LiquidTroll Δημοσ. Παρασκευή στις 11:10 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:10 μμ Ελα ελα, κανονισμένο ήτανε να παμε μικρό τελικό, προδώθηκε ο Γιαννης όταν έλεγε αλλο ένα παιχνίδι έχουμε! Ή απλα δεν θέλανε να περάσουνε, για να μην φαμε τσαπου απο τα παντσερ του Σρεντερ, που εκει, δεν συγχωρουνε, θα τρωγαμε τσαπου μεγάλη 1 1
dsi44 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:14 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:14 μμ 3 minutes ago, LiquidTroll said: Ελα ελα, κανονισμένο ήτανε να παμε μικρό τελικό, προδώθηκε ο Γιαννης όταν έλεγε αλλο ένα παιχνίδι έχουμε! Ή απλα δεν θέλανε να περάσουνε, για να μην φαμε τσαπου απο τα παντσερ του Σρεντερ, που εκει, δεν συγχωρουνε, θα τρωγαμε τσαπου μεγάλη μα φαγαμε τσαπου μεγαλη... 3
dtk-386 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:15 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:15 μμ 4 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε Ελα ελα, κανονισμένο ήτανε να παμε μικρό τελικό, προδώθηκε ο Γιαννης όταν έλεγε αλλο ένα παιχνίδι έχουμε! Ή απλα δεν θέλανε να περάσουνε, για να μην φαμε τσαπου απο τα παντσερ του Σρεντερ, που εκει, δεν συγχωρουνε, θα τρωγαμε τσαπου μεγάλη Τι λες άνθρωπε μου.... 5 4
LiquidTroll Δημοσ. Παρασκευή στις 11:17 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:17 μμ (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, dtk-386 said: Τι λες άνθρωπε μου.... Τι λεω? Ο Γιαννης το είπε....αλλος ένας αγώνας μας μένει.... Εγω ημουνα χαρουμενος που πεσαμε με Τουρκία, και όχι με Γερμανία, με την οποία, σε οποια φάση και να τους παίζαμε, ΔΕΝ είχαμε καμία ελπίδα....Μιλαμε για Βερμαχτ Η Γερμανια, με τους παιχτες που εχει, 20αρα μας ρίχνει άνετοτατα ακομα και αν παίζαμε πολυ καλα Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:22 μμ από LiquidTroll 1 1 1
definitio Δημοσ. Παρασκευή στις 11:20 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:20 μμ Βασικά στο ίδιο επίπεδο είναι και ο γεωπολιτικός σχολιασμός στο ελληνικό Χ (και στα τηλεπαράθυρα στη πλειοψηφία των περιπτώσεων), στο άθλημα με το τόπι και το καλάθι θα κολλήσουμε; 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. Παρασκευή στις 11:21 μμ Super Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 11:21 μμ Η θεωρία της μεγάλης τσαπούς και του στησίματος προς αποφυγή της, προϋποθέτει ότι δεν θα τρώγαμε ήδη μια μεγάλη τσαπού. Το σημερινό ήταν οθωμανικό, τι να λέμε τώρα. Αν το στήναμε (τι συζητάμε, Βούδα μου...) δεν θα το στήναμε να μας ξεφτυλίσουν. Για να αποφύγουμε τη γερμανική, δηλαδή, αγκαλιάσαμε την τουρκική τσαπού; Αν για κάποιο λόγο, δηλαδή, δεν συνειδητοποιούσαν όλοι πως το παιχνίδι είχε λήξει (πρακτικά από το ημίχρονο, ας πούμε για λόγους αβροφροσύνης από τα μέσα/τέλη του τρίτου δεκαλέπτου) και δεν βγάζαν όλοι τους βασικούς, οπότε έγινε λίγο αλάνα (και βρήκαν ευκαιρία για πατριωτισμούς κάτι ψυχές) δεν έληγε το σημερινό με κάτω από τριάντα πόντους διαφορά. Και τόσο που έληξε, βέβαια...Εικοσιέξι πόντους τσαπού είναι καλή; Να την αφήσω; Υ.Γ. Είναι κρίμα να ψάχνουμε φαντάσματα και εξηγήσεις σε μια άστοχη διατύπωση. Δεν ξέρω τι είπε ο Γιάννης, αλλά χάναμε-κερδίζαμε δεν ήταν ένα παιχνίδι. Κι ελπίζω, ειλικρινά, να μην πάμε στο μικρό τελικό με στυλάκι "έλα μωρέ τους έχουμε", γιατί οι Φινλανδοί έχασαν με μόλις δώδεκα πόντους. Εμείς, με τους Γερμανούς, πόσο θα χάναμε; 4 1 1
sl028 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:21 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:21 μμ Για το υλικό της, τα ημιτελικά ήταν ένας άθλος. Ήμασταν εξάλλου και από τις πιο γερασμένες ομάδας του τουρνουά. Δεν μπορείς να πηγαίνεις τελικό όταν έχεις παίχτες κουρασμένους και απέναντί σου έχεις έναν Αταμάν και με μια Τουρκία σε πλήρη σύνθεση με πολλούς νβαερς. Τώρα ως προς το μέλλον της Εθνικής, τώρα που Παπανικολάου, Σλούκας αποχωρούν από την εθνική, τα πράγματα δυσκολεύουν, γιατί δεν υπάρχουν νέα παιδιά από πίσω (πλην Σαμοντούροφ). Τα ελληνικά ταλέντα ή χάνονται ή αργούν πολύ να εξελιχθούν. 3
Rebelos2018 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:25 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:25 μμ (επεξεργασμένο) Από το 1997, έχουμε παίξει 20 φορές με αντιπάλους τους Τούρκους. Ας κάνει κάποιος μία μαντεψιά, πόσο είναι το επιμέρους σκορ. Για το "ένας αγώνας μένει" και τι μπορεί να σήμαινε. Πολύ απλό, ένας αγώνας έμεινε, μέχρι τον τελικό. Εννοώντας φυσικά, το σίγουρο μετάλλιο. Δεν είναι αυτό ένδειξη μιλημένου ματς. Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:32 μμ από Rebelos2018
eaglos Δημοσ. Παρασκευή στις 11:26 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:26 μμ Εξαιρετική η πορεία με βάση τη χαμηλή δυναμικότητά μας. Φτάσαμε 4άδα στην Ευρώπη μετά από αρκετές σφαλιάρες. Η Τουρκία ήταν έτη φωτός ανώτερη τόσο σε επίπεδο παικτών όσο και -σημαντικό- σε επίπεδο προπονητή. Μας χτύπησαν εκεί που έπρεπε, χάσαμε το μυαλό μας, αρχίσαν τα νεύρα και game over εύκολα από πολύ νωρίς. Εχουμε να μάθουμε πολλά από αυτό και αντίστοιχα παιχνίδια για το τι δεν πρέπει να κάνουν διάφοροι παίκτες (νεύρα, διαχείρηση κλπ). Ελπίζω να δείξουν σοβαρότητα την Κυριακή και να πατήσουμε βάθρο διότι είναι πραγματικά μεγάλη ευκαιρία. 1
ekrepali Δημοσ. Παρασκευή στις 11:32 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:32 μμ 1 minute ago, sl028 said: δεν υπάρχουν νέα παιδιά από πίσω (πλην Σαμοντούροφ). Τα ελληνικά ταλέντα ή χάνονται ή αργούν πολύ να εξελιχθούν. Μα κι αυτοί που θεωρούνται στάνταρ για την Εθνική τα επόμενα χρόνια πχ Κώστας ή Καλαϊτζάκης... ο ένας δε παίζει, ο άλλος έχει 7 λεπτά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα. Πώς θα χτίσουμε ομάδα έτσι; Άσε που θα'ναι δύσκολο να βγούμε από τα παράθυρα, γιατί τόσα χρόνια στα κρίσιμα παιχνίδια πήγαινε ο Παπανικολάου, ο ο Καλάθης κλπ. Τώρα ποιος θα τραβήξει το κουπί; Πολύ σημαντικό να πάρουμε μετάλλιο τη Κυριακή... γιατί θα πάρει χρόνια το rebuild της Εθνικής. 2
Sorath Δημοσ. Παρασκευή στις 11:33 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:33 μμ 13 minutes ago, LiquidTroll said: Τι λεω? Ο Γιαννης το είπε....αλλος ένας αγώνας μας μένει.... Άλλος ένας αγώνας (άλλη μια νίκη) για ένα μετάλλιο. Αυτό εννοούσε. Εμένα άλλη είναι η απορία μου. Πως γίνεται η ομάδα που είναι 25 πόντους μπροστά, να παίζει σκληρή άμυνα full court ακόμα και στο 4ο δεκάλεπτο, κι η Ελλάδα που είναι πίσω στο σκορ, να τους αφήνει να κατεβάζουν άνετα την μπάλα μέχρι την μέση... Τι φάση; Επίσης, πολλά λάθη... ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λάθη... ούτε πάσα να μην μπορούν να αλλάξουν σε ένα μέτρο, ήμαρτον!
LiquidTroll Δημοσ. Παρασκευή στις 11:33 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:33 μμ Ρε παιδια μεχρι και η μανα μου λεει οτι ητανε δωσμενο, και βλεπει την Εθνική απο το 1987 Τετοιο χαλι μου λεει δεν εχω δει ποτε, και δεν ξερω απο μπασκετ 3
benign Δημοσ. Παρασκευή στις 11:33 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:33 μμ Πολλα μπορει να πει κανεις. Αλλα σε μια χωρα που δεν βοηθιεται οπως πρεπει ο αθλητισμος,εχοντας παιξει με τοσες καλες ομαδες,απο χωρες με πολλαπλασιο πληθυσμο,με δεδομενο οτι κατα κανονα,τα ταλεντα ειναι αναλογα με τον αριθμο των κατοικων,παλι καλα ειμαστε στην τετραδα. Μεχρι εδω μπορουσαμε και ο αντιπαλος ειναι πολυ πιο καλη και πληρης ομαδα, αηττητη μεχρι τωρα και μπορεσαν να αποδυναμωσουν το ατου μας τον Γιαννη. Πρεπει οι φιλαθλοι μας καποτε να μαθουν να χειροκροτουν την προσπαθεια και να μην εχουν μη ρεαλιστικες απαιτησεις. Καληνυχτα σε ολους. Προσωπικα δεν βλεπω να κερδιζουμε ουτε την Φινλανδια και ο μονος τροπος ειναι αν βρουμε κατι να αποδυναμωσουμε τον δικο τους σταρ που ειναι εξαιρετικος σουτερ. Αλλα οπως ειδα την εθνικη μας,υπαρχει ενας παικταρας και οι αλλοι ειναι μετριοτητες.Συγκριτικα παντα με τις αλλες ομαδες. 2
phanispal Δημοσ. Παρασκευή στις 11:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:40 μμ Πάντα οι ομάδες μετά το τέλος ενός παιχνιδιού κοιτούν το επόμενο παιχνίδι, όσα και να έχουν ακόμα μπροστά τους. Αυτό εννοούσε ο Γιάννης, μη λέμε ό,τι να ΄ναι. 3 1
chill Δημοσ. Παρασκευή στις 11:42 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:42 μμ Δεν παίζουμε μόνοι μας, παίζουν και οι άλλοι και οι άλλοι ήταν καλύτεροι. Απλά. Η υπέρβαση έχει ήδη γίνει αλλά θέλω μετάλλιο σαν τρελός την Κυριακή. Προτίστως για τους παίχτες της ομάδας και μετά για όλους εμάς. Και επειδή δεν γουστάρω Τούρκο στην κορυφή της Ευρώπης το βράδυ της Κυριακής θα μαι φανατικά με Σρούντερ και θα παρακαλώ ο Βάγκνερ να ....συνθέσει νέες όπερες στο court. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα