ilos Δημοσ. Τρίτη στις 10:37 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:37 μμ σταματα να πηγαίνεις για κλεψίματα γ@μω το στανιό μου - έλεος 3 1
liakinen Δημοσ. Τρίτη στις 10:38 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:38 μμ 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε ενα κακο παιχνιδι θα εκανε. ας ειναι σημερα που οι αλλοι δεν πανε βημα και τους παιρνουμε μονο με κωστα Κακό για τα δεδομένα του Γιάννη. Για άλλους θα ήταν παιχνίδι ζωής. Αργά το κέρατο μου.
ilos Δημοσ. Τρίτη στις 10:40 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:40 μμ απλά αν είμαστε σοβαροί τελείωσε. ούτε χρειάζεται να μπουν σουτ είτε τίποτα άλλο. Δε βλέπω πως μπορούμε να χάσουμε από αυτούς. Μόλις τώρα, firewalker είπε Του Σάμο του έχει βγάλει όνομα; είναι στο supporting cast🤣 3 1
Millennium Δημοσ. Τρίτη στις 10:41 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:41 μμ Just now, liakinen said: Η χειρότερη Λιθουανία σε τρίποντο που θυμάμαι ποτέ. Χάλια είναι στο 3p σε όλο το τουρνουά. 2
firepc Δημοσ. Τρίτη στις 10:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:42 μμ Δεν νομίζω να γυρνάει αυτό Τα λέμε με τουρκία
primeragt Δημοσ. Τρίτη στις 10:43 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:43 μμ 18 minutes ago, ilos said: Ότι θα δω παιχνίδι προημιτελικό eurobasket και ο καλύτερος παίχτης μας θα είναι ο Κώστας, θα το λέω και στα εγγόνια μου. Ο πουστης είναι dr. Jekyl -mr hyde. Όσο ξυλαγκιυρο είναι γενικά επίθεση μεταμορφώνεται στην άμυνα και σήμερα απλά εξαιρετικός
cthulhucarbide Δημοσ. Τρίτη στις 10:43 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:43 μμ Δεν χάνεται αυτό το παιχνίδι. Μόνο αν αυτοκτονήσουμε. Πολύ καλά έχουμε παίξει αλλά και οι άλλοι πετάξανε πολλά τούβλα
liakinen Δημοσ. Τρίτη στις 10:44 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:44 μμ Λέμε για τα δικά μας guard, τι να πουν και οι καημένοι οι Λιθουανοί 😆 Μπράβο ρε Γιάννη παλικάρι. 1
primeragt Δημοσ. Τρίτη στις 10:46 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:46 μμ Βάζουμε τιποτα θεμέλια και δεν μας έχουν ενημερώσει; Και έχουμε και τους Λιθουανούς ως εξωτερικούς συνεργάτες;
phanispal Δημοσ. Τρίτη στις 10:47 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:47 μμ Σάμο και Καλαϊτζάκης πρέπει να έχουν χάσει 8 τρίποντα. 5
ilos Δημοσ. Τρίτη στις 10:47 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:47 μμ Ο Γίαννης δεν έκανε ¨κακό" παιχνίδι απλά στο δεύτερο χάσαμε τα άχαστα. Τέτοια quality shots που τους έβγαλε με πάσες δεν έχει άλλη ομάδα στο ευρωμπάσκετ. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα