phanispal Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Το ίδιο κι εγώ, αν και το δικό μου λήγει 26/6. Σε ποιο έχει νόημα να πας από το περσινό μπλε; Εν τω μεταξύ με έχουν καλέσει τις τελευταίες μέρες από το 2111870770 αλλά δεν το έχω σηκώσει, υπάρχει περίπτωση να είναι από τη ΔΕΗ; Στο Google το εμφανίζει σαν αριθμό αξιολογήσεων.
fitsoulas2024 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 11 ώρες πριν, jkoukos είπε Το Γ1/Ν1 έχει 3 βασικές τιμές οι οποίες από τότε που ξεκίνησε το νέο καθεστώς (Γενάρης 2024) δεν έχουν αλλάξει: 1ο κλιμάκιο για την ζώνη κανονικής χρέωσης για έως 500kWh με τιμή 0,1600€. 2ο κλιμάκιο για την ζώνη κανονικής χρέωσης για περισσότερες από 500kWh με τιμή 0,1720€. Όταν όλη η κατανάλωση κανονικής χρέωσης ξεπερνά τις 500 κιλοβατώρες, τότε όλες χρεώνονται με την τιμή του 2ου κλιμακίου. Ζώνη χαμηλής χρέωσης για όλες τις κιλοβατώρες με τιμή 0,1290€. δε μπορω να πω οτι σε καταλαβα. Πριν ειπαμε οτι οι τιμες αλλαζουν καθε μηνα, τωρα οτι ειναι στανταρ
jkoukos Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 35 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε δε μπορω να πω οτι σε καταλαβα. Πριν ειπαμε οτι οι τιμες αλλαζουν καθε μηνα, τωρα οτι ειναι στανταρ Υπάρχουν δύο τιμές, η βασική και η τελική. Η βασική είναι σταθερή (μέχρι σήμερα τουλάχιστον) ενώ η τελική (αυτή βάσει της οποίας πληρώνουμε) εξαρτάται από τρία πράγματα που αλλάζουν κάθε μήνα (ΤΕΑ, έκπτωση παρόχου και κρατική επιδότηση). Το συμβόλαιο αναφέρει την βασική τιμή και τον τρόπο υπολογισμού της τελικής, ενώ κάθε μήνα ανακοινώνεται η τελική τιμή στην επίσημη ιστοσελίδα του παρόχου.
Free_xariz Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Κατά την γνώμη μου, το πράσινο τιμολόγιο είναι το καλύτερο. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξει πάροχο! Ο πελάτης "έχει το πάνω χέρι" !!! Πάγιο και εγγύηση (καθώς και ρήτρα πρόωρης αποχώρησης) είναι πολύ περισσότερα από τη τιμή χρέωσης του πράσινου τιμολογίου. (Αρκετά μπλε τιμολόγια είναι πιο ακριβά από τα πράσινα) πχ ΔΕΗ myhome entertwo 0,145€ ημέρας, 0,095€ νύχτας & 8€ πάγιο . Αντίθετα, πράσινο τιμολόγιο: 0,136€ ημέρας, 0,10965€ νύχτας & 5€ πάγιο!!!
vklon Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, johnnyman είπε Καλησπέρα παιδιά. 30 Μαΐου λήγει το σταθερό της δεη. Σε τι επίπεδα πιστεύεται θα κυμανθεί απο 1 Ιουνίου? Τι κάνουμε?? Μπορείς να πας και σε άλλο πάροχο η elpedison στο σταθερό έχει 0,1049 χωρίς προϋπόθεση συνέπειας 7.90€ πάγιο και 100€ Δώρο Σκλαβενίτη μόνο για πελάτες ΔΕΗ. Ο ΗΡΩΝ δίνει 50€ δώρο στον πρώτο λογαριασμό με 0.098€ και 9.90€ όμως πάγιο και η protergia έχει αντίστοιχα promo. Η ΔΕΗ είναι με διαφορά η ακριβότερη από τις άλλες με 0.14€ στο σταθερό. Η τιμή της kWh αυξάνεται το καλοκαίρι καθώς αυξάνεται και η ζήτηση για ρεύμα. 3 ώρες πριν, phanispal είπε Εν τω μεταξύ με έχουν καλέσει τις τελευταίες μέρες από το 2111870770 αλλά δεν το έχω σηκώσει, υπάρχει περίπτωση να είναι από τη ΔΕΗ; Στο Google το εμφανίζει σαν αριθμό αξιολογήσεων. Ναι, πωλητές από ΔΕΗ είναι Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από vklon
MARIOSNURSE Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 18 ώρες πριν, Arkin είπε Χαχαχα πανε καλα αυτοι οι βλακες εκει στη ΔΕΗ? 200kw οριο το μηνα? Και μετα με την υψηλη τιμη? Θα κλαψει πολυς κοσμος που απλα ειναι πρασινο πρεπει να ειναι πανω απο 50% του κοσμου και μολις δει το λογαριασμο θα πει τι γινεται με τους απατεωνες. 200kw το μηνα καινε οι παππουδες μου που ειναι 90 χρονων 2 ατομα με οτι αυτο συνεπαγετε απο αποψη ηλεκτρικων συσκευων και θελουν ο κοσμος να καιει 200 σε σπιτια με οικογενειες και 2-3 παιδια. Καλα θα παει αυτο αλλα δεν εχουν το θεο τους εχουν γονατισει τον κοσμο και συνεχιζουν ακαθεκτοι σε ολα τα επιπεδα. Στην υγεια μας για ακομα μια φορα. Μην μπερδεύεσαι, οι τιμές είναι προ έκπτωσης...
vklon Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Free_xariz είπε Κατά την γνώμη μου, το πράσινο τιμολόγιο είναι το καλύτερο. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξει πάροχο! Ο πελάτης "έχει το πάνω χέρι" !!! Πάγιο και εγγύηση (καθώς και ρήτρα πρόωρης αποχώρησης) είναι πολύ περισσότερα από τη τιμή χρέωσης του πράσινου τιμολογίου. (Αρκετά μπλε τιμολόγια είναι πιο ακριβά από τα πράσινα) πχ ΔΕΗ myhome entertwo 0,145€ ημέρας, 0,095€ νύχτας & 8€ πάγιο . Αντίθετα, πράσινο τιμολόγιο: 0,136€ ημέρας, 0,10965€ νύχτας & 5€ πάγιο!!! Το πράσινο συμφέρει μόνο άνοιξη φθινόπωρο που έχει και τις πιο φθηνές τιμές. Το χειμώνα είναι πανάκριβο με 5 λεπτά ακριβότερη και παραπάνω την τιμή της kWh σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Γενικά αν έχεις το σκεπτικό να αλλάζεις πάροχο ή ΔΕΗ δεν είναι σίγουρα στις επιλογές σου καθώς παρέχει την ακριβότερη τιμή kWh λόγω του μονοπωλίου που είχε και συνεπώς δεν μπορεί να κάνει χαμηλότερες τιμές. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ακόμα πώς αν αλλάξουν πάροχο θα τους κοπεί το ρεύμα ή θα τους κάνουν αλλαγής την καλωδίωση. Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από vklon
Free_xariz Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) Όταν έχεις χαμηλή κατανάλωση κάτω από 200 kwh , θεωρώ πως είναι η καλύτερη λύση το πράσινο τιμολόγιο. Ποια είναι η γνώμη σας; Παρακάτω τιμή πράσινου τιμολογίου ΔΕΗ: Αντίθετα, η protergia πράσινο τιμολόγιο έχει 10 συνεχόμενους μήνες 0,159€ /kwh . Η protergia δεν έχει νυχτερινό!!! (Ίδια τιμή ημέρα και νύχτα)... Γιατί να πληρώνουμε τις διαφημίσεις της protergia (πάρκινγκ στο Παγκράτι, διάσημοι ηθοποιοί κλπ) Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από Free_xariz 1
vklon Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Free_xariz είπε Όταν έχεις χαμηλή κατανάλωση κάτω από 200 kwh , θεωρώ πως είναι η καλύτερη λύση το πράσινο τιμολόγιο. Ποια είναι η γνώμη σας; Παρακάτω τιμή πράσινου τιμολογίου ΔΕΗ: Αντίθετα, η protergia πράσινο τιμολόγιο έχει 10 συνεχόμενους μήνες 0,159€ /kwh . Η protergia δεν έχει νυχτερινό!!! (Ίδια τιμή ημέρα και νύχτα)... Γιατί να πληρώνουμε τις διαφημίσεις της protergia (πάρκινγκ στο Παγκράτι, διάσημοι ηθοποιοί κλπ) Γιατί να πας στο πράσινο οποιοδήποτε παρόχου, κανένας δεν επιλέγει το πράσινο από την στιγμή που υπάρχουν τα κίτρινα με κλειδωμένη τιμή κοινώς ex-ante που γνωρίζεις την τιμή εκ των προτέρων όπως τα πράσινα. Το protergia value swift on time αφού αναφέρθηκες για protergia έχει σταθερή τιμή εδώ και 6 μήνες στα 0.09093 και 5€. Πολύ φθηνότερο από όλα τα αντίστοιχα προγράμματα της ΔΕΗ. Επίσης με σύσταση παίρνεις 50€ 5x10€ στον λογαριασμό. Συν το μηνιαίο giveaway έως 50.000€ δώρο, δεν βρίσκω κάτι κακό με τις διαφημίσεις. Είναι νομίζω άστοχη η σύγκριση του πράσινου με τα τιμολόγια άλλων παροχών καθώς όλα είναι φθηνότερα Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από vklon
Free_xariz Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 23 λεπτά πριν, vklon είπε Είναι νομίζω άστοχη η σύγκριση του πράσινου με τα τιμολόγια άλλων παροχών καθώς όλα είναι φθηνότερα Σύγκριση πράσινο τιμολόγιο με πράσινο τιμολόγιο!!! Όχι πράσινο με κίτρινο που γράφετε!!! Οσο για το "άστοχη" . NO COMMENT!
fitsoulas2024 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jkoukos είπε Υπάρχουν δύο τιμές, η βασική και η τελική. Η βασική είναι σταθερή (μέχρι σήμερα τουλάχιστον) ενώ η τελική (αυτή βάσει της οποίας πληρώνουμε) εξαρτάται από τρία πράγματα που αλλάζουν κάθε μήνα (ΤΕΑ, έκπτωση παρόχου και κρατική επιδότηση). Το συμβόλαιο αναφέρει την βασική τιμή και τον τρόπο υπολογισμού της τελικής, ενώ κάθε μήνα ανακοινώνεται η τελική τιμή στην επίσημη ιστοσελίδα του παρόχου. Πρασινο και ΔΕΗ εχω. Αυτο που βλεπω στους λογ/σμους μου ειναι οτι καθε μηνα η τιμη της κιλοβατωρας(και στο ημερησιο και στο νυχτερινο) αλλαζει. Εκπτωση παροχου δεν εχω δει, εχω δει κρατικη επιδοτηση η οποια ειναι απλα ενα ποσό που αφαιρειται, δε μπλεκεται με τη τιμη της κιλοβατωρας. Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από fitsoulas2024
vklon Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Free_xariz είπε Σύγκριση πράσινο τιμολόγιο με πράσινο τιμολόγιο!!! Όχι πράσινο με κίτρινο που γράφετε!!! Οσο για το "άστοχη" . NO COMMENT! Τα κτίρια ex-ante είναι ακριβώς το ίδιο με το πράσινο ανακοινώνεται η τιμή την πρώτη του μήνα. Αν είναι πράσινο κίτρινο η μωβ δεν σε απασχολεί αφού δεν έχει δέσμευση και γνωρίζεις την τιμή. Από την στιγμή που θα πάρεις την απόφαση να αλλάξεις πάροχο δεν θα επιλέξεις σίγουρα πράσινο. Αν για οποιοδήποτε λόγο διστάζεις να αλλάξεις πάροχο μένεις στο ειδικό της ΔΕΗ. Δεν πας σε πράσινο άλλου παρόχου. Η καλύτερη επιλογή είναι τα κίτρινα με κλειδωμένη τιμή όπως αυτό της protergia ή το win more της elpedison καθώς ανά πάσα στιγμή αλλάζεις πάροχο μόλις σταματήσει η προστασία και φυσικά επωφελείσαι και από τα δώρα. Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από vklon 2
ant_ Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δεν κατάλαβα τελικά στο Γ1 της Δεη αν ξεπερασεις τις 500 (η 200 απο αυγουστο)kw Αν χρεωνεσαι στην αυξημενη κλιμακα μονο οσες ξεπερασαν το οριο η σε βαζει σαν τιμωρια ολες σε αυξημενη χρεωση Κοιταξα λιγο στο σαιτ τους ορους και δεν βρηκα να το διευκρινιζει καπου ξεκαθαρα
Free_xariz Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 58 λεπτά πριν, vklon είπε Τα κτίρια ex-ante είναι ακριβώς το ίδιο με το πράσινο ανακοινώνεται η τιμή την πρώτη του μήνα. Αν είναι πράσινο κίτρινο η μωβ δεν σε απασχολεί αφού δεν έχει δέσμευση και γνωρίζεις την τιμή. Από την στιγμή που θα πάρεις την απόφαση να αλλάξεις πάροχο δεν θα επιλέξεις σίγουρα πράσινο. Αν για οποιοδήποτε λόγο διστάζεις να αλλάξεις πάροχο μένεις στο ειδικό της ΔΕΗ. Δεν πας σε πράσινο άλλου παρόχου. Η καλύτερη επιλογή είναι τα κίτρινα με κλειδωμένη τιμή όπως αυτό της protergia ή το win more της elpedison καθώς ανά πάσα στιγμή αλλάζεις πάροχο μόλις σταματήσει η προστασία και φυσικά επωφελείσαι και από τα δώρα. ευχαριστώ!!!
johnnyman Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 3 ώρες πριν, vklon είπε Μπορείς να πας και σε άλλο πάροχο η elpedison στο σταθερό έχει 0,1049 χωρίς προϋπόθεση συνέπειας 7.90€ πάγιο και 100€ Δώρο Σκλαβενίτη μόνο για πελάτες ΔΕΗ. Ο ΗΡΩΝ δίνει 50€ δώρο στον πρώτο λογαριασμό με 0.098€ και 9.90€ όμως πάγιο και η protergia έχει αντίστοιχα promo. Η ΔΕΗ είναι με διαφορά η ακριβότερη από τις άλλες με 0.14€ στο σταθερό. Η τιμή της kWh αυξάνεται το καλοκαίρι καθώς αυξάνεται και η ζήτηση για ρεύμα. Ναι, πωλητές από ΔΕΗ είναι Το σκέφτομαι για αλλο παροχο αλλά δεν ξέρω. Είναι τυπικοί στους λογαριασμούς χρεώσεις κτλ? Να σημειώσω εχω και κοινωνικό τιμολόγιο. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα