tzitzikas2 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 23 ώρες πριν, techPro είπε @theopan Προφανώς προωθούνται και προϊόντα και υπηρεσίες περιττώς για λόγους κέρδους, αλλά δε νομίζω πως υπάρχει εναλλακτική στη συγκεκριμένη περίπτωση. Το κράτος απαιτεί τα USB tokens: https://aped.gov.gr/procedures/pos-tha-apoktiso-psifiaki-ypografi/ Δε νομίζω πως υπάρχει εναλλακτικός τρόπος ο οποίος είναι αποδεκτός. Για άλλο πράγμα μιλαω. Λέω για την χρησιμοποιούμενη εφαρμογή για την.υπογραφη όπως π.χ το ,acrobat dc , όχι για το usb token που είναι αποδεκτό
Agouri Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου Καλημέρα και συγγνώμη για τη νεκρανάσταση του thread, Ξέρει κανείς αν οι ΕΔΔΥ (τα USB devices τελοσπάντων) επαναχρησιμοποιούνται, αν λήξει το πιστοποιητικό και προσπαθήσω να φορτώσω καινούργιο?
loofas Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Στις 6/3/2025 στις 12:30 ΜΜ, Agouri είπε Καλημέρα και συγγνώμη για τη νεκρανάσταση του thread, Ξέρει κανείς αν οι ΕΔΔΥ (τα USB devices τελοσπάντων) επαναχρησιμοποιούνται, αν λήξει το πιστοποιητικό και προσπαθήσω να φορτώσω καινούργιο? Τελικά έβγαλες άκρη αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο; Ποια ήταν η διαδικασία για ανανέωση και πόσο καιρό σου πήρε;
Agouri Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Στις 19/4/2025 στις 12:56 ΠΜ, loofas είπε Τελικά έβγαλες άκρη αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο; Ποια ήταν η διαδικασία για ανανέωση και πόσο καιρό σου πήρε; Καλημέρα~ Τελικά γινόταν να ξαναχρησιμοποιήσω το ίδιο. Έβγαλα νέο πιστοποιητικό κάνοντας ακριβώς τα ίδια βήματα για την αρχική έκδοση πιστοποιητικού, απλά φυσικά χωρίς να κάνω το βήμα που αγοράζω tokenάκι Μετά, στο runtime προγραμματάκι του τοκεν (AWP v5.3.κάτι) βρήκα κάπου επιλογή για replace certificate και όλα οκ.
gokuthelegend Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 6/3/2025 στις 12:30 ΜΜ, Agouri είπε Καλημέρα και συγγνώμη για τη νεκρανάσταση του thread, Ξέρει κανείς αν οι ΕΔΔΥ (τα USB devices τελοσπάντων) επαναχρησιμοποιούνται, αν λήξει το πιστοποιητικό και προσπαθήσω να φορτώσω καινούργιο? Στις 19/4/2025 στις 12:56 ΠΜ, loofas είπε Τελικά έβγαλες άκρη αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο; Ποια ήταν η διαδικασία για ανανέωση και πόσο καιρό σου πήρε; 1 ώρα πριν, Agouri είπε Καλημέρα~ Τελικά γινόταν να ξαναχρησιμοποιήσω το ίδιο. Έβγαλα νέο πιστοποιητικό κάνοντας ακριβώς τα ίδια βήματα για την αρχική έκδοση πιστοποιητικού, απλά φυσικά χωρίς να κάνω το βήμα που αγοράζω tokenάκι Μετά, στο runtime προγραμματάκι του τοκεν (AWP v5.3.κάτι) βρήκα κάπου επιλογή για replace certificate και όλα οκ. Δεν έχω τώρα μπροστά μου κάποιο τόκεν, αλλά αν θυμάμαι καλά νομίζω ότι το λογισμικό του σου δίνει την δυνατότητα να διαγράψεις τα περιεχόμενα και να το επαναφέρεις στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Οπότε μια άλλη λύση θα ήταν να κάνεις αυτό πριν εγκαταστήσεις το νέο πιστοποιητικό. Επεξ/σία 24 Απριλίου από gokuthelegend
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα