asdfnikos Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε η επιχείρηση όμως έχει ημερομηνία κλεισίματος 31/12/2023 αλλά η επιστροφή των χρημάτων έγινε το 2024. δηλώθηκαν σαν έξοδο ασφάλισης στο περσινό Ε3; Αν ναι τότε θα χρειστεί να κάνεις τροποποιητική στο Ε3 του έτους που αφορά όχι στο έτος που έγινε η επιστροφή. 1
GREGORYMO Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 39 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε η επιχείρηση όμως έχει ημερομηνία κλεισίματος 31/12/2023 αλλά η επιστροφή των χρημάτων έγινε το 2024. Αφού δεν υπάρχει στα χαρτιά επιχείρηση το 2024 τι Ε3 να συμπληρώσω; Ο λογιστής θα το κανονίσει αυτό
fitsoulas2024 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου μηπως πρεπει να ανοιχτει νεο νημα "Φορολογικές δηλώσεις 2025"? 4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Ανάλογα με την περίπτωση. Αν βάζουν και οι 2 χρήματα, πάνε οι τόκοι 50-50. Αντε παλι:)) Πως ακριβως θα γινει δηλαδη, θα το συζητησουν μεταξυ τους οι 2 και θα αποφασισουν? 1
runner69 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Στις 23/3/2025 στις 5:21 ΜΜ, panagiotisk__ είπε Σε εμένα που είναι προσυμπληρωμένη αλλά δεν εμφανίζει τα εισοδήματα της ΔΥΠΑ από επιδοτούμενη εργασία τι γίνεται; Περιμενε κανα μηνα, και περισυ ειχαν καθυστερησει να μπουν.
sonikk Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 15 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε μηπως πρεπει να ανοιχτει νεο νημα "Φορολογικές δηλώσεις 2025"? Αντε παλι:)) Πως ακριβως θα γινει δηλαδη, θα το συζητησουν μεταξυ τους οι 2 και θα αποφασισουν? Έχεις κολλήσει με τους τόκους...
GREGORYMO Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 4 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Αντε παλι:)) Πως ακριβως θα γινει δηλαδη, θα το συζητησουν μεταξυ τους οι 2 και θα αποφασισουν? Παράξενο σού φαίνεται? 4 ώρες πριν, sonikk είπε Έχεις κολλήσει με τους τόκους... Είναι λέει 0.04€. Σκέψου να ήταν 0.03€ που δεν μοιράζεται... 11 ώρες πριν, nemesiskp είπε Μας βάλανε με την σύζυγο ότι εξαιρούμαστε από την πραγματοποίηση δαπανών ηλεκτρονικά (κωδικοί 23-24) ως κάτοικοι χωριού έως 500 κατοίκων. Εμείς Σαλαμίνα είμαστε και η περιοχή που είμαι έχει σίγουρα πάνω από 4000 κόσμο. Πως το υπολογίζουν αυτό; Αλλάζει τίποτα αν το αφαιρέσω; Στο τηλέφωνο δεν έβγαλα άκρη, ανάθεμα αν κατάλαβε τι της είπα. Σου λύνω και την απορία: Η Σαλαμίνα απαλλάσσεται σαν νησί ΚΑΤΩ των 3.100 κατοίκων!
airtrelomike13 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Είστε συνταξιούχος και έχετε γεννηθεί μεχρι 31/12/1959? Αυτό είναι μια επιλογή στο Ε1 Η μητέρα μου είναι γεννημένη τον Ιούνιο του 1959, λαμβάνει συνταξη χηρειας και πρόσφατα κατέθεσε τα χαρτιά της στον ΕΦΚΑ για σύνταξη γήρατος. Επιλέγει το συγκεκριμένη επιλογή η όχι?
adsl2+ Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, airtrelomike13 είπε Είστε συνταξιούχος και έχετε γεννηθεί μεχρι 31/12/1959? Αυτό είναι μια επιλογή στο Ε1 Η μητέρα μου είναι γεννημένη τον Ιούνιο του 1959, λαμβάνει συνταξη χηρειας και πρόσφατα κατέθεσε τα χαρτιά της στον ΕΦΚΑ για σύνταξη γήρατος. Επιλέγει το συγκεκριμένη επιλογή η όχι? Επιλέγει ναι 1
nemesiskp Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 4 hours ago, GREGORYMO said: Σου λύνω και την απορία: Η Σαλαμίνα απαλλάσσεται σαν νησί ΚΑΤΩ των 3.100 κατοίκων! Η Σαλαμίνα έχει κοντά 40.000 κόσμο μόνιμους . Πως απαλλάσσεται;
airtrelomike13 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 12 ώρες πριν, adsl2+ είπε Επιλέγει ναι μία τελευταία ερώτηση: Η μητέρα μου το 2024 μου έκανε γονική παροχή δινοντάς μου τη ψιλή κυριότητα και κρατώντας για εκείνη την επικαρπία. Το δηλώσαμε στο Ε9 τόσο εγώ όσο και εκείνη. Όμως παρατήρησα στο Ε2 κάτω κάτω ότι αναγράφει το εξής: "ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΤΟΣ 2024 ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΤΕΛΗΣ Ή ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ Ή ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΓΟΡΑ - ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ - ΔΩΡΕΑ - ΓΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΛ. Χρειάζεται να το δηλώσουμε και εκεί ή όχι?
fitsoulas2024 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 25/3/2025 στις 4:08 ΠΜ, GREGORYMO είπε Η Σαλαμίνα απαλλάσσεται σαν νησί ΚΑΤΩ των 3.100 κατοίκων! στη wiki λέει οτι συμφωνα με την απογραφη του 2011 εχει 37220 κατοικους Στις 25/3/2025 στις 4:08 ΠΜ, GREGORYMO είπε Είναι λέει 0.04€. πότε το ειπα εγω αυτο? Επεξ/σία 26 Μαρτίου από fitsoulas2024
adsl2+ Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 8 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε μία τελευταία ερώτηση: Η μητέρα μου το 2024 μου έκανε γονική παροχή δινοντάς μου τη ψιλή κυριότητα και κρατώντας για εκείνη την επικαρπία. Το δηλώσαμε στο Ε9 τόσο εγώ όσο και εκείνη. Όμως παρατήρησα στο Ε2 κάτω κάτω ότι αναγράφει το εξής: "ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΤΟΣ 2024 ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΤΕΛΗΣ Ή ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ Ή ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΓΟΡΑ - ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ - ΔΩΡΕΑ - ΓΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΛ. Χρειάζεται να το δηλώσουμε και εκεί ή όχι? Αυτή την λεπτομέρεια δεν τη γνωρίζω, περίμενε μήπως κάποιος άλλος ξέρει να σε ενημερώσει, διαφορετικά ρώτησε φοροτεχνικό!
GREGORYMO Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 12 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε μία τελευταία ερώτηση: Η μητέρα μου το 2024 μου έκανε γονική παροχή δινοντάς μου τη ψιλή κυριότητα και κρατώντας για εκείνη την επικαρπία. Το δηλώσαμε στο Ε9 τόσο εγώ όσο και εκείνη. Όμως παρατήρησα στο Ε2 κάτω κάτω ότι αναγράφει το εξής: "ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΤΟΣ 2024 ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΤΕΛΗΣ Ή ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ Ή ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΓΟΡΑ - ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ - ΔΩΡΕΑ - ΓΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΛ. Χρειάζεται να το δηλώσουμε και εκεί ή όχι? Για εσένα ΔΕΝ υπάρχει έσοδο αλλά στο Ε2 έχει σημείο που το δηλώνεις απλά 1
The_Judas Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Η τροποποιητική για εισόδημα του 2023 που εμφανίστηκε εκπρόθεσμα από τον ΕΦΚΑ έχει πρόστιμο;
Witcher1st Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Προσυμπληρωμενη φορολογικη δηλωση. Αξιζει να δωσω 50 ευρω σε λογιστη για ελεγο ή την στελνω οπως ειναι; Και περυσι ετσι ηταν και ο λογιστης νομιζω δεν εκανε σχεδον τιποτα. Εκτος απο τα ενοικια αν δε κανω λαθος. Αλλα μπορει ουτε και αυτα.. Εχω και κατι μετοχες, αλλα χασουρα, οποτε δεν τα δηλωνω, οπως δεν θα δηλωσε και περυσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα