Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

η vanguard κατεβασε το ter για το vwce απο 0,22% σε 0,19% 

οχι στο vuaa...

Εν τω μεταξύ στο βίντεο σε διώχνει από την Vanguard 😅

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, spH3RiCal είπε

Ωραιος, δε το σκεφτηκα.

Δεν υπαρχει πρόβλημα αν μεταφέρω τα λεφτά από άλλη τράπεζα (ελληνική) ομως?

Λογικά όχι, εγώ πάντως μέσω revolut τα στέλνω επειδή δεν μου κρατάει έξοδα για την αποστολή. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 14/10/2025 στις 9:16 ΜΜ, panagiotis54 είπε

μιλαμε το ειχα δει και πριν καποιους μηνες και το ειχα ανεβασει και εδω παλι δηλ
και ελεγα δεν παιζει να ανεβει κι αλλο ποσο να παει πγια....

και εχει ανεβει και αλλο!!! 😂 δεν γινεται πραγματικα...

Και γω που τον Απριλιο στο κραχ με τους δασμους αγορασα OKLO στα 20$ και QBTS στα 6$, πουλησα ο χαζος με 50% κερδος....

Και μιλαμε για 5ψηφια νουμερα αγορας.

Τωρα θα ημουν στα 600% και βαλε.....

Το ιδιο και με Bloom energy τον Νοεμβριο του 24 στα 3 δολλαρια, καθε μερα που περναει τοσο και τις καταριεμαι.

• Sad 1
Δημοσ.

Εχω ξεκινήσει να επενδύω στον SXR8 για βάθος 15 έτη + και βλέπουμε. Σκέφτομαι όμως να σπάσω τα ποσά των επενδύσεων με το ETF QDVE ώστε να αυξηθεί το ρίσκο αλλά να έχουμε και πιο δυνατές ετήσιες αποδόσεις άμα όλα πάνε καλά. Μια κατανομή 60/40 δλδ 60% SXR8 και 40% QDVE πως την βλέπετε; Ναι θα είμαι εκτεθειμένος πάνω από το 50% στο τεχνολογικό τομέα αλλά τον πιστεύω πολύ.

Δημοσ.

Τελικά δε χρειάστηκαν έγγραφα απόδειξης κατοικίας για την ΙΒΚR, έγινε αυτόματα μέσω gps. 

Από οτι βλέπω ζητάει αριθμό μερίδας ΣΑΤ το οποίο σε εμένα δε ζητήθηκε. Παίζει να μη το είδα η δε το ζητάει εν τέλη?

Δημοσ.
Στις 10/18/2025 στις 12:26 PM, colombiano747 είπε

χω ξεκινήσει να επενδύω στον SXR8 για βάθος 15 έτη + και βλέπουμε. Σκέφτομαι όμως να σπάσω τα ποσά των επενδύσεων με το ETF QDVE ώστε να αυξηθεί το ρίσκο αλλά να έχουμε και πιο δυνατές ετήσιες αποδόσεις άμα όλα πάνε καλά. Μια κατανομή 60/40 δλδ 60% SXR8 και 40% QDVE πως την βλέπετε; Ναι θα είμαι εκτεθειμένος πάνω από το 50% στο τεχνολογικό τομέα αλλά τον πιστεύω πολύ

Προσωπικα ειμαι πολυ παραπανω φορτωμενος στον τεχνολογικο τομεα,μακροχρονια θεωρω οτι θα ειναι νικητης.

Ομως δεν παυει να ειναι να ειναι προσωπικη αποψη και μπορει να μην ειναι σωστη τελικα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...