theobabis Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Είχα ξεχάσει τελείως τις πρωταγωνίστριες, αλλά η Μέριλιν στις σκάλες ήταν αξέχαστη. All about Eve. Ας προχωρήσει όποιος θέλει. 3
Millennium Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 2 hours ago, theobabis said: Είχα ξεχάσει τελείως τις πρωταγωνίστριες, αλλά η Μέριλιν στις σκάλες ήταν αξέχαστη. All about Eve. Ας προχωρήσει όποιος θέλει. Μπράβο αυτή είναι. Όποιος θέλει βάζει φίλε μου.
BadIndian Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 23 ώρες πριν, Millennium είπε Τη Μέρλιν στις σκάλες την αναγνώρισα κι εγώ αμέσως ενώ κατάλαβα πως είναι απόσπασμα από πολύ γνωστή ταινία. Φυσικά τα εύσημα πηγαίνουν στον @theobabis που τη βρήκε. Το link ας το βάλω εγώ για το πλήρες της απάντησης. https://www.imdb.com/title/tt0042192/ @sakis han Μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε κανένα επιπλέον hint αγαπητέ για την ευρωπαϊκή ταινία που μας παρέθεσες, διότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ούτε μια έστω και άστοχη απάντηση. Παίζει να είναι κάποια από το "Δόγμα 95" του Τρίερ λόγου χάρη; Όσον αφορά δε την τελευταία, που εκκρεμεί η πρωταγωνίστρια με τα μεγάλα φρύδια κάτι μου θυμίζει. Το σκηνικό πάλι τίποτα...
theobabis Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Έχουμε και μικρότερα φρύδια, ειδικά για τους παραπονιάρηδες. 3
xaros73 Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 1 ώρα πριν, theobabis είπε Έχουμε και μικρότερα φρύδια, ειδικά για τους παραπονιάρηδες. Αυτος πρεπει να ειναι o Oliver Reed μαλλον, του μοιαζει αρκετα τουλαχιστον. 43 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Καλησπέρα στην παρέα, να βάλω και εγω μία.. Runaway Jury, ωραια ταινια, την εχω δει αρκετες φορες. https://www.imdb.com/title/tt0313542/ 1
theobabis Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Ας προσφέρω μια τελευταία βοήθεια, με δεδομένο ότι η κοπέλα στη δεύτερη φωτογραφία είναι η πρωταγωνίστρια (ίσως να έπρεπε να σας την δώσω σε ανφάς, αλλά δεν φημίζομαι για την καλοσύνη μου). Από τις κορυφαίες ταινίες μιας χώρας που δεν θα βρείτε στον χάρτη. Επεξ/σία 5 Μαρτίου από theobabis
Koopas Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 37 λεπτά πριν, theobabis είπε Από τις κορυφαίες ταινίες μιας χώρας που δεν θα βρείτε στον χάρτη. Ευρώπη; Γιουγκοσλαβία, ας πούμε;
Jiakometi Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Καλησπέρα σε όλους, Έχω καιρό να μπω εδώ αλλά με την ευκαιρία, ας δοκιμάσω... 4
theobabis Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Das Boot. 11 λεπτά πριν, Koopas είπε Ευρώπη; Γιουγκοσλαβία, ας πούμε; Στο δεύτερο μου τα χάλασες λιγάκι.
Koopas Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, theobabis είπε Στο δεύτερο μου τα χάλασες λιγάκι Να 'ξερες μόνο πόσες φόρες έχω πετύχει την κερκίδα...
theobabis Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου Εγώ θα το έλεγα δοκάρι. Επίσης ο τίτλος φέρει το όνομα της πρωταγωνίστριας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα