ParisFot Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, poulinos είπε για το bandwidth λογικα δεν σου εχουν ενεργοποιησει το πακετο ακομα.για το Ping το μονο που μπορω να σου πω ειναι να μην το πιταρεις.αν πιταρεις το down ή το up τοτε θα σου ανεβει και το ping και στο down και στο up.ειδικα αν πιταρεις to upload που ειναι λιγοτερο. για το Rx power μια χαρα.δεν εχασες σχεδον καθολου. για αυτο και στα torrents περιοριζεις το upload. Ναι, τι να πω απλά μου έκανε εντύπωση, το 400+ ping από 50 μου φαίνεται πολύ ,διάβασα κάπου ότι αν παίξω λίγο με το QoS ίσως το φτιάξω. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια Επεξ/σία 18 Μαϊου από ParisFot
poulinos Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου 1 minute ago, ParisFot said: Ναι, τι να πω απλά μου έκανε εντύπωση, το 400+ ping από 50 μου φαίνεται πααρα πολύ ,διάβασα κάπου ότι αν παίξω λίγο με το QoS ίσως το φτιάξω. Ευχαριστώ πάντως δοκιμασε το ping οχι από ookla κτλ.δεστο απο καποιον online παιχνιδι.το οοκλα θα στο τσεκαρει σε full load που δεν μας ενδιαφερει εκτος αν πιταρεις την γραμμη σου. 1
ParisFot Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου 40 λεπτά πριν, poulinos είπε δοκιμασε το ping οχι από ookla κτλ.δεστο απο καποιον online παιχνιδι.το οοκλα θα στο τσεκαρει σε full load που δεν μας ενδιαφερει εκτος αν πιταρεις την γραμμη σου. Όντως αν στην πράξη δεν επηρεάζει δεν πειράζει , θα περιμένω να ενεργοποιηθεί πλήρης και τα το τεσταρω, παίζει να ξέρεις σε τι οφείλεται μια τέτοια αύξηση όμως έστω και under load ? Υποθέτω ίσως η αύξηση της ταχύτητας
poulinos Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου Just now, ParisFot said: Όντως αν στην πράξη δεν επηρεάζει δεν πειράζει , θα περιμένω να ενεργοποιηθεί πλήρης και τα το τεσταρω, παίζει να ξέρεις σε τι οφείλεται μια τέτοια αύξηση όμως έστω και under load ? Υποθέτω ίσως η αύξηση της ταχύτητας Under load δεν ειναι παραξενο να σου ανεβαινει το Ping.για αυτο προσπαθεις γενικοτερα μετα να κανεις με το qos.να δωσεις priority πχ στο παιχνιδι που παιζεις. πχ σε τορρεντ που εχω 100mbit /10 Mbit αν αφησω το Upload στο τερμα τοτε το download δεν θα φτασει στο τερμα αλλα μπορει να κοψει στο 80 τοις 100. γενικα δεν το εχω ψαξει και παρα πολυ με το Ping διοτι δεν χρησιμοποιω εφαρμογες/παιχνιδια που να θελει χαμηλο Ping. 1
ParisFot Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου 30 λεπτά πριν, poulinos είπε Under load δεν ειναι παραξενο να σου ανεβαινει το Ping.για αυτο προσπαθεις γενικοτερα μετα να κανεις με το qos.να δωσεις priority πχ στο παιχνιδι που παιζεις. πχ σε τορρεντ που εχω 100mbit /10 Mbit αν αφησω το Upload στο τερμα τοτε το download δεν θα φτασει στο τερμα αλλα μπορει να κοψει στο 80 τοις 100. γενικα δεν το εχω ψαξει και παρα πολυ με το Ping διοτι δεν χρησιμοποιω εφαρμογες/παιχνιδια που να θελει χαμηλο Ping. Τέλεια ευχαριστώ με βοήθησες πολύ απ' την αρχή, θα ψαχτω και εγώ πιο πολύ από περιέργεια,
poulinos Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου 45 minutes ago, ParisFot said: Τέλεια ευχαριστώ με βοήθησες πολύ απ' την αρχή, θα ψαχτω και εγώ πιο πολύ από περιέργεια, κανε λιγες δοκιμες .βαλε πχ ενα παιχνιδι να δεις τι γινεται και μετα βλεπεις αν το κανει το lag μονο σε full load οποτε μρτα πρεπει να παιξεις και με qos.αν και προκαταβολικα μπορεις να το σεταρεις αν θες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα