ekrepali Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 13 minutes ago, johnnyman said: Διάβασε το μνμ μου πιο πάνω. Εμένα χθες η κοπέλα απο τη δεη είπε για να πάει σε πρασινο θέλει 2 εργάσιμες δηλαδή δευτέρα οπότε την χάνουμε την προσφορά.... Έχουν δώσει ένα σωρό παρατάσεις και στο ρεύμα και στο αέριο... δεν είναι απίθανο να ξαναδώσουν παραταση. 1
mannikos Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 1 ώρα πριν, johnnyman είπε Διάβασε το μνμ μου πιο πάνω. Εμένα χθες η κοπέλα απο τη δεη είπε για να πάει σε πρασινο θέλει 2 εργάσιμες δηλαδή δευτέρα οπότε την χάνουμε την προσφορά.... Μα γράφω ότι είναι ήδη πράσινο το δικό μας.
mike15 Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, johnnyman είπε Διάβασε το μνμ μου πιο πάνω. Εμένα χθες η κοπέλα απο τη δεη είπε για να πάει σε πρασινο θέλει 2 εργάσιμες δηλαδή δευτέρα οπότε την χάνουμε την προσφορά.... και εμενα ετσι μου ειπε και εγινε σε 1 ημερα.τσεκαρε συνεχως ,μπορει να ενεργοποιηθει,βλεπε και τα μειλ σου,μπες και στο mydei .. Στις 8/5/2025 στις 10:15 ΠΜ, turbat0s είπε Το δώρο είναι, τα δύο 50€υρα. Στις 8/5/2025 στις 2:55 ΜΜ, mike15 είπε ok, καλα το καταλαβα ..με μπερδεψε ομως το απο κατω,γιατι στο εντερ εχει 150 ευρω δωρο? 100 δεν εχει και αυτο? ειναι λαθος η΄στο εντερ ,στο εξελακι δειχνει 150 ευρω δωρο? Επεξ/σία 9 Μαϊου από mike15
johnnyman Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 13 λεπτά πριν, mike15 είπε και εμενα ετσι μου ειπε και εγινε σε 1 ημερα.τσεκαρε συνεχως ,μπορει να ενεργοποιηθει,βλεπε και τα μειλ σου,μπες και στο mydei .. ειναι λαθος η΄στο εντερ ,στο εξελακι δειχνει 150 ευρω δωρο? Τώρα πάει,αναμένω δευτέρα μήπως βγει καλύτερο η συνεχίσει η προσφορά. Σε ευχαριστώ. 1
jkoukos Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 17 λεπτά πριν, mike15 είπε ειναι λαθος η΄στο εντερ ,στο εξελακι δειχνει 150 ευρω δωρο? Υπάρχει αναφορά στην στήλη "Σχόλια" για τα επιπλέον 50€. Αναφορά σε κείμενο 50€ δώρο+50€ τον 6ο μήνα .Έξτρα 50€ (ή 100€ με παζάρι :p) απο cqs 2117777136 , προσοχή όμως τα έξτρα δεν αναγράφονται στο συμβόλαιο , με συνέπεια 2% πάγιας εντολής , 100€ ρήτρα αποχώρησης το πρώτο τρίμηνο , 65€ απο 4ο έως 6ο , 30€ απο 7ο έως 9ο 1
mike15 Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 1 λεπτό πριν, jkoukos είπε Υπάρχει αναφορά στην στήλη "Σχόλια" για τα επιπλέον 50€. δεν το εχω κατεβασει ,δεν βλεπω σχολια στο πριντ,οποτε ..λεω και εγω.. σευχαριστω για την διευκρινιση
achilles_g_ Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Σήμερα βρήκα κλήση (δεν μπορούσα να απαντήσω εκείνη τη στιγμή) από αριθμό που ανήκει στη ΔΕΗ. Μπήκα στο mydei και βλέπω ότι είμαι στο μπλε, το οποίο λήγει σε 20 μέρες. Να το αφήσω να λήξει ή προτείνετε κάτι άλλο;
Arkin Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Εγω απορω με αυτους που παιρνουν τηλεφωνο δεν βλεπουν σε τι προγραμμα ειμαστε? Σε συνδεση που εληγε το παλιο μπλε 30 Μαϊου εκανα το νεο online 30 Απριλιου και εδω και 10 μερες παιρνουν καθε μερα τηλεφωνα. Σημερα τελικα το σηκωσα λεει ληγει το προγραμμα σας και να πατε στο σταθερο. Λεω πηγα εδω και 10 μερες μια χαρα λεει και το εκλεισε. Η θα πεσει παρα πολυ η KW και θελουν να βαλουν ολο τον κοσμο στο σταθερο σου λεει για 9 μηνες να αρμεγουμε με 14 λεπτα την kw η νοιαζονται για μας. Πηγαινω προς το δευτερο αλλα δεν ξερω 100% και τι να υποθεσω. Παντως οπως και να εχει με το 100αρικο καπως βολευετε το πραγμα και πεφτει κατω απο 11-12 λεπτα αναλογα και ποσες kw καιει ο καθενας καθε μηνα μπορει να πεσει και κατω απο 10 λεπτα[στις 200kw το μηνα πχ]. Τωρα αν γινει τιποτα και παει 5 λεπτα ε οκ παιξαμε και χασαμε αλλα εχουμε δρομο ακομα μπροστα μας.
foxfire Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Εγώ προχτές ανανέωσα απο Enter σε Enter και ενεργοποιήθηκε το νέο συμβόλαιο κανονικά Στους όρους λοιπόν του συμβολαίου γράφει 6. Προωθητική Ενέργεια 6.1 Με την ενεργοποίηση του προϊόντος ΔΕΗ myHome Enter 02.25 ενεργοποιείται η υπηρεσία της ΔΕΗ Green Pass και παρέχεται δωρεάν στον Πελάτη για τρείς (3) μήνες. H υπηρεσία Green Pass είναι η δέσμευση μέσω Εγγυήσεων Προέλευσης ΑΠΕ (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας) ισόποσης ηλεκτρικής ενέργειας με εκείνη που καταναλώνει η εγκατάσταση του Πελάτη από την παραγωγή των σταθμών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) της ΔΕΗ. 6.2 Μετά το πέρας της αρχικής συμβατικής διάρκειας, όπως αυτή καθορίζεται στην παρ. 1, εφαρμόζονται οι ειδικοί όροι της υπηρεσίας, όπως θα ισχύουν κατά τον εν λόγω χρόνο και είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ. 6.3 O πελάτης θα λάβει δώρο με τη μορφή πίστωσης ποσό 50€, το οποίο αφορά στις χρεώσεις προμήθειας στον 1ο λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας που θα εκδοθεί στις εξής περιπτώσεις: i) νέας εκπροσώπησης του Μετρητή της εγκατάστασης του Πελάτη από τον Προμηθευτή ΔΕΗ Α.Ε και σύναψη σύμβασης προμήθειας για προϊόν myHome Enter 02.25 ii) πελάτη που ήδη εκπροσωπείται από τον Προμηθευτή ΔΕΗ Α.Ε., με ενεργή σύμβαση κυμαινόμενου προϊόντος ο οποίος επιλέγει να συνάψει νέα σύμβαση προμήθειας για το προϊόν myHome Enter 02.25 iii) σύναψης νέας σύμβασης προμήθειας για προϊόν myHome Enter 02.25 μετά την ολοκλήρωση της συνολικής χρονικής διάρκειας ισχύος της σύμβασης προμήθειας προϊόντος με σταθερή τιμή χρέωσης προμήθειας. Διευκρινίζεται ότι η προωθητική ενέργεια δεν ισχύει σε περίπτωση μετάβασης στο προϊόν myHome Enter 02.25 από υφιστάμενο προϊόν με σταθερή τιμή χρέωσης προμήθειας πριν την ολοκλήρωση της συνολικής χρονικής διάρκειας ισχύος της σύμβασης σταθερού προϊόντος. 6.4 Ο πελάτης θα δικαιούται να λάβει επιπλέον δώρο μετά την πάροδο χρονικού διαστήματος 180 ημερών από την ημερομηνία σύναψης της Σύμβασης Προμήθειας στο προϊόν myHome Enter 02.25, με τη μορφή πίστωσης ποσού 50€ το οποίο αφορά τις χρεώσεις προμήθειας στον λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας που θα εκδοθεί , εφόσον διατηρεί ενεργοποιημένη την υπηρεσία myΔΕΗ τη δεδομένη χρονική στιγμή Στο 6.3 iii) λέει λοιπόν οτι και απο σταθερό σε σταθερό παίρνεις το 50άρικο! Και το 6.4 λέει οτι στους 6 μήνες θα πάρουμε και το αλλο 50άρικο. Οπότε και απο μπλέ σε μπλέ τα παίρνεις τα 50+50 κανονικά!!
johnnyman Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 1 ώρα πριν, foxfire είπε Εγώ προχτές ανανέωσα απο Enter σε Enter και ενεργοποιήθηκε το νέο συμβόλαιο κανονικά Στους όρους λοιπόν του συμβολαίου γράφει 6. Προωθητική Ενέργεια 6.1 Με την ενεργοποίηση του προϊόντος ΔΕΗ myHome Enter 02.25 ενεργοποιείται η υπηρεσία της ΔΕΗ Green Pass και παρέχεται δωρεάν στον Πελάτη για τρείς (3) μήνες. H υπηρεσία Green Pass είναι η δέσμευση μέσω Εγγυήσεων Προέλευσης ΑΠΕ (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας) ισόποσης ηλεκτρικής ενέργειας με εκείνη που καταναλώνει η εγκατάσταση του Πελάτη από την παραγωγή των σταθμών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) της ΔΕΗ. 6.2 Μετά το πέρας της αρχικής συμβατικής διάρκειας, όπως αυτή καθορίζεται στην παρ. 1, εφαρμόζονται οι ειδικοί όροι της υπηρεσίας, όπως θα ισχύουν κατά τον εν λόγω χρόνο και είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ. 6.3 O πελάτης θα λάβει δώρο με τη μορφή πίστωσης ποσό 50€, το οποίο αφορά στις χρεώσεις προμήθειας στον 1ο λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας που θα εκδοθεί στις εξής περιπτώσεις: i) νέας εκπροσώπησης του Μετρητή της εγκατάστασης του Πελάτη από τον Προμηθευτή ΔΕΗ Α.Ε και σύναψη σύμβασης προμήθειας για προϊόν myHome Enter 02.25 ii) πελάτη που ήδη εκπροσωπείται από τον Προμηθευτή ΔΕΗ Α.Ε., με ενεργή σύμβαση κυμαινόμενου προϊόντος ο οποίος επιλέγει να συνάψει νέα σύμβαση προμήθειας για το προϊόν myHome Enter 02.25 iii) σύναψης νέας σύμβασης προμήθειας για προϊόν myHome Enter 02.25 μετά την ολοκλήρωση της συνολικής χρονικής διάρκειας ισχύος της σύμβασης προμήθειας προϊόντος με σταθερή τιμή χρέωσης προμήθειας. Διευκρινίζεται ότι η προωθητική ενέργεια δεν ισχύει σε περίπτωση μετάβασης στο προϊόν myHome Enter 02.25 από υφιστάμενο προϊόν με σταθερή τιμή χρέωσης προμήθειας πριν την ολοκλήρωση της συνολικής χρονικής διάρκειας ισχύος της σύμβασης σταθερού προϊόντος. 6.4 Ο πελάτης θα δικαιούται να λάβει επιπλέον δώρο μετά την πάροδο χρονικού διαστήματος 180 ημερών από την ημερομηνία σύναψης της Σύμβασης Προμήθειας στο προϊόν myHome Enter 02.25, με τη μορφή πίστωσης ποσού 50€ το οποίο αφορά τις χρεώσεις προμήθειας στον λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας που θα εκδοθεί , εφόσον διατηρεί ενεργοποιημένη την υπηρεσία myΔΕΗ τη δεδομένη χρονική στιγμή Στο 6.3 iii) λέει λοιπόν οτι και απο σταθερό σε σταθερό παίρνεις το 50άρικο! Και το 6.4 λέει οτι στους 6 μήνες θα πάρουμε και το αλλο 50άρικο. Οπότε και απο μπλέ σε μπλέ τα παίρνεις τα 50+50 κανονικά!! Δεν περνεις φιλε μου. Διευκρινίζεται ότι η προωθητική ενέργεια δεν ισχύει σε περίπτωση μετάβασης στο προϊόν myHome Enter 02.25 από υφιστάμενο προϊόν με σταθερή τιμή χρέωσης προμήθειας πριν την ολοκλήρωση της συνολικής χρονικής διάρκειας ισχύος της σύμβασης σταθερού προϊόντος. 1
Dark_Nightfall Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 2 ώρες πριν, Arkin είπε Εγω απορω με αυτους που παιρνουν τηλεφωνο δεν βλεπουν σε τι προγραμμα ειμαστε? Σε συνδεση που εληγε το παλιο μπλε 30 Μαϊου εκανα το νεο online 30 Απριλιου και εδω και 10 μερες παιρνουν καθε μερα τηλεφωνα. Το θέμα είναι από που παίρνουν τα τηλέφωνα , και εμένα με αρχίσανε στα τηλέφωνα μόλις μπήκα ΔΕΗ στο μπλε ,θέλω να πιστεύω ότι δεν διαρρέει η ίδια η ΔΕΗ τα τηλέφωνα. 1
mannikos Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Πρέπει να μείνουμε μια μέρα τουλάχιστον στο πράσινο για να ξανά πάμε στο μπλε ή μπορώ να το κάνω και την ίδια μέρα;
jkoukos Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 2 ώρες πριν, foxfire είπε Στο 6.3 iii) λέει λοιπόν οτι και απο σταθερό σε σταθερό παίρνεις το 50άρικο! Και το 6.4 λέει οτι στους 6 μήνες θα πάρουμε και το αλλο 50άρικο. Οπότε και απο μπλέ σε μπλέ τα παίρνεις τα 50+50 κανονικά!! Έχει και συνέχεια η παράγραφος. Δικαιούσαι το 100άρικο εφόσον το προηγούμενο μπλε είχε λήξει η 12μηνη περίοδος δέσμευσης.
mike15 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 3 ώρες πριν, jkoukos είπε Έχει και συνέχεια η παράγραφος. Δικαιούσαι το 100άρικο εφόσον το προηγούμενο μπλε είχε λήξει η 12μηνη περίοδος δέσμευσης. ομως λεει και αυτο Αναφορά σε κείμενο Ένα (1) μήνα πριν τη λήξη της αρχικής διάρκειας της Σύμβασης, η οποία ορίζεται σύμφωνα με το άρθρο 1 των παρόντων Ειδικών Όρων σε δώδεκα (12) μήνες, ο πελάτης θα ενημερώνεται για την επερχόμενη λήξη της Σύμβασης και για τη δυνατότητά να επιλέξει κάποιο από τα προσφερόμενα προϊόντα προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας έως τη λήξη της συμβατικής περιόδου. Σε περίπτωση άπρακτης παρέλευσης της ανωτέρω προθεσμίας ο πελάτης μετά τη λήξη της αρχικής διάρκειας της Σύμβασης μεταπίπτει στo Βασικό Προϊόν Οικιακό, το οποίο είναι προϊόν προμήθειας κυμαινόμενης χρέωσης. 3 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε Το θέμα είναι από που παίρνουν τα τηλέφωνα , και εμένα με αρχίσανε στα τηλέφωνα μόλις μπήκα ΔΕΗ στο μπλε ,θέλω να πιστεύω ότι δεν διαρρέει η ίδια η ΔΕΗ τα τηλέφωνα. το ιδιο και σε εμενα και της μητερα μου.αρα κατι παιζει,εμας ηταν απο τελεπερφομανς,συνεργατη της δεη.αν θυμαμαι καλα 1-2 μερες μετα την ενεργοποιηση των πακετων.
Dark_Nightfall Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 59 λεπτά πριν, mike15 είπε το ιδιο και σε εμενα και της μητερα μου.αρα κατι παιζει,εμας ηταν απο τελεπερφομανς,συνεργατη της δεη.αν θυμαμαι καλα 1-2 μερες μετα την ενεργοποιηση των πακετων. 211187XXX70
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα