Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 ώρες πριν, techPro είπε

@theopan

Προφανώς προωθούνται και προϊόντα και υπηρεσίες περιττώς για λόγους κέρδους, αλλά δε νομίζω πως υπάρχει εναλλακτική στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Το κράτος απαιτεί τα USB tokens: https://aped.gov.gr/procedures/pos-tha-apoktiso-psifiaki-ypografi/

Δε νομίζω πως υπάρχει εναλλακτικός τρόπος ο οποίος είναι αποδεκτός.

Για άλλο πράγμα μιλαω. Λέω για την χρησιμοποιούμενη εφαρμογή για την.υπογραφη όπως π.χ το ,acrobat dc , όχι για το usb token που είναι αποδεκτό 

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα και συγγνώμη για τη νεκρανάσταση του thread,

Ξέρει κανείς αν οι ΕΔΔΥ (τα USB devices τελοσπάντων) επαναχρησιμοποιούνται, αν λήξει το πιστοποιητικό και προσπαθήσω να φορτώσω καινούργιο?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 6/3/2025 στις 12:30 ΜΜ, Agouri είπε

Ξέρει κανείς αν οι ΕΔΔΥ (τα USB devices τελοσπάντων) επαναχρησιμοποιούνται, αν λήξει το πιστοποιητικό και προσπαθήσω να φορτώσω καινούργιο?

Τελικά έβγαλες άκρη αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο;

Ποια ήταν η διαδικασία για ανανέωση και πόσο καιρό σου πήρε;

Δημοσ.
Στις 19/4/2025 στις 12:56 ΠΜ, loofas είπε

Καλημέρα~

Τελικά γινόταν να ξαναχρησιμοποιήσω το ίδιο. Έβγαλα νέο πιστοποιητικό κάνοντας ακριβώς τα ίδια βήματα για την αρχική έκδοση πιστοποιητικού, απλά φυσικά χωρίς να κάνω το βήμα που αγοράζω tokenάκι :-)

Μετά, στο runtime προγραμματάκι του τοκεν (AWP v5.3.κάτι) βρήκα κάπου επιλογή για replace certificate και όλα οκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/3/2025 στις 12:30 ΜΜ, Agouri είπε

Στις 19/4/2025 στις 12:56 ΠΜ, loofas είπε

1 ώρα πριν, Agouri είπε

Καλημέρα~

Τελικά γινόταν να ξαναχρησιμοποιήσω το ίδιο. Έβγαλα νέο πιστοποιητικό κάνοντας ακριβώς τα ίδια βήματα για την αρχική έκδοση πιστοποιητικού, απλά φυσικά χωρίς να κάνω το βήμα που αγοράζω tokenάκι :-)

Μετά, στο runtime προγραμματάκι του τοκεν (AWP v5.3.κάτι) βρήκα κάπου επιλογή για replace certificate και όλα οκ.

Δεν έχω τώρα μπροστά μου κάποιο τόκεν, αλλά αν θυμάμαι καλά νομίζω ότι το λογισμικό του σου δίνει την δυνατότητα να διαγράψεις τα περιεχόμενα και να το επαναφέρεις στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Οπότε μια άλλη λύση θα ήταν να κάνεις αυτό πριν εγκαταστήσεις το νέο πιστοποιητικό.

Επεξ/σία από gokuthelegend

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...