Joshua21 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 4 minutes ago, Dantε said: Μπηκα απο της δουλειας το browser παντως και δε ζητησε τιποτα. Μπηκα ξερα με user/pass. Για αυτο μου εκανε εντυπωση εξαρχης. Στο winbank της Πειραιώς όντως δεν ζητάει, το παραπάνω που έγραψα αφορά το i-bank της Εθνικής. Πάντως αν προσέξεις λίγο με τα username και password σου δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Όχι πως αν τα αποκτήσει κάποιος θα μπορέσει να σου πάρει λεφτά, αλλά λέμε.
Dantε Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Στο winbank της Πειραιώς όντως δεν ζητάει, το παραπάνω που έγραψα αφορά το i-bank της Εθνικής. Πάντως αν προσέξεις λίγο με τα username και password σου δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Όχι πως αν τα αποκτήσει κάποιος θα μπορέσει να σου πάρει λεφτά, αλλά λέμε. Σωστα, το γραφεις δε το παρατηρησα. Οκ ναι προφανως δεν εχω user/pass 1234 αλλα και παλι, επρεπε να το δινουν ως επιλογη. Και επειδη γενικα το μενου της Πειραιως ειναι δυσχρηστο, ελεγα μηπως ηταν πουθενα θαμμενη η επιλογη.
Joshua21 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 26 minutes ago, Dantε said: Σωστα, το γραφεις δε το παρατηρησα. Οκ ναι προφανως δεν εχω user/pass 1234 αλλα και παλι, επρεπε να το δινουν ως επιλογη. Και επειδη γενικα το μενου της Πειραιως ειναι δυσχρηστο, ελεγα μηπως ηταν πουθενα θαμμενη η επιλογη. Όχι δεν έχω δει κάτι στο μενού της Πειραιώς, αλλά δεν με ανησυχεί κιόλας γιατί είμαι προσεκτικός (το κατά δύναμιν), ποτέ δεν κάνω είσοδο από συσκευή που δεν μου ανήκει ή τουλάχιστον από συσκευή που δεν έχω αποκλειστική πρόσβαση. Από το pc της δουλειάς δεν θα έμπαινα για κανένα λόγο. Υπόψιν δεν σε κρίνω, απλά λέω τι κάνω εγώ. ΥΓ: user/pass 1234 ούτως ή άλλως δεν θα σε άφηνε να έχεις
Dantε Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όχι δεν έχω δει κάτι στο μενού της Πειραιώς, αλλά δεν με ανησυχεί κιόλας γιατί είμαι προσεκτικός (το κατά δύναμιν), ποτέ δεν κάνω είσοδο από συσκευή που δεν μου ανήκει ή τουλάχιστον από συσκευή που δεν έχω αποκλειστική πρόσβαση. Από το pc της δουλειάς δεν θα έμπαινα για κανένα λόγο. Υπόψιν δεν σε κρίνω, απλά λέω τι κάνω εγώ. ΥΓ: user/pass 1234 ούτως ή άλλως δεν θα σε άφηνε να έχεις Καλα το πισι της δουλειας, λογω της φυσης του τομεα που εργαζομαι ειναι πιο secure και απο το κινητο μου 😛 Θα στειλω παντως ενα μειλ στη Πειραιως να δω εαν εχουν σκοπο να αλλαξουν κατι σχετικα με το θεμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα