Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η degiro ειναι εχει μερικα etf usits χωρις προμηθεια? Αυτος είναι και ο λογος που κλίνω προς t212 . Οι προμήθειες της degiro, αν αγοραζω και καθε μηνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παω να ανοιξω λογαριασμο στην t212 και ζηταει αρ. μεριδας επενδυτη ΣΑΤ.  Παλια με την φουσκα του Χρηματιστηρίου το 99 ειχα αρ. μεριδας αλλα απο τοτε δεν ξαναασχοληθηκα. Τωρα βλεπω μεσα στο λογαριασμο της Εθνικης υπαρχουν στοιχεια χαρτοφυλακιου οπως Χρηματιστηριακός κωδικός  ενας 5ψηφιος , Λογαριασμός αξιών και Αριθμός μερίδας. Οταν ομως παω να δω καποια κινηση με βγαζει για Ενημέρωση στοιχείων . Μηπως δεν ειναι ενεργος 

Spoiler

χρηματηστ.png

Spoiler

Screenshot (144).png

Επεξ/σία από hamer
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, hamer είπε

Παω να ανοιξω λογαριασμο στην t212 

εμενα δε μου είχε ζητήσει κάτι τέτοιο. θα το θυμόμουν διότι ... δεν έχω 😛 Εκτός αν το αλλάξανε και πλέον ζητάνε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και περσι το ζητουσε. εγω απλα εβαλα οτι δεν εχω ΣΑΤ.

αφμ ζητάνε πλεον όλοι. αλλωστε δεν μιλάμε για πλατφόρμες που βαζουμε μαυρα... δινουμε την ταυτοτητά  μας και φωτογραφια κατά την εγγραφή.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.

Στην t212 δεν ειναι δικες σου οι μετοχες? Εισαι δικαιουχος μονο και δεν μπορείς να τις μεταφερεις σε αλλον broker ? Μονο αν πουλησεις ρευστοποιήσεις αλλαζεις broker? Στην degiro ειναι πιο ασφαλες? 

Δημοσ.
6 hours ago, hamer said:

Στην t212 δεν ειναι δικες σου οι μετοχες? Εισαι δικαιουχος μονο και δεν μπορείς να τις μεταφερεις σε αλλον broker ? Μονο αν πουλησεις ρευστοποιήσεις αλλαζεις broker? Στην degiro ειναι πιο ασφαλες? 

Μπορείς να μεταφέρεις τις μετοχές σου σε άλλον broker. Μόνο ολόκληρες μετοχές όμως, όχι fractions.

image.png.d8c6ef6e09a8ae60592a9bd1669f2cae.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...