Προς το περιεχόμενο

Skoop by Skroutz ( Customer to Customer Sales)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Privacy3571,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, crispy_mummy είπε

Το πρόβλημα με αυτό είναι πως παίρνεις ένα ρίσκο φέρνοντας έναν άγνωστο μέσα στο σπίτι σου. Για εμένα το καλύτερο είναι η αποστολή του προϊόντος από το πωλητή μετά από πληρωμή. Θα μου πεις εκεί υπάρχει η πιθανότητα ο πωλητής να παίξει scam, για αυτό έχουμε τα reviews όμως. Ένας πωλητής που πραγματικά έχει φτύσει αίμα για να χτίσει ένα καλό reputation σε μία πλατφόρμα όμως το Insomnia δε θα τα ρισκάρει όλα για scamαρει κάποιον για 330€.

Στο Insomnia σε κάποιον που έχει παρουσία ίσως να στείλω αλλά να στείλω στο skoop που ο άλλος μπορεί να μου το επιστρέψει γιατί έτσι απλά άλλαξε γνώμη η να μου κάνει καμία απατεώνια όχι δεν θα στείλω προτιμώ σπίτι μου για κάτι που θέλει ρεύμα η συνάντηση για κάτι που μπορεί να το δει ο άλλος και στον δρόμο όπως ένα κινητό.

Αποφεύγω τις περιπτώσεις που ίσως να πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Στο Insomnia σε κάποιον που έχει παρουσία ίσως να στείλω αλλά να στείλω στο skoop που ο άλλος μπορεί να μου το επιστρέψει γιατί έτσι απλά άλλαξε γνώμη η να μου κάνει καμία απατεώνια όχι δεν θα στείλω προτιμώ σπίτι μου για κάτι που θέλει ρεύμα η συνάντηση για κάτι που μπορεί να το δει ο άλλος και στον δρόμο όπως ένα κινητό.

Αποφεύγω τις περιπτώσεις που ίσως να πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Για το Skoop ναι συμφωνώ και εγώ. Αρχικά δεν παίρνεις φράγκο έως ότου περάσουν οι 2 μέρες μετά την παραλαβή και ο αγοραστής αποφασίσει να μην κάνει αίτημα επιστροφής. Στο Insomnia τυπικά ο πωλητής λαμβάνει πρώτα τα χρήματα και μετά στέλνει το προϊόν.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το Skoop δεν έχει καν τρόπο να επικοινωνήσεις με τον αγοραστή. Μόνο αν εκείνος σου στείλει μήνυμα για να κάνει κάποια ερώτηση για το προϊόν μπορείς να απαντήσεις.  Και όχι μόνο αυτό, αλλά με το που θα γίνει η πληρωμή από πλευράς του αγοραστή ούτε εκείνος πλέον μπορεί να σου ξαναστείλει.Και φυσικά δεν υπάρχει κανένας απολύτως τρόπος να αφήσεις κριτική, ούτε συ για τον αγοραστή ούτε εκείνος για σένα.

Δε λέω ότι το Insomnia είναι τέλειο αλλά πέρα από τις κριτικές υπάρχει και η παρουσία κάποιου στο forum, το οποίο μπορεί να σε βοηθήσει να αποφασίσεις αν θες να εμπιστευτείς κάποιον ή όχι.

Δημοσ.

Εγώ μέχρι στιγμής έχω 4 πωλήσεις και είμαι ευχαριστημένος. Η μία, μάλιστα, αφορούσε iPad. Δεν έχω πληρώσει προμήθεια, τα λεφτά μπαίνουν στην τράπεζα (με μερικές ημέρες καθυστέρηση) και στέλνω χωρίς έξοδα με skroutz locker χωρίς τη διαδικασία να επικοινωνώ με άγνωστό κόσμο και να ανταλλάσσω στοιχεία.

Δεν ξέρω αν κάποτε θα μου τύχει η στραβή αλλά so far, so good.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, daniel's_saving_grace είπε

Εγώ μέχρι στιγμής έχω 4 πωλήσεις και είμαι ευχαριστημένος. Η μία, μάλιστα, αφορούσε iPad. Δεν έχω πληρώσει προμήθεια, τα λεφτά μπαίνουν στην τράπεζα (με μερικές ημέρες καθυστέρηση) και στέλνω χωρίς έξοδα με skroutz locker χωρίς τη διαδικασία να επικοινωνώ με άγνωστό κόσμο και να ανταλλάσσω στοιχεία.

Δεν ξέρω αν κάποτε θα μου τύχει η στραβή αλλά so far, so good.

Στατιστικά ο περισσότερος κόσμος είναι έντιμος. Και εγώ έχω παραγγείλει από Skoop κινητό και ο κύριος λόγος που το έκανα ήταν γιατί μπορούσα να το πληρώσω με 3εις άτοκες δόσεις μέσω Klarna. Γενικά όμως είναι θέμα τύχης να μην πέσεις πάνω σε κάποιον κακόβουλο που να έχει σκοπό να σε εξαπατήσει.

Αν πουλάς συχνά βέβαια αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αντισταθμίσεις λίγο το ρίσκο βάζοντας λίγο υψηλότερες τιμές στο Skoop σε σχέση με το Insomnia. Καλός ή κακός στο Skroutz έχεις πολύ μεγαλύτερο traffic, οπότε οι πιθανότητες να πουλήσεις κάτι που δεν έχει μεγάλη απήχηση είναι μεγαλύτερες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...