eidikos33 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, George b είπε αυτος με το πιστωτικο 80 ευρω εχει 162 ευρω ενω αυτος με το χρεωστικο 600 ευρω εχει 268 ευρω μου φαινεταια πολυ περιεργο ,τα επιδοματα του οαεδ υπολογίζονται ? Στείλε φωτογραφία να δούμε τους κωδικούς που αναγράφει πάνω αριστερά στο εκκαθαριστικό
George b Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Στείλε φωτογραφία να δούμε τους κωδικούς που αναγράφει πάνω αριστερά στο εκκαθαριστικό αυτος με τους πολλους κωδικους ειναι αυτος που πληρωνει Επεξ/σία 24 Μαρτίου από George b
aris132 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Καλησπέρα, για τους αμελείς που δεν έχτισαν το αφορολόγητο τι γίνεται? Δεν γλιτώνεται το 22% ?
GREGORYMO Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, aris132 είπε Καλησπέρα, για τους αμελείς που δεν έχτισαν το αφορολόγητο τι γίνεται? Δεν γλιτώνεται το 22% ? ΟΧΙ. Δεν είναι πολύ εξάλλου. Είναι 22% επί του 30% και ότι σου λείπει. ΟΧΙ επί όλου 1 ώρα πριν, George b είπε αυτος με το πιστωτικο 80 ευρω εχει 162 ευρω ενω αυτος με το χρεωστικο 600 ευρω εχει 268 ευρω μου φαινεταια πολυ περιεργο ,τα επιδοματα του οαεδ υπολογίζονται ? Έχει σημασία για το αφορολογητο η οικογενειακή κατάσταση. Μιλάμε για άγαμους?
aris132 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΟΧΙ. Δεν είναι πολύ εξάλλου. Είναι 22% επί του 30% και ότι σου λείπει. ΟΧΙ επί όλου 22% επί της διαφοράς μεχρι το αφορολόγητο δεν είναι? Αν π.χ. το αφορολόγητο ειναι 7000 κ έχω μαζεψει 5000, τότε (7000-5000) Χ 22% = 440Ευρά.
nemesiskp Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Μας βάλανε με την σύζυγο ότι εξαιρούμαστε από την πραγματοποίηση δαπανών ηλεκτρονικά (κωδικοί 23-24) ως κάτοικοι χωριού έως 500 κατοίκων. Εμείς Σαλαμίνα είμαστε και η περιοχή που είμαι έχει σίγουρα πάνω από 4000 κόσμο. Πως το υπολογίζουν αυτό; Αλλάζει τίποτα αν το αφαιρέσω; Στο τηλέφωνο δεν έβγαλα άκρη, ανάθεμα αν κατάλαβε τι της είπα. Επεξ/σία 24 Μαρτίου από nemesiskp
George b Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 23 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Έχει σημασία για το αφορολογητο η οικογενειακή κατάσταση. Μιλάμε για άγαμους? ναι αγαμοι και οι 2
GREGORYMO Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, nemesiskp είπε Μας βάλανε με την σύζυγο ότι εξαιρούμαστε από την πραγματοποίηση δαπανών ηλεκτρονικά (κωδικοί 23-24) ως κάτοικοι χωριού έως 500 κατοίκων. Εμείς Σαλαμίνα είμαστε και η περιοχή που είμαι έχει σίγουρα πάνω από 4000 κόσμο. Πως το υπολογίζουν αυτό; Αλλάζει τίποτα αν το αφαιρέσω; Στο τηλέφωνο δεν έβγαλα άκρη, ανάθεμα αν κατάλαβε τι της είπα. Σου έφεξε και μιλάς? Εννοείς ότι είχες μαζέψει τις αποδείξεις? 23 λεπτά πριν, aris132 είπε 22% επί της διαφοράς μεχρι το αφορολόγητο δεν είναι? Αν π.χ. το αφορολόγητο ειναι 7000 κ έχω μαζεψει 5000, τότε (7000-5000) Χ 22% = 440Ευρά. Το εισόδημα πόσο είναι?
nemesiskp Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 2 minutes ago, GREGORYMO said: Σου έφεξε και μιλάς? Εννοείς ότι είχες μαζέψει τις αποδείξεις? Δεν έχω μαζέψει αποδείξεις. Το 30% με ηλεκτρονικές δαπάνες σίγουρα το έχω φτάσει και ξεπεράσει αφού σχεδόν όλα με κάρτα τα πληρώνουμε. Φαίνεται και στο σύστημα τους τι ποσά έχω δώσει με κάρτα. Οι αποδείξεις που χρειάζονται αφού τραβάνε τα δεδομένα από τις τράπεζες;
GREGORYMO Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 16 λεπτά πριν, George b είπε ναι αγαμοι και οι 2 Ο αγαμος έχει αφορολογητο 8.636. Άρα, στα 15.000 παρακράτηση και φόρος είναι σύνολο 1.400€ Οπότε ίσως κάποιο ποσό δεν φορολογείται. 1 λεπτό πριν, nemesiskp είπε Δεν έχω μαζέψει αποδείξεις. Το 30% με ηλεκτρονικές δαπάνες σίγουρα το έχω φτάσει και ξεπεράσει αφού σχεδόν όλα με κάρτα τα πληρώνουμε. Φαίνεται και στο σύστημα τους τι ποσά έχω δώσει με κάρτα. Οι αποδείξεις που χρειάζονται αφού τραβάνε τα δεδομένα από τις τράπεζες; Είσαι οκ. Έγινε λάθος αλλά ΟΥΤΕ κρύο ούτε ζέστη 2 λεπτά πριν, nemesiskp είπε Δεν έχω μαζέψει αποδείξεις. Το 30% με ηλεκτρονικές δαπάνες σίγουρα το έχω φτάσει και ξεπεράσει αφού σχεδόν όλα με κάρτα τα πληρώνουμε. Φαίνεται και στο σύστημα τους τι ποσά έχω δώσει με κάρτα. Οι αποδείξεις που χρειάζονται αφού τραβάνε τα δεδομένα από τις τράπεζες; ΔΕΝ χρειάζονται πλέον αποδείξεις!! Έχουν αντικατασταθεί από τις ηλεκτρονικές 3 λεπτά πριν, nemesiskp είπε Δεν έχω μαζέψει αποδείξεις. Το 30% με ηλεκτρονικές δαπάνες σίγουρα το έχω φτάσει και ξεπεράσει αφού σχεδόν όλα με κάρτα τα πληρώνουμε. Φαίνεται και στο σύστημα τους τι ποσά έχω δώσει με κάρτα. Οι αποδείξεις που χρειάζονται αφού τραβάνε τα δεδομένα από τις τράπεζες; Ο πληθυσμός πάει με την απογραφή του 2021. Μπορεί να έχει 4.000 αλλά στην απογραφή να φαίνονται 500. Σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ σε επηρεάζει σε κάτι
s93060 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Οταν κάποιος λογαριασμός τραπεζης είναι κοινός τους τόκους τους βάζει ο ένας ; και βάζουμε το όλο το ποσό μαζί με το φόρο ;
GREGORYMO Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 12 λεπτά πριν, s93060 είπε Οταν κάποιος λογαριασμός τραπεζης είναι κοινός τους τόκους τους βάζει ο ένας ; και βάζουμε το όλο το ποσό μαζί με το φόρο ; Ανάλογα με την περίπτωση. Αν βάζουν και οι 2 χρήματα, πάνε οι τόκοι 50-50. ΜΑΖΙ με το φόρο 1
ksessalonikios Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου ύστερα από κλείσιμο ατομικής επιχείρησης είχα επιστροφή από τον εφκα τα ασφάλιστρα που είχα πληρώσει. Αυτά δεν φαίνονται όμως κάπου στην δήλωση, μόνο ως εισερχόμενο έμβασμα στις κινήσεις της τράπεζας. Πρέπει να κάνω κάτι;
GREGORYMO Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 14 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε ύστερα από κλείσιμο ατομικής επιχείρησης είχα επιστροφή από τον εφκα τα ασφάλιστρα που είχα πληρώσει. Αυτά δεν φαίνονται όμως κάπου στην δήλωση, μόνο ως εισερχόμενο έμβασμα στις κινήσεις της τράπεζας. Πρέπει να κάνω κάτι; Στο Ε3 μπαίνουν ΑΥΤΑ από το λογιστή
ksessalonikios Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Στο Ε3 μπαίνουν ΑΥΤΑ από το λογιστή η επιχείρηση όμως έχει ημερομηνία κλεισίματος 31/12/2023 αλλά η επιστροφή των χρημάτων έγινε το 2024. Αφού δεν υπάρχει στα χαρτιά επιχείρηση το 2024 τι Ε3 να συμπληρώσω; Επεξ/σία 24 Μαρτίου από ksessalonikios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα