Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2/2 τζάκποτ; Noicee

Έχεις τρέξει το memtest μια μια πρώτα και μετά μαζί να δείς αν κάνει pass (Αν σου κάνει νούμερα το memtest δοκίμασε την έκδοση που δίνει το live CD του Ubuntu).

Το δούλεψες με μονή;

BIOS defaults και BIOS update; 

Έχεις τσεκάρει αν στο κάνει και με κλειστό/ενεργό το XMP;

Επίσης μιλάμε πάντα για καθαρή εγκατάσταση win;

Στο κάνει όποτε νά'ναι ή όταν τρέχει κάτι συγκεκριμένο;

Πόσο pagefile του'χεις δώσει;

Εγώ της Kingston δουλεύω. Τις FURY συγκεκριμένα σε DDR3/4/5. Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Corsair, αλλά και τις GSkill που έχεις και αναφέρθηκαν επίσης καλές.

Δημοσ.

Ειχα και εγω αυτες τις gskill aegis. τα επαιξαν και εμενα μετα απο λιγο καιρο, λογω εγγυησης πηρα καινουργιες και τις πουλησα, οι gskill ripjaws v που εχω τωρα ειναι 100% κομπλε, και εχω παρει τις ιδιες για αλλο pc.

Δημοσ.

Αγοράστηκαν οι Corsair 2 X 16 του παραπάνω link στα 73 ευρώ με ένα κουπόνι που είχα. Τέρμα με τις Gskill. 

Δημοσ.

Δεν είναι το πρόβλημα η μάρκα. Απλά σου έτυχαν ελαττωματικά τεμάχια. Με όλες τις μάρκες μπορεί να σου συμβεί αυτό.

• Like 3
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

2 φορές; Εσύ θα έπαιρνες 3ο ζευγάρι από τους ίδιους; Εγώ όχι.

Εφόσον πήρες άλλες καινούριες,Το παίρνεις, το βάζεις αγγελία σφραγισμένο και το δίνεις σε μια λογική τιμή. 

• Like 1
Δημοσ.

Eίμαι large. Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία γιατί θα μου ζητήσουν να στείλω όλο το pc. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Eίμαι large. Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία γιατί θα μου ζητήσουν να στείλω όλο το pc. 

τότε επέμενε να στείλεις μόνο τις μνήμες , κρίμα είναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα το προσπαθήσω.

προς το παρόν δουλεύει το Pc αφού πρώτα με το που το άνοιξα μου έβγαλε αμέσως μπλε οθόνη με memory management.

Επεξ/σία από dtk-386
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 minutes ago, dtk-386 said:

Οχι δεν θα σου ζητησουν,πες τους να τις παρουν να τις τεσταρουν γιατι αναγκαστηκες να παρεις αλλες. Πρωτου τις στειλεις,βγαλε φωτο με το κινητο απο το memtest και τα πορισματα του προγραμματος οτι ειναι προβληματικες.

Αν σου πουν να στις αλλαξουν δεξου,αλλα αγοραζοντας κατι αλλο,οχι μνημες.Μπορεις,τα εχω κανει και εγω αυτα παλια,ειναι δικαιωμα σου,μην πανε τα χρηματα σου χαμενα.

Οντως η G.Skill ειναι απο τις καλυτερες εταιριες στην αγορα και απλα εισουν πολυ ατυχος.Βεβαια η Aegis ειναι η budget εκδοση που βγαζουν και λογικα ειναι πιο ευκολο εκει να βγουν ελαττωματικες παρτιδες.Ειδες και ο  φιλος που ανεφερε και εκεινος προβλημα οπως εσυ,απο τοτε που πηρε τις ακριβοτερες Ripjaws ,δεν εχει θεμα.

Επεξ/σία από benign
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

.προς το παρόν δουλεύει το Pc αφού πρώτα με το που το άνοιξα μου έβγαλε αμέσως μπλε οθόνη με memory management.

Κάτι δεν πάει καλά και δεν έχει να κάνει με τις μνήμες.

Δημοσ.

Oχι το ξαναέκανε και είναι οι μνήμες. Εν τω μεταξύ το xmp το έχει off. Μολις το ενεργοποίησα τα είδε όλα το pc. Εβγαλε αμέσως σφάλματα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Oχι το ξαναέκανε και είναι οι μνήμες. Εν τω μεταξύ το xmp το έχει off. Μολις το ενεργοποίησα τα είδε όλα το pc. Εβγαλε αμέσως σφάλματα.

Με τις καινούριες μνήμες λές; Η με τις παλιές; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Δε θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά για το πρόβλημα σου δεν είναι βέβαιο ότι φταίνε οι μνήμες. Μπορεί να φταίει η μητρική, ο memory controller του επεξεργαστή ή ακόμα και το τροφοδοτικό. 

Δημοσ.

Χαλαρώστε παιδιά ακόμα με τις παλιές είμαι.....:lol:

Τις παρήγειλα δεν τις πήρα. Τρίτη η παραλαβή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...