runner69 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 33 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Μια ερωτηση. Αυξανεται ο φορος που πρεπει να πληρωσει καποιος, εαν κανει παρα πολλες αγορες με καρτες ετησιως; Πχ το 80% του συνολικου μισθου του; Οχι. Ο φορος βγαινει με βαση το φορολογητεο σου εισοδημα και εφοσον εχεις καλυψει το 30% αυτου σε ηλεκτρονικες αποδειξεις. Αν εισαι παραπανω απο το 30% , δεν θα πληρωσεις κατι εξτρα.
GREGORYMO Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 6 ώρες πριν, Witcher1st είπε Μια ερωτηση. Αυξανεται ο φορος που πρεπει να πληρωσει καποιος, εαν κανει παρα πολλες αγορες με καρτες ετησιως; Πχ το 80% του συνολικου μισθου του; Όχι. Να ξοδεύεις θέλει το κράτος..
loutrikan Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Σε κύρια κατοικία που έχει ποσοστό η μητέρα μου 50% και από 25% ο αδερφός μου και εγώ πως θα δηλωθεί από εμένα και από αυτούς στο Ε1 και Ε2; Στο σπίτι μένουν η μητέρα μου και ο αδερφός μου και όχι εγώ. Ο λογιστής δήλωσε στο δικό μου Ε2 ότι το κάνω δωρεάν παραχώρηση στην μητέρα και τον αδερφό μου. Είναι σωστό αυτό; Ή θα μου βγει κανένας φόρος επειδή με τον αδερφό μου είναι Β' βαθμού συγγένεια;
GREGORYMO Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 39 λεπτά πριν, loutrikan είπε Σε κύρια κατοικία που έχει ποσοστό η μητέρα μου 50% και από 25% ο αδερφός μου και εγώ πως θα δηλωθεί από εμένα και από αυτούς στο Ε1 και Ε2; Στο σπίτι μένουν η μητέρα μου και ο αδερφός μου και όχι εγώ. Ο λογιστής δήλωσε στο δικό μου Ε2 ότι το κάνω δωρεάν παραχώρηση στην μητέρα και τον αδερφό μου. Είναι σωστό αυτό; Ή θα μου βγει κανένας φόρος επειδή με τον αδερφό μου είναι Β' βαθμού συγγένεια; Σωστά τα έκανε ο λογιστής. Καλά τα λές: η παραχώρηση στον αδελφό ΔΕΝ είναι δωρεάν και ίσως βγει λίγος φόρος 42 λεπτά πριν, loutrikan είπε Σε κύρια κατοικία που έχει ποσοστό η μητέρα μου 50% και από 25% ο αδερφός μου και εγώ πως θα δηλωθεί από εμένα και από αυτούς στο Ε1 και Ε2; Στο σπίτι μένουν η μητέρα μου και ο αδερφός μου και όχι εγώ. Ο λογιστής δήλωσε στο δικό μου Ε2 ότι το κάνω δωρεάν παραχώρηση στην μητέρα και τον αδερφό μου. Είναι σωστό αυτό; Ή θα μου βγει κανένας φόρος επειδή με τον αδερφό μου είναι Β' βαθμού συγγένεια; Μια άλλη ΛΥΣΗ θα ήταν να δηλώσεις 'ψέματα' ότι μένεις και ΕΣΥ αλλά πάλι θα επιβαρυνοσουν με ΤΕΚΜΑΡΤΟ εισόδημα 1
loutrikan Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Γίνεται να δηλώσω οτι κάνω το ποσοστό μου παραχώρηση μόνο στην μητέρα μου;
LiquidTroll Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου εχω επιστροφη, και απο οτι λεει το Ιντερνετ, θα μπαίνει το χρήμα σε μια εβδομάδα, με διαδικασίες εξπρες Εχει παρει κανεις? Εχει περάσει ενα δεκαήμερο, δεν είμαι....τόσο αισιόδοξος 😁 Απλά αν πηρε καποιος, ποσο καιρός πέρασε
GREGORYMO Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 1 ώρα πριν, loutrikan είπε Γίνεται να δηλώσω οτι κάνω το ποσοστό μου παραχώρηση μόνο στην μητέρα μου; ΝΑΙ 1
loutrikan Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου Αυτό θα κάνω. Η μητέρα μου από την πλευρά της, στο Ε1 στο ποσοστό του σπιτιού θα πρέπει να βάλει εάν έχω καταλάβει καλά 75% δηλαδή 50% που έχει από δικό της δικαίωμα + 25% που της παραχωρώ εγώ;
GREGORYMO Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 54 λεπτά πριν, loutrikan είπε Αυτό θα κάνω. Η μητέρα μου από την πλευρά της, στο Ε1 στο ποσοστό του σπιτιού θα πρέπει να βάλει εάν έχω καταλάβει καλά 75% δηλαδή 50% που έχει από δικό της δικαίωμα + 25% που της παραχωρώ εγώ; ΝΑΙ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα