Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλη σας μερα, καλο καλοκαιρι σε ολους... μια ερωτηση για ProCredit bank? αξιοπιστια για αποταμιευση? καποιος γνωριζει? φαινεται να δινει ελκυστικο επιτοκιο.. ευχαριστω οποιον μπει στο κοπο να απαντησει

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, KosStam86 είπε

καλη σας μερα, καλο καλοκαιρι σε ολους... μια ερωτηση για ProCredit bank? αξιοπιστια για αποταμιευση? καποιος γνωριζει? φαινεται να δινει ελκυστικο επιτοκιο.. ευχαριστω οποιον μπει στο κοπο να απαντησει

ακούγεται για κάποια τράπεζα που είναι μη αξιόπιστη;

Εγώ προσωπικά είμαι πελάτης τους. Δεν είχα ποτέ θέμα, δε τους χρειάστηκα και ποτέ βέβαια να πω ότι είχα κάποιο θέμα όσον αφορά την εξυπηρέτηση. Το ebanking τους δε τραβάει και πολύ αλλά δε με ενδιαφέρει κιόλας. Και λογικά δε πρέπει να έχει iris. Δε το έχω ψάξει όμως,

Αλλά άμα θέλεις να έχεις τα λεφτά σου Ελλάδα, γιατί όχι; Δεν υπάρχει δίκτυο καταστημάτων όμως και ΑΤΜ. Εμένα ούτε αυτό με απασχολεί

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Neptu είπε

Εγώ προσωπικά είμαι πελάτης τους. Δεν είχα ποτέ θέμα, δε τους χρειάστηκα και ποτέ βέβαια να πω ότι είχα κάποιο θέμα όσον αφορά την εξυπηρέτηση. Το ebanking τους δε τραβάει και πολύ αλλά δε με ενδιαφέρει κιόλας. Και λογικά δε πρέπει να έχει iris. Δε το έχω ψάξει όμως,

Αλλά άμα θέλεις να έχεις τα λεφτά σου Ελλάδα, γιατί όχι; Δεν υπάρχει δίκτυο καταστημάτων όμως και ΑΤΜ. Εμένα ούτε αυτό με απασχολεί

πες οτι χρειαζεται να κανω μια αναληψη η μεταφορα χρηματων απο ProCredit προς μια συστημικη πχ αλφα τι προμηθεια εχει..? εγω κυριως για την προθεσμιακη σκεφτομουν για αυτο ηθελα να ρωτησω... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KosStam86 είπε

πες οτι χρειαζεται να κανω μια αναληψη η μεταφορα χρηματων απο ProCredit προς μια συστημικη πχ αλφα τι προμηθεια εχει..? εγω κυριως για την προθεσμιακη σκεφτομουν για αυτο ηθελα να ρωτησω... 

Κι εγώ για την προθεσμιακη τον είχα ανοίξει. 2% για Ελλάδα τη στιγμή που άλλοι δίνουν 0,3%... Τι να λέμε τώρα.

Έχει δωρεάν εισερχόμενα και νομίζω την κλασική χρέωση για εξερχόμενα (0,5€). Δεν έχω στείλει και ποτέ.

Για τη δική μου χρήση που τη θέλω απλά για παρκάρισμα και δεν έχω παρε-δωσε  είναι μια χαρά. Άριστη 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Neptu είπε

Είναι εύκολη η διαδικασία για το άνοιγμα λογαριασμού σε procredit; χρειάζεται να πας σε κατάστημα ή όχι;

Κόστος εμβάσματος προς procredit;

12 ώρες πριν, james01gr είπε

Είσαι σίγουρος πως και από εκεί μπορείς να φύγεις χωρίς ποινή; Αλλιώς δεν έχει νόημα το "δεκαετίας". Για αυτό δίνουν χρόνο, γιατί θέλουν να μαζέψουν τα χρήματα και έχουν στόχο απόδοση στην δεκαετία πχ. Άλλα στην πενταετία. Άλλα στην τριετία. Άλλοι εκδίδουν ομόλογα με διετή διάρκεια, άλλη με τριετή. Υπάρχει κάποιος λόγος που μπαίνει ο χρόνος δίπλα από το ομόλογο 

Σε ETF και μετοχές δεν υπάρχει ελάχιστο χρονικό όριο. Μπορείς να αγοράσεις και να πουλήσεις μέσα σε 1 λεπτό.

Αλλωστε υπάρχουν επενδυτές που ασχολούνται με αυτό το αντικείμενο και κάνουν καθημερινά αγοραπωλησίες μετοχών.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Neptu είπε

Κι εγώ για την προθεσμιακη τον είχα ανοίξει. 2% για Ελλάδα τη στιγμή που άλλοι δίνουν 0,3%... Τι να λέμε τώρα.

Έχει δωρεάν εισερχόμενα και νομίζω την κλασική χρέωση για εξερχόμενα (0,5€). Δεν έχω στείλει και ποτέ.

Για τη δική μου χρήση που τη θέλω απλά για παρκάρισμα και δεν έχω παρε-δωσε  είναι μια χαρά. Άριστη 

σε ευχαριστω για την ενημερωση να εισαι καλα!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, The_Judas είπε

Είναι εύκολη η διαδικασία για το άνοιγμα λογαριασμού σε procredit; χρειάζεται να πας σε κατάστημα ή όχι;

Κόστος εμβάσματος προς procredit;

Όλα ηλεκτρονικά. Έκανα αίτηση, με πήραν άμεσα  τηλέφωνο και μου ζήτησαν τα δικαιολογητικά (ταυτότητα,ΑΦΜ..), τα οποία μου τα στείλανε και σε mail. Τους απάντησα , μου στείλανε την κάρτα, e-banking... Γενικά γρήγοροι.

Καμία χρέωση για όλη τη διαδικασία και καμία χρέωση για εισερχόμενα εμβάσματα. Για εξερχόμενα δεν ενδιαφερθηκα. Αν κάποιος δέχεται συχνά εμβάσματα, βολεύει. 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Neptu είπε

Όλα ηλεκτρονικά. Έκανα αίτηση, με πήραν άμεσα  τηλέφωνο και μου ζήτησαν τα δικαιολογητικά (ταυτότητα,ΑΦΜ..), τα οποία μου τα στείλανε και σε mail. Τους απάντησα , μου στείλανε την κάρτα, e-banking... Γενικά γρήγοροι.

Καμία χρέωση για όλη τη διαδικασία και καμία χρέωση για εισερχόμενα εμβάσματα. Για εξερχόμενα δεν ενδιαφερθηκα. Αν κάποιος δέχεται συχνά εμβάσματα, βολεύει. 

βλεπω εχει και προνομιακο επιτοκιο για στεγαστικο δανειο...χαμηλοτερο απο τις εσωτερικες συστημικες τραπεζες...

Δημοσ.
5 minutes ago, KosStam86 said:

βλεπω εχει και προνομιακο επιτοκιο για στεγαστικο δανειο...χαμηλοτερο απο τις εσωτερικες συστημικες τραπεζες...

Πιθανότατα πληρώνει λιγότερο τους C-level της 🤐🫢

Δημοσ.

Το καθαρά στην 12μηνη προθεσμιακή στην procredit λογικά θα είναι 1,70% αν αφαιρέσεις τους φόρους, που είναι όντως αρκετά μεγάλο, αλλά ποιος ο λόγος να κλείσεις τα λεφτά σου για έναν χρόνο όταν υπάρχουν άλλες λύσεις που δεν χρειάζεται να τα έχεις κλειστά και μάλιστα με μεγαλύτερο επιτόκιο;

Ακόμα και τα έντοκα μπορείς να τα πουλήσεις όποτε θέλεις.

ΥΓ. Τέτοιο interface που έχει στο site, ούτε σε ερασιτεχνικό blog δεν βλέπεις

Δημοσ.
17 hours ago, NiKoSmile said:

image.png.0d730703a259e4e3e35e6a787269654b.png

Ποιος δίνει TER 0,03%;
Στο VWCE έχει 0,22%. Λίγο, ξελίγο, μιλάμε για 3,14 φορές το μέγιστο του S&P500 (το οποίο είναι στην Vanguard).

Δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας, αλλά καλό είναι να αναφέρεται ότι θα τρώει από τα κέρδη.
Πχ το WEBN έχει 0,07%.

Σε κάθε περίπτωση (πάει σε αυτόν που ρώτησε, όχι σε εσένα) πρέπει να καθίσει να μάθει τι σημαίνει αυτό το πράγμα που καταθέτει τον οβολό του, γιατί, αν θα γίνει κάτι, θα κάθεται να κλαίει και να οδύρεται για την κακιά στιγμή, την άδικη ζωή και άλλα τέτοια ωραία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποιες είναι οι λύσεις στην Ελλάδα με 1.5-2% %;

μόνο τα έντοκα γραμμάτια... τα οποία στην τράπεζα σε ταλαιπωρούν πάρα πολύ για να σου τα δώσουν σε σημείο που να μην αξίζει τον κόπο να πηγαίνεις κάθε 3-4 μήνες για την διαδικασία (σε ωράριο που το 90% του κόσμου δουλεύει οπότε πρέπει να πάρεις άδεια)

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, csontheline είπε

Πιθανότατα πληρώνει λιγότερο τους C-level της 🤐🫢

τι σημαινει αυτο? ( συγνωμη τερμα αδαης)

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Neptu είπε

η διακοπή προθεσμιακής ξέρεις αν έχει πρόστιμο ή αν απλά χάνεις τόκους;

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, KosStam86 είπε

τι σημαινει αυτο? ( συγνωμη τερμα αδαης)

Μάλλον εννοεί όσους έχουν το C μπροστά απο τον εργασιακό τίτλο τους, CEO , CSO , COO κλπ

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...