Προς το περιεχόμενο

toyota


mariablue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τίμιο είναι αν και πλέον είναι αρκετά ακριβό όπως όλα. 

αρκετή ιπποδύναμη, ατμοσφαιρικός κινητήρας και φτηνά σχετικά σέρβις. δεν είναι και το πιο ήσυχο στην κατηγορία του αλλά από την άλλη παρέχει πολύ καλή ασφάλεια και μεγάλη εγγύηση. 

αν δεν κάνεις αρκετά χιλιόμετρα και άρα δεν σε νοιάζει η τσιμπημένη κατανάλωση είναι καλή επιλογή 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

περνάει αρκετός θόρυβος στην καμπίνα. το βασικότερο είναι ότι αν κάνεις τόσα χιλιόμετρα καλύτερα να κοιτάξεις για υβριδικό. θα αποσβέσεις την όποια διαφορά πολύ σύντομα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω οδηγήσει σχεδόν όλα τα αμαξια αυτής της κατηγορίας, για εμένα το Yaris είναι το χειρότερο. Πολύ κακη ποιότητα κατασκευής, εξωφρενικα μεγάλη κατανάλωση (7.5λ++ μέσο), τρομερός θόρυβος και πολύ γύφτικος-φτωχός εξοπλισμός. Αν δεν είχε το σήμα τουοτα μπροστά ανάθεμα κ αν θα πούλαγε το 1/10

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...το θέμα της εγγύησης στα μη μηχανικά μέρη κ εκτός κινητήρα κυρίως ...δηλαδή σύστημα infotainment, οθόνες, πάνελ χειριστηρίων , κουμπιά αφής, ψηφιακό καντράν, πάνελ κλιματισμού κλπ (τα πιο ευαίσθητα δλδ)...οι ελληνικές αντιπροσωπείες δεν το αναγνωρίζουν κ βγάζουν εκτός, αυτοκίνητα που παρουσιάζουν πρόβλημα. Το αναφέρω διότι τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν και αν τα αυτοκίνητα μείνουν εκτεθειμένα για ώρες σε έντονη ηλιοφάνεια (κ χωρίς προστασία) περνάνε ισχυρό stress test . (συμβάντα σε peugeot, opel, nissan, ford, vw)

Τα παραπάνω δεν είναι αστικός μύθος ούτε ράδιο αρβύλα. Εγώ και συγγενικά, οικογενειακά, φιλικά πρόσωπα είμαστε παθόντες.

Λόγου χάρη, περιστατικό με θέμα κάλυψης εγγύησης σε ολοκαίνουργιο opel insignia (ελάττωμα στο infotainment κατά την αναπαραγωγή μουσικης-ήχου) έφτασε στα δικαστήρια (ναι μεν υπήρξε κάποια αποζημίωση...όχι αυτή που περιμέναμε πάντως και σίγουρα ανεπαρκής μπροστά στα έξοδα, την ταλαιπωρία και τις χρονοβόρες διαδικασίες που χρειάστηκαν).

Επεξ/σία από TechnoState
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 hours ago, mariablue said:

Τα υβριδικά ειναι πιο ακριβά και δεν ψήνομαι...ξέρεις τι κατανάλωση έχει το active? Σε μεικτή οδήγηση

Δε ξέρω ακριβώς τι ανάγκες έχεις για να σου προτείνουμε κάτι, άλλα αν κάνεις 20.000 χιλιόμετρα το χρόνο πάντως τη διαφορά σε τιμή παίζει την έχεις βγάλει ήδη σε ένα χρόνο. (Έστω 3 λίτρα περισσότερο στα 100 χιλιόμετρα, πας σε 600 λίτρα βενζίνη στα 20.000, με 1.9 ευρώ- > 1100 ευρώ διαφορά σε βενζίνες το χρόνο). 

https://autogreeknews.gr/dokimes/sugkritika-test/toyota-yaris-1-5-125-hp-i-1-5-hybrid-116-hp

https://www.spritmonitor.de/en/overview/49-Toyota/441-Yaris.html?constyear_s=2021&constyear_e=2024&powerunit=2

image.png.d9e94b355a2672bbe5e11c327f26aa87.png

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Δημιουργία νέου...