ant_ Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 1 ώρα πριν, eidikos33 είπε δεν τα εχουν συμπληρωσει, δεν ξερω αν δεν κανεις καποια ενεργεια τους συμπληρωνει μονος του τους τοκους το συστημα στο πεδιο? Οχι υποτίθεται οτι οι τραπεζες πρεπει να τα εχουνε στειλει ηδη https://www.sofokleousin.gr/poia-stoixeia-katatheseon-stelnoun-oi-trapezes-stin-aade Δηλαδη τι φαση τωρα θα πρεπει να πηγαινουμε στην τραπεζα να μας δινουνε το χαρτι με τους τοκους αυτοι που μας πουλάνε την "ψηφιοποιηση" και καλα?
eidikos33 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, ant_ είπε Οχι υποτίθεται οτι οι τραπεζες πρεπει να τα εχουνε στειλει ηδη https://www.sofokleousin.gr/poia-stoixeia-katatheseon-stelnoun-oi-trapezes-stin-aade Δηλαδη τι φαση τωρα θα πρεπει να πηγαινουμε στην τραπεζα να μας δινουνε το χαρτι με τους τοκους αυτοι που μας πουλάνε την "ψηφιοποιηση" και καλα? Πειραιως πχ δεν τους έχει βάλει, πέρσυ δεν τους είχε βάλει η εθνικη..
famas Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 7 ώρες πριν, eidikos33 είπε 1. ο λογαριασμος ειναι κοινος και ανηκει σε δυο δικαιουχους μπορουν να το επιμερισουν το ποσο? 2.ειχε κανει την διαδικασια ο συμβολαιογραφος μεσω του my property αλλα δεν ειχε περαστει αυτοματα οποτε η διαγραφη του ακινητου απο το ε9 εγινε χειροκινητα, παντως στο my property ειναι κανονικα δηλωμενη η αγοραπωλησια 3. ο πατερας δηλωνει φιλοξενουμενος στην δηλωμενη ως δευτερευουσα κατοικια του αδερφου του, για να εχει δικαιωμα για εξοικονομω τι μου προτινεις να κανω? να δηλωσει κυρια κατοικια αυτη που εχει δωρεαν παραχωρησει στην κορη και να δηλωθουν ως φιλοξενουμενοι τα τεκνα? η αυτο μπορει να δημιουργησει καποιο φορο στον πατερα? 1. Αν είναι αλήθεια και μπορεί να δικαιολογηθεί η προέλευση των ποσών, ας επιμεριστεί. Στη χειρότερη, θα υπάρξει φόρος κληρονομιάς. 2) Οπότε, συμπληρώνεις εσύ βάσει του Myproperty. 3)Η δωρεάν παραχώρηση προκαλεί τεκμήριο διαβίωσης για αυτόν που την δέχεται, όχι για αυτόν που την παραχωρεί. 1
eidikos33 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, famas είπε 1. Αν είναι αλήθεια και μπορεί να δικαιολογηθεί η προέλευση των ποσών, ας επιμεριστεί. Στη χειρότερη, θα υπάρξει φόρος κληρονομιάς. 2) Οπότε, συμπληρώνεις εσύ βάσει του Myproperty. 3)Η δωρεάν παραχώρηση προκαλεί τεκμήριο διαβίωσης για αυτόν που την δέχεται, όχι για αυτόν που την παραχωρεί. 1. Γιατί στις περιπτώσεις κοινών λογαριασμών πως συνήθως δηλώνονται οι τόκοι; Άλλωστε ο λογαριασμός είναι κοινός και τα χρήματα πιστώνονται στον κοινό λογαριασμό 2. Αν είναι δύο οι συνδικαιούχοι του ακινήτου που πούλησαν επιμεριζουν το ποσό διαιρώντας το τίμημα με το ποσοστο που ανήκε στον καθένα; 3. Οπότε θεωρείς καλύτερα να δηλώσει ο πατέρας κύρια κατοικία το σπίτι που παραχωρούσε δωρεάν στην κόρη και τα παιδιά να τα δηλώσουν φιλοξενούμενοι; Γιατί τώρα δηλώνει κ πατέρας φιλοξενούμενος σε δευτερεύουσα κατοικία του αδερφού του και ο γιος φιλοξενούμενος του αδερφού του πατέρα του και η κορη έχει δεχτεί δωρεάν παραχώρηση το σπίτι του πατέρα της. ευχαριστώ εκ των πολυ για τις απαντήσεις σου.
GREGORYMO Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 38 λεπτά πριν, alfeios είπε Τροποποιητικη Ε9 για το 2023 μπορούμε να κάνουμε τώρα; Οπότε θες κάνεις αλλά για ποιον λόγο? Αν είναι για προγράμματα τύπου εξοικονομώ τα συστήματα έχουν 'ξυπνήσει'
jimis_vts Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Έχω κλείσει τις αγορές με κάρτα σε σχέση με τις τακτικές αποδοχές. Το αλλά της υπόθεσης είναι ότι πήρα αποζημίωση απόλυσης μέσα δεκέμβρη οπότε ανέβηκε αρκετά σαν εισόδημα από τις τακτικές αποδοχές και εμφανίζεται κανονικά στα έσοδα του '24. Αλλά με αυτό το ποσό στην εξίσωση δεν έχω κλείσει το 30% των αγορών. Υπάρχει περίπτωση να έχω πρόστιμο??
eidikos33 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 17 λεπτά πριν, jimis_vts είπε Ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Έχω κλείσει τις αγορές με κάρτα σε σχέση με τις τακτικές αποδοχές. Το αλλά της υπόθεσης είναι ότι πήρα αποζημίωση απόλυσης μέσα δεκέμβρη οπότε ανέβηκε αρκετά σαν εισόδημα από τις τακτικές αποδοχές και εμφανίζεται κανονικά στα έσοδα του '24. Αλλά με αυτό το ποσό στην εξίσωση δεν έχω κλείσει το 30% των αγορών. Υπάρχει περίπτωση να έχω πρόστιμο?? H αποζημίωση δεν απαιτεί να συγκεντρώσεις αφορολογητο 1 1
famas Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 8 ώρες πριν, eidikos33 είπε 1. Γιατί στις περιπτώσεις κοινών λογαριασμών πως συνήθως δηλώνονται οι τόκοι; Άλλωστε ο λογαριασμός είναι κοινός και τα χρήματα πιστώνονται στον κοινό λογαριασμό 2. Αν είναι δύο οι συνδικαιούχοι του ακινήτου που πούλησαν επιμεριζουν το ποσό διαιρώντας το τίμημα με το ποσοστο που ανήκε στον καθένα; 3. Οπότε θεωρείς καλύτερα να δηλώσει ο πατέρας κύρια κατοικία το σπίτι που παραχωρούσε δωρεάν στην κόρη και τα παιδιά να τα δηλώσουν φιλοξενούμενοι; Γιατί τώρα δηλώνει κ πατέρας φιλοξενούμενος σε δευτερεύουσα κατοικία του αδερφού του και ο γιος φιλοξενούμενος του αδερφού του πατέρα του και η κορη έχει δεχτεί δωρεάν παραχώρηση το σπίτι του πατέρα της. ευχαριστώ εκ των πολυ για τις απαντήσεις σου. 1. Τα δηλώνει αυτός στον οποίο πραγματικά ανήκουν. Αν ο ένας δεν έχει εισοδήματα πχ κι ο άλλος εργάζεται ποιος από τους δύο συνδικαιούχους έχει αποταμιεύσει; 2. Έτσι. 3. Φιλοξενία σε 2ουσα κατοικία δεν χωρεί. Η φιλοξενία γίνεται στην ίδια κατοικία με το πρόσωπο που σε φιλοξενεί.
eidikos33 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 32 λεπτά πριν, famas είπε 1. Τα δηλώνει αυτός στον οποίο πραγματικά ανήκουν. Αν ο ένας δεν έχει εισοδήματα πχ κι ο άλλος εργάζεται ποιος από τους δύο συνδικαιούχους έχει αποταμιεύσει; 2. Έτσι. 3. Φιλοξενία σε 2ουσα κατοικία δεν χωρεί. Η φιλοξενία γίνεται στην ίδια κατοικία με το πρόσωπο που σε φιλοξενεί. Kαλημερα ναι έχεις δίκιο η φιλοξενία του αδερφου του πατέρα είναι στην κύρια κατοικία. να δηλώσει ο πατέρας κύρια κατοικία το σπίτι που παραχωρούσε δωρεάν στην κόρη και τα παιδιά να τα δηλώσουν φιλοξενούμενοι; 1
alfeios Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Οπότε θες κάνεις αλλά για ποιον λόγο? Αν είναι για προγράμματα τύπου εξοικονομώ τα συστήματα έχουν 'ξυπνήσει' Καμία σχεση με το Εξοικονομω Ειχα την ψιλή κυριότητα σε ενα σπιτι και καποια χωραφια και την επικαρπια η μητερα μου. Πέθανε τον Μάρτη του 2023. Εκανα αμεσα μεταβολή "Συνενωση υψηλής κυριοτητας με επικαρπια¨, μετα απο τον θανατο του επικαρπωτη. Αλλά ενω εκανα ολη τη διαδικασια για καθε ακινητο, δεν αλλαξα το 2 (=ψιλή κυριότητα) στον δικο μου πινακα να το κανω 1 (=πλήρη κυριότητα) Ειχα την εντυπωση οτι επειδη εκανα την μεταβολη θα γινει απο μονο του, Και το παρατηρησα φετος οτι ειναι καταχωρημενα στον Πινακα περουσιακης μου καταστασης ακομη σαν ψιλή κυριοτητα Ξεκινησα να κανω τροποποιητικη , γραφει οτι ειναι εκπροθεσμη. Θα εχω και προστιμο πέρα απο την διαφορά φόρου; Επεξ/σία 18 Μαρτίου από alfeios
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Φίλος 30 Δεκεμβρίου 2024 έδωσε 10000 ευρώ με μεταφορά σε τράπεζα εμπόρου προκαταβολή για αυτοκίνητο που πήρε και εξόφλησε τον Ιανουάριο του 2025 Παραστατικό μόνο της τραπεζικής μεταφοράς. Τα δηλώνει φέτος σαν χρήματα για αγορά αυτοκινήτου;
asdfnikos Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Φίλος 30 Δεκεμβρίου 2024 έδωσε 10000 ευρώ με μεταφορά σε τράπεζα εμπόρου προκαταβολή για αυτοκίνητο που πήρε και εξόφλησε τον Ιανουάριο του 2025 Παραστατικό μόνο της τραπεζικής μεταφοράς. Τα δηλώνει φέτος σαν χρήματα για αγορά αυτοκινήτου; Νομίζω μετράει πότε εκδόθηκε το παραστατικό από τον έμπορο. Δεν υπάρχει; 1
HuskerDu Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Έχω πιστωτικό στην εκκαθάριση φέτος, αλλά στο Ε1 λείπει το πεδίο 10 που δηλώναμε το iban, ισχύει αυτό που δηλώσαμε πέρυσι στο Μητρώο & Επικοινωνία στην ΑΑΔΕ?! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 28 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Νομίζω μετράει πότε εκδόθηκε το παραστατικό από τον έμπορο. Δεν υπάρχει; Θα τον ρωτήσω. Σίγουρα στην αγορά εκδόθηκε τελικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα