Προς το περιεχόμενο

βαση προτζέκτορα


john_023

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια μπορειτε να μου προτείνετε μια βαση προτζεκτορα οροφής? Επίσης και μία οθόνη προβολής. Όχι απαραίτητα ηλεκτρική.

Ο προτζεκτορας προοριζεται για νηπιαγωγείο, απλα δεν πολυ κατέχω απο αυτά.

Ο προτζέκτορας ειναι ο παρακάτω..

20231214_093333.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Vertical lens shift δεν βλέπω να έχει, οπότε θες να μπει στο κατάλληλο ύψος έτσι ώστε να γεμίζεις με εικόνα την οθόνη προβολής (πανί/πίνακα).
Θα πρέπει να εγκατασταθεί σωστά, στο σωστό ύψος και πλάτος (κέντρο απέναντι ακριβώς από την οθόνη), και σε όποια αστοχία να διορθώσεις λίγο με το μικρό keystone correction που διαθέτει οποιοδήποτε λάθος γεωμετρίας.

Επειδή είναι σε σχολείο και δεν θες να γίνει ατύχημα/δυστύχημα, θες μια βάση της προκοπής (π.χ. Vogel's) και να τον εγκαταστήσει κάποιος με εμπειρία.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η πιο εύκολη λύση είναι να μπει βάση με 2 γωνίες στον τοίχο ώστε να σχηματιστεί ράφι. Μετά για ασφάλεια για να μην μπορεί να μετακινηθεί από το ράφι μπορείς να τον δέσεις με ιμάντα στο ράφι ώστε αν γίνει κάνας σεισμός να μην χοροπηδησει και πέσει σε κάνα κεφάλι. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να μου επιτρέψετε αλλά πριν απ όλα αυτά πρέπει να μελετηθούν απ το εγχειρίδιο χρήσης οι αποστάσεις σε μήκος - πλάτος και ύψος της εικόνας, η διαθέσιμη επιφάνεια προβολής και μετά να αποφασιστεί ο κατάλληλος τρόπος και βάση για τον συγκεκριμένο, προτζέκτορα. Αρα θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να δώσει πληροφορίες σχετικά με τις διαστάσεις της αίθουσας που θα τοποθετηθεί, μήκος πλάτος ύψος ώστε να δούμε που και πως και φυσικά κι άλλες λεπτομέρειες που αφορούν την προβολή, τροφοδοσία ρεύματος, πηγή κ.λ.π. Αλλά και να γίνει αυτό και να αποφασίσουμε εμείς ο ενδιαφερόμενος λέει ότι δεν πολυκατέχει, οπότε υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να μην πάει καλά αυτό. Αυτές οι δουλιές θέλουν μελέτη από κοντά, να συζητήσει με τον ενδιαφερόμενο για όλα τα σενάρια. 

Αρα καταλήγουμε όπως είπε κι ο πρώτος φίλος αυτό θέλει επαγγελματία εγκαταστάτη, ας απευθυνθεί για παράδειγμα στην Ultimate audio, Athens pro audio  ή άλλα παρόμοια καταστήματα ηχητικού εξοπλισμού. 

Επεξ/σία από CostasRompotis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...