Προς το περιεχόμενο

Εστίες domino αερίου.


gsisr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για εντοιχιζόμενες domino αερίου τι σκαλωμα έχουν όλοι και βγάζουν μια εστία δυνατή και μια μικρή για καφέ; Η 2η είναι άχρηστη στην ουσία. Η παροχή ρεύματος που χρειάζονται για τον σπινθήρα είναι αρκετή για εστίες induction ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να υποθέσω ότι δεν έχεις μαγειρέψει ποτέ σε αέριο, ε;

Διαφορετικά θα ήξερες ότι αυτή η μικρή ("του καφέ") μια χαρά εξυπηρετεί ένα φαγητό που "έχει πάρει βράση" στο μεγάλο μάτι και μετά θες να το σιγομαγειρέψεις για ώρα. Τα "γιατί" και "πως" να σιγοβράσεις κάτι άπτονται της μαγειρικής προσέγγισης του καθενός αλλά σίγουρα το "μάτι του καφέ" σε καμία περίπτωση δεν είναι άχρηστο (και στο λέει κάποιος που δεν κάνει ΠΟΤΕ καφέ στο μικρό μάτι της κουζίνας)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4απλη αεριου εχω σπιτι μου και ξερω πολυ καλα τι μπορεις να κανεις στο μικρο ματι του καφε οπως το λεω, στο μεσαιας, το ταχειας και το υπερταχειας. αν ειναι να περιμενω να βαλω κατι στη μεγαλη εστια να αρχισει να μαγειρευεται για να το συρω στο μικρο ματι και να βαλω στο μεγαλο να βρασω κανα μακαρονι η καμια σαλατα φεξε μου και γλιστρησα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν είσαι φαν του γρήγορου μαγειρέματος (κατανοητό) ίσως και να μην σου χρειάζεται το μικρό μάτι. Αν θες πιο σιγανό ("λέγεται" ότι έχει τα υπέρ του 😉) τότε σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις αυτό το μαγείρεμα σε μεσαίο ή μεγάλο ματι. Εκτός πια αν (για κάποιο λόγο) "παίξεις" με τα μπεκ και βάλεις σε μεγάλο μάτι μπεκ μικρότερης διατομής. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...