ, pankalos είπε

Αλλα ο κυριούλης που το πηρε κανονικά δεν έκανε ποτέ πληρωμή!!!

Αν εφτασες σε αυτο το συμπερασμα, επειδη στο screenshot λεει "κατασταση πληρωμης: σε εκρεμμοτητα", τοτε εκανες λαθος. Σε εκκρεμοτητα η πληρωμη προς εσενα ηταν, οχι απο τον αγοραστη. Προφανως αν δεν εγγριθει η συναλλαγη, τοτε δεν υπαρχει και πωληση

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εχω αγορασει μια φορα απο εκει κ μπορουσα να δειξω οτι το προιον δεν δουλευει κ να παρω τα χρηματα πισω. πουλαω εναν υπολογιστη ολοκληρο ΧΩΡΙΣ δισκους. μου κανει μια κυρια προσφορα κ αποτι κτλαβα δν εχει ιδεα πως λειτουργει ενας υπολογιστης κ την δεχομαι κ μ λεει να το στειλω. εκτος οτι μονο ομαδα αιματος δεν ζητησε για kyc τι γινεται αν το στειλω κ στειλει βιντεο δεν δουλευει (γτ δν δουλευει χωρις δισκο, οντως)κ δεν μ δωσουν ουτε τα λεφτα αλλα κ αυτη δν γυρισει πισω τον υπολογιστη; χωρια η ταλαιπωρια κ το περιμενε κ το ρισκο να γινει κομματια στις μεταφορικες. στην καλυτερη περιπτωση θα παρεις τα χρηματα σου μια βδομαδα μετα αφου παραλαβει κ πει ειναι ολα ενταξει. περα απο ολα αυτα τι το νοιαζει το σαιτ αν εισαι εργαζομενος, φοιτητης κλπ κ ζηταει κ αποδειξεις τυπου καρτα ανεργειας, καρτα εργαζομενου τι φαση. τπτ μακρια κ δν ξερεις ουτε σε ποιον πουλας τπτ απολυτως κ μπορει να σε κανει μλκια ο καθενας κ αν βρεις ακρη θα σου παρει μηνες διοτι δν εχουν τηλ η οτιδηποτε, ενα ai εχουν που προφανως δεν κανει απολυτως τπτ. μακρια

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Apollonas792 είπε

εχω αγορασει μια φορα απο εκει κ μπορουσα να δειξω οτι το προιον δεν δουλευει κ να παρω τα χρηματα πισω. πουλαω εναν υπολογιστη ολοκληρο ΧΩΡΙΣ δισκους. μου κανει μια κυρια προσφορα κ αποτι κτλαβα δν εχει ιδεα πως λειτουργει ενας υπολογιστης κ την δεχομαι κ μ λεει να το στειλω. εκτος οτι μονο ομαδα αιματος δεν ζητησε για kyc τι γινεται αν το στειλω κ στειλει βιντεο δεν δουλευει (γτ δν δουλευει χωρις δισκο, οντως)κ δεν μ δωσουν ουτε τα λεφτα αλλα κ αυτη δν γυρισει πισω τον υπολογιστη; χωρια η ταλαιπωρια κ το περιμενε κ το ρισκο να γινει κομματια στις μεταφορικες. στην καλυτερη περιπτωση θα παρεις τα χρηματα σου μια βδομαδα μετα αφου παραλαβει κ πει ειναι ολα ενταξει. περα απο ολα αυτα τι το νοιαζει το σαιτ αν εισαι εργαζομενος, φοιτητης κλπ κ ζηταει κ αποδειξεις τυπου καρτα ανεργειας, καρτα εργαζομενου τι φαση. τπτ μακρια κ δν ξερεις ουτε σε ποιον πουλας τπτ απολυτως κ μπορει να σε κανει μλκια ο καθενας κ αν βρεις ακρη θα σου παρει μηνες διοτι δν εχουν τηλ η οτιδηποτε, ενα ai εχουν που προφανως δεν κανει απολυτως τπτ. μακρια

Δε χρειάζεται καν να στείλει βίντεο για να δείξει ότι δε δουλεύει. Το Skroutz δίνει στη δυνατότητα στον αγοραστή να επιστρέψει το αντικείμενο για οποιοδήποτε λόγο μέσα στις επόμενες 2 μέρες από την παραλαβή, είτε γιατί δε δουλεύει είτε γιατί απλά άλλαξε γνώμη και δεν το θέλει.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, crispy_mummy είπε

Δε χρειάζεται καν να στείλει βίντεο για να δείξει ότι δε δουλεύει. Το Skroutz δίνει στη δυνατότητα στον αγοραστή να επιστρέψει το αντικείμενο για οποιοδήποτε λόγο μέσα στις επόμενες 2 μέρες από την παραλαβή, είτε γιατί δε δουλεύει είτε γιατί απλά άλλαξε γνώμη και δεν το θέλει.

Ακόμα χειρότερα δλδ κ αυτός τα βγάλει όλα από μέσα, μητρική, κάρτα κλπ κ στείλει σκέτο κουτί τι γίνεται; βρίσκεις άκρη μετά; τπτ δεν μπλέκεις απλά 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Apollonas792 είπε

Ακόμα χειρότερα δλδ κ αυτός τα βγάλει όλα από μέσα, μητρική, κάρτα κλπ κ στείλει σκέτο κουτί τι γίνεται; βρίσκεις άκρη μετά; τπτ δεν μπλέκεις απλά 

Σε αυτή την περίπτωση φαντάζομαι πως το μόνο πράμα που μπορείς να κάνεις είναι να βγάλεις αναλυτικό βίντεο τη στιγμή που ανοίγεις το πακέτο, τσεκάροντας προσεκτικά ότι όλα είναι στη θέση τους. Και αν κάτι δεν είναι να στείλεις το βίντεο μετά στο support του Skroutz.

Αλλά ακόμα και αν το Skroutz όντως ασχοληθεί με το θέμα, που δεν είναι και σίγουρο εδώ που τα λέμε, τι κάνεις στην περίπτωση που αυτός έχει αντικαταστήσει εξαρτήματα μέσα από το κουτί με άλλα χαμηλότερης αξίας αντί απλά να τα αφαιρέσει και η διαφορά δεν είναι εμφανής; Άντε μετά να τους αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Επεξ/σία από crispy_mummy
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...