QyQ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Καλησπερα εχω το εξης προβλημα εδω και 2 μηνες εχανα καλτσες και ελεγα καπου τις πεταξα τις αφησα μεχρι που αγορασα καινουριες και ημουν γενικα πιο προσεκτικος και ξανα τα ιδια χανοντουσαν διαβασα καπου στο ιντερνετ οτι μπορει να χανονται στο πλυντηριο γινεται κατι τετοιο βρε παιδια ? και εαν ναι πως μπορω να τις βρω η παει φυγαν για μακρινο ταξιδι😄 3
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 24 λεπτά πριν, QyQ είπε Καλησπερα εχω το εξης προβλημα εδω και 2 μηνες εχανα καλτσες και ελεγα καπου τις πεταξα τις αφησα μεχρι που αγορασα καινουριες και ημουν γενικα πιο προσεκτικος και ξανα τα ιδια χανοντουσαν διαβασα καπου στο ιντερνετ οτι μπορει να χανονται στο πλυντηριο γινεται κατι τετοιο βρε παιδια ? και εαν ναι πως μπορω να τις βρω η παει φυγαν για μακρινο ταξιδι😄 Φίλε βρες μια σκιά ή κλιματιζόμενο χώρο γιατί σε έχει επηρεάσει η ζέστη . 1
NVsil Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, QyQ είπε Καλησπερα εχω το εξης προβλημα εδω και 2 μηνες εχανα καλτσες και ελεγα καπου τις πεταξα τις αφησα μεχρι που αγορασα καινουριες και ημουν γενικα πιο προσεκτικος και ξανα τα ιδια χανοντουσαν διαβασα καπου στο ιντερνετ οτι μπορει να χανονται στο πλυντηριο γινεται κατι τετοιο βρε παιδια ? και εαν ναι πως μπορω να τις βρω η παει φυγαν για μακρινο ταξιδι😄 Η απάντηση είναι πως ναι μπορεί να διαφύγουν μικρά και λεπτά τεμάχια (υφάσματα πχ ψιλές κάλτσες, κουμπιά, παραμάνες, τσιμπιδάκια κλπ) στο πλυντήριο. Είναι δύσκολο αλλά όχι σπάνιο να συμβεί. Αυτά μπορεί να βρίσκονται ακόμα στο πλυντήριο (στο εσωτερικό τύμπανο, στο φίλτρο της αντλίας, στο σωλήνα αποχέτευσης κλπ) ή μπορεί να έχουν φύγει στην αποχέτευση. Το να μου λες βέβαια πως χάνεις συστηματικά πράγματα μέσα στο πλυντήριο, τότε ή μάλλον πρέπει να αναζητήσεις και κάποια άλλη εξήγηση ή πρέπει να λύσεις το πλυντήριο γιατί μπορεί να έχει πρόβλημα (πχ ρουλεμάν ή αράχνη κάδου). Πάντως αν θες να πάρεις μια πρώτη απάντηση, πρέπει να δεις αν έχει τζόγο ο κάδος, να λύσεις την αντίσταση και από το άνοιγμά της να κοιτάξεις εσωτερικά στο τύμπανο, αλλά και να ανοίξεις το φίλτρο αν ίσως έχουν παγιδευτεί αντικείμενα. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2024 από NVsil
pan05 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Για πόσες κάλτσες μιλάμε; Αν μιλάμε για 1 άντε 2, μπορεί να μαζεύτηκαν κάτω στο φίλτρο. Πρέπει να τις βγάλεις γιατί κάποια στιγμή δεν θα μπορεί να βγάλει τα νερά ή/και να σου βγάλει χοντρή βλάβη. Νομίζω εξαρτάται από το πλυντήριο, εγώ έχει κανένα χρόνο που το άλλαξα και ενώ με το παλιό δεν μου είχε συμβεί ποτέ, το καινούργιο το έκανε ήδη 2-3 φορές. Ευτυχώς έχει τουλάχιστον σχετική ένδειξη και το πήρα γραμμή να ανοίξω το φίλτρο να τη βγάλω.
hp8 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 5 ώρες πριν, QyQ είπε εδω και 2 μηνες εχανα καλτσες και ελεγα καπου τις πεταξα τις αφησα μεχρι που αγορασα καινουριες και ημουν γενικα πιο προσεκτικος και ξανα τα ιδια χανοντουσαν είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις παρέα ?
gokuthelegend Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 8 ώρες πριν, QyQ είπε πορει να χανονται στο πλυντηριο Τις στέλνει το πλυντήριο σε άλλη διάσταση.
panagiotis54 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 τουλαχιστον ειναι παρασκευη απο μενα ειναι ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα