Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε

Επιτέλους μετά από 16 γ@μ@μένα χρόνια... Έστω και τρίτη θέση, επιτυχία για μένα, Σλούκας και Παπ αποχωρούν(;) με ένα μετάλιο στο στήθος. Ελπίζουμε για καλύτερα στο μέλλον, τουλάχιστον όσο πατάει παρκέ ο Γιάννης. Μετά τον Γιάννη τα πράγματα γίνονται δύσκολα...

Το επόμενο τουρνουά θα πρέπει να πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής ο Αβδάλας για να ψηθεί. Πονάμε πάρα πολυ σε αυτή τη θέση. Σάμο βασικός αν σταματήσει ο Παπ.

• Like 4
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, k0stas1 είπε

Η αλήθεια είναι ότι ο Σπανούλης έκανε εξαιρετική  δουλειά αναλόγως της εμπειρίας του σαν προπονητής και των παικτών που είχε. Εντάξει εννοείται ο Αταμάν είναι καλύτερος προπονητής.  Να φτάσει και ο Σπανούλης στις εμπειρίες και την ηλικία του Αταμάν και τότε θα μπορούμε να κάνουμε σύγκριση. Ο Αταμάν στην ηλικία του Σπανούλη προπονητικά είχε πετύχει όσα ο Σπανούλης σαν προπονητής ήδη; Μέτα από τέτοια ήττα απο την Τουρκία κρύο αίμα ο Σπανούλαρος χειρίστηκε άριστα την κατάσταση.

Όλοι οι παίκτες θυσίασαν μεγάλο μέρος του καλοκαιριού και της απαραίτητης ανάπαυλας απο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις  και ήταν εδώ με αυτοθυσία έκαναν την Ελλάδα να ανέβει το βάθρο μετά απο 16 χρόνια. Μόνο σεβασμός και ένα τεράστιο ευχαριστώ. Μας στείλατε στον έβδομο ουρανό αδέρφια. 

Όσους για τους μίζερους και τους ποτέ ευχαριστημένους γιατί το πραγματικό άθλημα που τους αρέσει είναι η γκρίνια και η απαξίωση, ένα ξέρω.

Οτάν κερδίζουμε ο αντίπαλος είναι κακός και πανευκολος και σύμφωνα με πολλά σχόλια στο internet ακόμα και χωρίς προπονητή και επαγγελματίες παίχτες θα τους κερδίσαμε όπως τα λένε. Δεν ισχύει ότι παίζουμε εμείς καλά σε άμυνα και επίθεση και σταματάμε το δικό τους παιχνίδι και πλεονεκτήματα.

Όταν χάνουμε πάλι γκρίνια και ήταν σίγουρο ότι μπορούμε να κερδίσουμε αλλά το δώσαμε, ήταν στημένο, ο Γιάννης άχρηστος, κουρασμένο κορμί, μόνο να τρέχει και να πέφτει πάνω στους αντιπάλους ξέρει, Σπανούλης μυρωδιάς κλπ. Δηλαδή είτε κερδίσουμε είτε χάσουμε την απαξίωση και την γκρίνια την έχουμε έτοιμη. Ποτέ δηλαδή ο προπονητής και οι παίκτες μας δεν αξίζουν μπράβο σύμφωνα με πολλούς.  Μόνο ίσως αν παίρναμε το χρυσό.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι οι παίκτες μας ήταν εξαιρετικοί και στο ματς με την Τουρκία, τους βάλαμε 68 πόντους στο χειρότερό μας παιχνίδι, αλλά ο Αταμάν του πήρε την ταυτότητα του Σπανούλη. Διάβασε τέλεια το παιχνίδι.  Ούτως ή άλλως ξέρει πολύ καλά τους παίκτες μας και τον τρόπο παιχνιδιού μας και μας μπλόκαρε τελείως. Το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να βρούμε λύσεις στις επιθέσεις τους και στην πίεσή τους στο κατέβασμα της μπάλας οφείλετε αποκλειστικά στον προπονητή. Δυστυχώς η απειρία του Σπανούλη (που είναι πολύ καλός προπονητής και που πιστεύω πως κάποια στιγμή θα γίνει ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη) μας κόστισε σε αυτό το τουρνουά το χρυσό. 

• Haha 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Millennium είπε

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον Σπανούλη. Χάλκινο μετάλλιο για τέτοιο ρόστερ είναι επιτυχία.

Είχαμε και τύχη φέτος αλλά χρειάζεται και αυτή.

πολυ τυχερος ο ατιμος ο σπαν...αλλα χαλαλι του ειναι ελληναρας και δουλευταρας.

2 λεπτά πριν, ilos είπε

Μεγάλη επιτυχία/υπέρβαση, βοήθησαν και οι διασταυρώσεις και οι εκπλήξεις στο τουρνουά αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Αν έβαζε το follow ο Jankunen και πήγαινε παράτα δεν υπήρχε καμία περίπτωση να το παίρναμε με τόσο χάλια ψυχολογία και momentum.

Και να χάναμε πάντως πιο πάνω θα ήταν από τις περισσότερες προβλέψεις. Εγώ πίστευα πχ ότι απλά ήμασταν ομάδα 8αδας. Και ίσως και να ήμασταν αν βγαίναμε 2οι στον όμιλο, ή δεν αποκλειόντουσαν Σερβία, Γαλλία. Αλλά με τα αν δε βγαίνει τίποτα γιατί ότι ισχύει για εμάς ισχύει και για τους άλλους.

και εγω εκει και νομιζω οσοι ξερουν μπασκετ εκει μας ειχαν..ειχαμε πολυ τυχη ακομα μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο.

1 λεπτό πριν, vagos1821 είπε

Μπορούσαμε και το χρυσό !

με τιποτα

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Millennium είπε

omg 90 -89 ήταν? νόμιζα ήταν 90-88...

Δεύτερο (ετεροχρονισμένο) έμφραγμα...

Εμένα δε μου θύμισε Βελιγράδι πάντως. Μου θύμισε το game 5 στην Indiana που και εκεί αυτοκτόνησαν οι Bucks στη παράταση με 7 πόντους σε 30 δεύτερα.

• Haha 2
Δημοσ.

Μα είπα κι εγώ, γιατί έγραψε παράταση.

Το παιχνίδι θα μπορούσε πολύ εύκολα να είχε χαθεί.

Τώρα δεν έχει σημασία βέβαια. Η ιστορία έγραψε μετάλλιο.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

spacer.png    Giannis απίστευτος σε δηλώσεις στη FIBA... I FUCK IT DID IT!

Ας γιορτάσουμε σήμερα! εχουμε χρόνο για όλα τα άλλα!

Επεξ/σία από avacan23
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mike15 είπε

με τιποτα

Γιατί το λες αυτό; Αν δεν αιφνιδιαζόταν ο Σπανούλης από τον πίεση στο κατέβασμα της μπάλας τον Τούρκων το παιχνίδι θα ήταν πολύ διαφορετικό. Τους βάλαμε 68 πόντους με σχεδόν 30 λάθη! Αν ο Σπανούλης δεν μπλόκαρε από τον τρόπο παιχνιδιού των Τούρκων και έβρισκε λύση γρήγορα στην πίεση του πλέι μέικερ θα μπορούσαμε να τους κερδίσουμε. Και για αυτό πονάει τόσο πολύ αυτή η ήττα. Δεν είναι το σκορ, είναι ότι το σκορ δεν δείχνει την πραγματική ικανότητα της ομάδας μας και το γεγονός ότι ενώ είμαστε ισοδύναμες ομάδες μας πήραν με 25 πόντους διαφορά. 

• Like 1
Δημοσ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη FIBA: Έχω αγωνιστεί σε εννέα διοργάνωσεις με την Εθνική Ομάδα.Ήμουν εκεί από την πρώτη μέρα, είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας. Σήμερα ήταν η μέρα! Τους αγαπέω όλους, τους ευχαριστώ όλους για την στήριξη, γιατί χωρίς αυτήν δεν θα ήταν τίποτα δυνατό. Είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά μου, να εκπροσωπείς την Εθνική Ομάδα, την χώρα σου, 12 εκατομμύρια ανθρώπους και να φτάνει σε μια επιτυχία, σε ένα μετάλλιο.

Έχω ζήσει τα πάντα στη ζωή μου, δεν μιλάω πολύ μου αρέσει να μιλούν οι πράξεις μου. Δεν είμαι ψεύτικος, δεν μου αρέσει να είμαι διάσημος, μου αρέσει το μπάσκετ και ο κόσμος Για μένα είναι μια ανακούφιση γιατί για μένα ήταν για τη χώρα μου, την ομάδα και επιτέλους τα κατάφερα“.

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την ήττα με την Τουρκία θα την χαρακτήριζα στρατηγική ήττα, δεν μας βγήκε το πλάνο και δεν είχαμε plan b οπότε οπισθοχωρίσαμε για να πάρουμε το επόμενο παιχνίδι και το μετάλλιο.

Επεξ/σία από vagos1821
Ορθογραφικό στη λέξη μετάλλιο
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστουμε Φινλανδια, ειστε αμπαλοι για την ωρα αλλα εχετε λαμπρο μελλον.

Μπραβο στα παιδια, εδειξαν οτι το χθεσινο με την Τουρκια ηταν κυριως ψυχολογικο κοκομπλοκο.

16 λεπτά πριν, firewalker είπε

Νομίζω στην διεκδίκηση σφύριξαν φάουλ οι διαιτητές. Δεν υπήρχε φάση.

Φαουλ σφυριξαν μετα το χαμενο εξ' επαφης οπου πηρε rebound ο Γιαννης και τους εκανε λαβη ο μοιραιος φινλανδος. Ευκολα αντιαθλητικο το φαουλ αλλα λεμε τωρα... Μια χαρα μας το καρφωνε εκει και θα ειχαμε δραματα αλλα ευτυχως μιλησε η αμπαλοσυνη.

Επεξ/σία από eaglos
Δημοσ.

Επίσης αυτή η νίκη είναι και μεγάλη νίκη για Σπανούλη/Λιόλιο. Ρογκα και Παπαsoft τελείωσαν εδώ οι κλήσεις για αυτούς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...