panagiotis54 Δημοσ. χθες στις 10:22 πμ Δημοσ. χθες στις 10:22 πμ degiro, ibkr, freedom24,trade rep και κατα 90% εχω δωσει αφμ και στη sofi...πως αφηναν οι αλλοι χωρις αφμ δεν ξερω
hamer Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Η degiro ειναι εχει μερικα etf usits χωρις προμηθεια? Αυτος είναι και ο λογος που κλίνω προς t212 . Οι προμήθειες της degiro, αν αγοραζω και καθε μηνα.
hamer Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) Παω να ανοιξω λογαριασμο στην t212 και ζηταει αρ. μεριδας επενδυτη ΣΑΤ. Παλια με την φουσκα του Χρηματιστηρίου το 99 ειχα αρ. μεριδας αλλα απο τοτε δεν ξαναασχοληθηκα. Τωρα βλεπω μεσα στο λογαριασμο της Εθνικης υπαρχουν στοιχεια χαρτοφυλακιου οπως Χρηματιστηριακός κωδικός ενας 5ψηφιος , Λογαριασμός αξιών και Αριθμός μερίδας. Οταν ομως παω να δω καποια κινηση με βγαζει για Ενημέρωση στοιχείων . Μηπως δεν ειναι ενεργος Spoiler Spoiler Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από hamer
Neptu Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 9 λεπτά πριν, hamer είπε Παω να ανοιξω λογαριασμο στην t212 εμενα δε μου είχε ζητήσει κάτι τέτοιο. θα το θυμόμουν διότι ... δεν έχω 😛 Εκτός αν το αλλάξανε και πλέον ζητάνε.
TechWeirdo Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Παιδιά είμαι newbie, ας μου στείλει κάποιος που να ξέρει για να μπορέσω να ασχοληθώ με πάρα πολύ λίγα χρήματα
The_Judas Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) και περσι το ζητουσε. εγω απλα εβαλα οτι δεν εχω ΣΑΤ. αφμ ζητάνε πλεον όλοι. αλλωστε δεν μιλάμε για πλατφόρμες που βαζουμε μαυρα... δινουμε την ταυτοτητά μας και φωτογραφια κατά την εγγραφή. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από The_Judas 1
hamer Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Στην t212 δεν ειναι δικες σου οι μετοχες? Εισαι δικαιουχος μονο και δεν μπορείς να τις μεταφερεις σε αλλον broker ? Μονο αν πουλησεις ρευστοποιήσεις αλλαζεις broker? Στην degiro ειναι πιο ασφαλες?
Tsino Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 6 hours ago, hamer said: Στην t212 δεν ειναι δικες σου οι μετοχες? Εισαι δικαιουχος μονο και δεν μπορείς να τις μεταφερεις σε αλλον broker ? Μονο αν πουλησεις ρευστοποιήσεις αλλαζεις broker? Στην degiro ειναι πιο ασφαλες? Μπορείς να μεταφέρεις τις μετοχές σου σε άλλον broker. Μόνο ολόκληρες μετοχές όμως, όχι fractions.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα