ilos Δημοσ. Πέμπτη στις 09:44 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:44 μμ 4 λεπτά πριν, liakinen είπε Όταν και αν αρχίσουν να μην μπαίνουν τα τρίποντα τότε θα αρχίσουν τα προβλήματα για εμάς. Ακριβώς αν και νομίζω θα κοπεί το τοίχος σιγά σιγά.
liakinen Δημοσ. Πέμπτη στις 09:46 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:46 μμ Ο Σλούκας μοιράζει ωραία το παιχνίδι σήμερα.
phanispal Δημοσ. Πέμπτη στις 09:46 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:46 μμ Στην τέταρτη περίοδο να δούμε αν θα μπουν. 1
liakinen Δημοσ. Πέμπτη στις 09:47 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:47 μμ Μπήκε ο Θανάσης και ξεκίνησαν οι μαλ@κίες. 1 2
firepc Δημοσ. Πέμπτη στις 09:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:49 μμ πεφτουν ολοι πανω στον Γιαννη και ευτυχώς βαζουμε το τριποντο 👌
liakinen Δημοσ. Πέμπτη στις 09:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:49 μμ Χωρίς Σλούκα, Γιάννη και Παπ πρέπει η διαφορά να μην πέσει κάτω από 10 πόντους. 1
dsi44 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:51 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:51 μμ (επεξεργασμένο) μνημες απο εκεινο το ματς με βραζιλια μου ξυπναει η ευκαιριακη υπεροχη μας Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:52 μμ από dsi44
liakinen Δημοσ. Πέμπτη στις 09:52 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:52 μμ Θανάσης - Κώστας - Τολιό τρικυμία σε σχέση με την βασική πεντάδα. 1
ilos Δημοσ. Πέμπτη στις 09:55 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:55 μμ Πάντως οι Hernangomez διαπρέπουν, από την πρώτη περίοδο έχουν ήδη τους διπλούς πόντους από όσους βάλαν στην Ιταλία.🤣 Ο Κατσίβελης μάλλον μπήκε αρχή για να κάψει τα foul του. Δε βρίσκω άλλη εξήγηση.
firepc Δημοσ. Πέμπτη στις 09:56 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:56 μμ αυτη η νευρικότητα καθε φορα ρε παιδί μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα