Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Μια ερωτηση. Αυξανεται ο φορος που πρεπει να πληρωσει καποιος, εαν κανει παρα πολλες αγορες με καρτες ετησιως; Πχ το 80% του συνολικου μισθου του;

Οχι. Ο φορος βγαινει με βαση το φορολογητεο σου εισοδημα και εφοσον εχεις καλυψει το 30% αυτου σε ηλεκτρονικες αποδειξεις. Αν εισαι παραπανω απο το 30% , δεν θα πληρωσεις κατι εξτρα.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Μια ερωτηση. Αυξανεται ο φορος που πρεπει να πληρωσει καποιος, εαν κανει παρα πολλες αγορες με καρτες ετησιως; Πχ το 80% του συνολικου μισθου του;

Όχι.

Να ξοδεύεις θέλει το κράτος..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε κύρια κατοικία που έχει ποσοστό η μητέρα μου 50% και από 25% ο αδερφός μου και εγώ πως θα δηλωθεί από εμένα και από αυτούς στο Ε1 και Ε2;

Στο σπίτι μένουν η μητέρα μου και ο αδερφός μου και όχι εγώ.

Ο λογιστής δήλωσε στο δικό μου Ε2 ότι το κάνω δωρεάν παραχώρηση στην μητέρα και τον αδερφό μου. Είναι σωστό αυτό; Ή θα μου βγει κανένας φόρος επειδή με τον αδερφό μου είναι Β' βαθμού συγγένεια;

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, loutrikan είπε

Σε κύρια κατοικία που έχει ποσοστό η μητέρα μου 50% και από 25% ο αδερφός μου και εγώ πως θα δηλωθεί από εμένα και από αυτούς στο Ε1 και Ε2;

Ο λογιστής δήλωσε στο δικό μου Ε2 ότι το κάνω δωρεάν παραχώρηση στην μητέρα και τον αδερφό μου. Είναι σωστό αυτό; Ή θα μου βγει κανένας φόρος επειδή με τον αδερφό μου είναι Β' βαθμού συγγένεια;

Σωστά τα έκανε ο λογιστής.

Καλά τα λές: η παραχώρηση στον αδελφό ΔΕΝ είναι δωρεάν και ίσως βγει λίγος φόρος 

42 λεπτά πριν, loutrikan είπε

Μια άλλη ΛΥΣΗ θα ήταν να δηλώσεις 'ψέματα' ότι μένεις και ΕΣΥ αλλά πάλι θα επιβαρυνοσουν με ΤΕΚΜΑΡΤΟ εισόδημα 

• Like 1
Δημοσ.

εχω επιστροφη, και απο οτι λεει το Ιντερνετ, θα μπαίνει το χρήμα σε μια εβδομάδα,

με διαδικασίες εξπρες

Εχει παρει κανεις? Εχει περάσει ενα δεκαήμερο, δεν είμαι....τόσο αισιόδοξος 😁

Απλά αν πηρε καποιος, ποσο καιρός πέρασε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, loutrikan είπε

Γίνεται να δηλώσω οτι κάνω το ποσοστό μου παραχώρηση μόνο στην μητέρα μου;

ΝΑΙ 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό θα κάνω.

Η μητέρα μου από την πλευρά της, στο Ε1 στο ποσοστό του σπιτιού θα πρέπει να βάλει εάν έχω καταλάβει καλά 75% δηλαδή 50% που έχει από δικό της δικαίωμα + 25% που της παραχωρώ εγώ;

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, loutrikan είπε

Αυτό θα κάνω.

Η μητέρα μου από την πλευρά της, στο Ε1 στο ποσοστό του σπιτιού θα πρέπει να βάλει εάν έχω καταλάβει καλά 75% δηλαδή 50% που έχει από δικό της δικαίωμα + 25% που της παραχωρώ εγώ;

ΝΑΙ 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...