Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Shadows [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Πιο δεν ήταν? Aντε το τελευταίο POP δεν ήταν κακό. Τώρα πήρα σε προσφορα το Avatar, έχω παίξει 3 ώρες, και ήδη βαρέθηκα.

Για μενα τουλαχιστον στο Avatar ειχα ενα ενδιαφερον να εξερευνησω την Pandora. Το λες saving grace.

Απο Valhalla, οπου ξεκινησε κατηφορα με σπασμενα τα φρενα, και μετα πανε απο το κακο στο χειροτερο τα AC.

• Like 1
  • Απαντ. 509
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομιζω οτι αυτο ειχε ξεκινησει απο εποχες black flag. Το ολο looting δηλαδη υπηρχε απο τοτε και στα unity syndicate απλα με το rpg style origins το πηγαν ενα βημα παραπερα. Τα far cry εχουν κατι αναλογο μετα το 5 ειδικα αλλα ειναι σαν παιχνιδια αρκετα πιο fun. Valhalla shadows δεν εχω πιασει ακομα και δεν ξερω αν τα πιασω ποτε το mirage ηταν μια χαρα μικρο ολιγαρκης σε 5 μερες το ειχα τελειωσει αλλα το valhalla με τις 250 ωρες του απλα δεν βγαινει. 

Και το ιδιο εχει γινει και στα sony παιχνιδια στα Open world. Το forbidden west εχει παρα πολυ πραμα πολλα σημεια στον χαρτη λεω οπα κολλησε ubisoft? Απλα σε κρατανε οι μαχες η ιστορια και ο πανεμορφος κοσμος σε ολα αυτα τα παιχνιδια που στα AC δεν ακουω και πολυ καλα για valhalla shadows. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ με τα games της ubi κάνω πάντα το ίδιο πράγμα. Περιμένω να πέσει πολύ η τιμή και μετά κάνω κυρίως το main quest για το story και άντε μερικά ενδιαφέροντα sides απλά για εξερεύνηση του κόσμου που πάντα είναι καλά σχεδιασμένος στα games της ubi. Έτσι και με το avatar που ανεφέρατε. Κάτι quests που κάνεις τον αγρότη και μαζεύεις φρούτα τα προσπερνάω.

• Like 3
Δημοσ.
13 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Εγώ με τα games της ubi κάνω πάντα το ίδιο πράγμα. Περιμένω να πέσει πολύ η τιμή και μετά κάνω κυρίως το main quest για το story και άντε μερικά ενδιαφέροντα sides απλά για εξερεύνηση του κόσμου που πάντα είναι καλά σχεδιασμένος στα games της ubi. Έτσι και με το avatar που ανεφέρατε. Κάτι quests που κάνεις τον αγρότη και μαζεύεις φρούτα τα προσπερνάω.

Ωραίο πράγμα να μην είσαι ψυχαναγκαστικος, σε ζηλεύω είσαι ευτυχισμένος άνθρωπος. Εγώ αν αφήσω ερωτηματικό δεν θεωρώ ότι τελείωσα το παιχνίδι. :P

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 hours ago, just_a_dude said:

Το shadows δεν εχει καν παραδοσιακα main quest , ουσιαστικα ταργκετς σκοτωνεις συνεχεια . Πιο αδιαφορο ειναι και απο το valhalla στο story...

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 1
Δημοσ.

Αν θελω τοσο ψυχαναγκασμο να  το προχωρησω μαλλον δε μου αρεσει ; Λεω τωρα γιατι μπορει να ειναι μαζοχισμος :P

Δημοσ.

To Odyssey που είναι ήδη 7 χρονών παιχνίδι έχει αυτή τη στιγμή πιο πολλού παίχτες απο το Shadows στο steam. Καλά πήγε και αυτό.

Δημοσ.
Στις 10/5/2025 στις 2:58 ΜΜ, Arkin είπε

Νομιζω οτι αυτο ειχε ξεκινησει απο εποχες black flag. Το ολο looting δηλαδη υπηρχε απο τοτε και στα unity syndicate απλα με το rpg style origins το πηγαν ενα βημα παραπερα. Τα far cry εχουν κατι αναλογο μετα το 5 ειδικα αλλα ειναι σαν παιχνιδια αρκετα πιο fun. Valhalla shadows δεν εχω πιασει ακομα και δεν ξερω αν τα πιασω ποτε το mirage ηταν μια χαρα μικρο ολιγαρκης σε 5 μερες το ειχα τελειωσει αλλα το valhalla με τις 250 ωρες του απλα δεν βγαινει. 

Και το ιδιο εχει γινει και στα sony παιχνιδια στα Open world. Το forbidden west εχει παρα πολυ πραμα πολλα σημεια στον χαρτη λεω οπα κολλησε ubisoft? Απλα σε κρατανε οι μαχες η ιστορια και ο πανεμορφος κοσμος σε ολα αυτα τα παιχνιδια που στα AC δεν ακουω και πολυ καλα για valhalla shadows. 

To valhalla ειναι η αιτια που σιχαθηκα τα ανοιχτου κοσμου.Θα το συνεχιζα, μονο εαν με κυνηγουσαν 5  αραπαδες με 25ποντα μαρκουτσια.

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/5/2025 στις 3:58 ΜΜ, Arkin είπε

Γενικά πολλοί αντιγράφουν την Ubisoft στο world design αλλά για κάποιον λόγο μόνο η Ubisoft τρώει το κράξιμο,βέβαια το καταλαβαίνω,το παρακάνει πολλές φορές και την ίδια στιγμή δεν προσθέτει το κάτι παραπάνω για να διατηρήσει μια ισορροπία 👍

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.
On 12/05/2025 at 17:22, toyo73 said:

To valhalla ειναι η αιτια που σιχαθηκα τα ανοιχτου κοσμου.Θα το συνεχιζα, μονο εαν με κυνηγουσαν 5  αραπαδες με 25ποντα μαρκουτσια.

Κανονίζεται εύκολα...

🤣

• Haha 1
Δημοσ.
On 18/05/2025 at 09:28, nikos5800 said:

Γενικά πολλοί αντιγράφουν την Ubisoft στο world design αλλά για κάποιον λόγο μόνο η Ubisoft τρώει το κράξιμο

Πολλοί αντιγράφουν Ubisoft γιατί όντως έθεσε κάποια θεμέλια και ήταν πρωτοπόρος κάποτε.

Και φυσικά την κράζουμε γιατί έχει ξεπέσει και βλέπουμε αγαπημένα franchise με τα οποία μεγαλώσαμε (assassin's Creed), να έχουν engagement λόγω των memes πια (άντε και λίγο να δεις τα impressive maps).

Αλλά και τους άλλους τους κράζουμε. Για αυτό ακριβώς έχει βγει και ο όρος "plays like a Ubisoft game", ή κοινώς, βγάζει μια ubisoftίλα όπως μπορεί να πούμε στα ελληνικά 😂

• Like 2
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...