Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 01:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:12 μμ 27 λεπτά πριν, phanispal είπε Από Αύγουστο δηλαδή θα αλλάξει το όριο σε 200 από 500; Νόμιζα άλλαξε ήδη. Οπότε πάω πράσινο και βλέπουμε. Η διαφορά στο πάγιο είναι 3€/μήνα μεταξύ πρασίνου και Enter II, είναι τόσο σημαντική αλήθεια; Απο Αυγουστο απο οτι ανεφεραν ναι. Κοιτα το 100αρικο καλυπτει αρκετη διαφορα που δινουν αλλα ειναι τα 2 χρονια δεσμευσης που ζοριζει. Οταν το online με τα 100 ειναι 9 μηνες παει δηλαδη αναλογικα 100/9 ενω τωρα 100/24 που τα 3 ευρω παγιο ειναι τα 72 ευρω οποτε ριχνει λιγο την τιμη αναλογικα ενω το μπλε με 3.5 παγιο + τα 100 ευρω ριχνει την τιμη ακομα και κατω απο 10 λεπτα για 200kw το μηνα και στα 11 λεπτα με 300kw το μηνα. 18 λεπτά πριν, mountains1 είπε Αφορα και το μπλε τιμολογιο η αλλαγη απο 500 σε 200; Δεν ειμαστε 100% σιγουροι νομιζω το πρασινο αφορα μονο. 2
besddimo Δημοσ. Δευτέρα στις 01:53 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:53 μμ Καλημέρα. Δοκίμασα να ζητήσω κατάργηση του Green Pass και μου βγάζει "Υπήρξε σφάλμα". Είναι γενικό το πρόβλημα ή μόνο σε εμένα; (Δοκίμασα με δύο browsers).
jkoukos Δημοσ. Δευτέρα στις 02:35 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:35 μμ 1 ώρα πριν, mountains1 είπε Αφορα και το μπλε τιμολογιο η αλλαγη απο 500 σε 200; Μόνον για το πράσινο έχει βγει ανακοίνωση. Για κανένα κίτρινο ή μπλε. 1
ant_ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:12 μμ Μαγικη Δεη αυξησε το Πρασινο απο 13,6 σε 14.4 Ενω η τιμη Τεα της κιλοβατωρας επεσε σε 81.9 απο 89.5 που ειχε τον προηγουμενο μηνα Και στο 50 να πεσει η Τεα θα το βαλουνε να εχει ιδια τιμη με το σταθερο τους ωστε να βαλεις εκεινο Σου λεει δεν μας νοιαζει ποσο θα πεσει εμεις θελουμε να παιρνουμε τα ιδια και παραπανω λεφτα στα ταμεια μας καθε μηνα 6
Seldon40 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:53 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:53 μμ 4 ώρες πριν, phanispal είπε Τελικά ποιο συμφέρει αυτή τη στιγμή; Όλα μπλε πρασινα κιτρινα ιδια τιμη τα έχει, αντε λιγο καλυτερο το κιτρινο, τι να σου πω; ενας που δεν εχει και μεγαλη καταναλωση δεν νομιζω να δει καμια διαφορα σε οποιο και να παει. 3 ώρες πριν, derorist είπε Αγαπητοί συμφορουμίτες, ΔΕΗ πράσινο η κίτρινο τιμολόγιο με κατανάλωση κάτω απο 200κβω μέχρι 1 Οκτώβρη; Αυτο ειπα πιο πανω ελαχιστα καλυτερο το κιτρινο, αν εχεις χαμηλη καταναλωση ομως δεν θα δεις και καμια διαφορα. 1 1
Mikalaras Δημοσ. Δευτέρα στις 09:51 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:51 μμ 7 hours ago, besddimo said: Καλημέρα. Δοκίμασα να ζητήσω κατάργηση του Green Pass και μου βγάζει "Υπήρξε σφάλμα". Είναι γενικό το πρόβλημα ή μόνο σε εμένα; (Δοκίμασα με δύο browsers). Μάλλον γενικό, εγώ πήγα προχτές να στείλω αίτημα για άλλο ζήτημα και είχα το ίδιο σφάλμα.
mannikos Δημοσ. Δευτέρα στις 11:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:45 μμ Μπορει κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το κουπόνι και η ρητρα αποχώρησης που χρεώνει και πιστωνει 100 ευρώ; δεν αποχώρησα πρόωρα και δεν έχει αφαιρέσει και τα 50 σαν 1ος λογαριασμός.
mike15 Δημοσ. Τρίτη στις 12:00 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:00 πμ 10 ώρες πριν, besddimo είπε Καλημέρα. Δοκίμασα να ζητήσω κατάργηση του Green Pass και μου βγάζει "Υπήρξε σφάλμα". Είναι γενικό το πρόβλημα ή μόνο σε εμένα; (Δοκίμασα με δύο browsers). 7 ώρες πριν, ant_ είπε Μαγικη Δεη αυξησε το Πρασινο απο 13,6 σε 14.4 Ενω η τιμη Τεα της κιλοβατωρας επεσε σε 81.9 απο 89.5 που ειχε τον προηγουμενο μηνα Και στο 50 να πεσει η Τεα θα το βαλουνε να εχει ιδια τιμη με το σταθερο τους ωστε να βαλεις εκεινο Σου λεει δεν μας νοιαζει ποσο θα πεσει εμεις θελουμε να παιρνουμε τα ιδια και παραπανω λεφτα στα ταμεια μας καθε μηνα επιδοματα,μετατοπισεις-περικοπες φορων ,το προεκλογικο πακετο δεν βγαινει ,καπως πρεπει να βγουν ολα αυτα που τα πασαρουν σαν δωρα και σαν καλυτερευση της οικονομιας ωστε να παραπλανησουν τον λαο και να ξανακυβερνησουν. κανε μια αιτηση διαμαρτυριας,ολοι πρεπει να κανουμε.κανινκα θελει να στειλουμε και στα καναλια,ψοφανε για τετοια. 2 ώρες πριν, Mikalaras είπε Μάλλον γενικό, εγώ πήγα προχτές να στείλω αίτημα για άλλο ζήτημα και είχα το ίδιο σφάλμα. και σεμενα το ιδιο σφαλμα εβγαινε.τηλεφωνησα στην εξυπηρετηση και μου ειπανε οτι υπαρχει τεχνικο προβλημα εδω και καιρο στην εφαρμογη και προσπαθουν να το λυσουν. κρατησαν το αιτημα μου ομως λενε, και το προωθησαν απο εκει.καλου κακου σε 4 μερες θα ξανακαλεσω γιατι ειναι γνωστο οτι καθυστερουν επιτηδες .τους ειπα να βαλουν ολο το κειμενο στην επιστολη τους στο αρμοδιο τμημα,σχετικα με τους ορους και την σχετικη παραγραφο 7 β και να μην μου απαντησουν αρνητικα . καντε το ιδιο. 1
mannikos Δημοσ. Τρίτη στις 12:01 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:01 μμ Μίλησα με τη ΔΕΗ και μου συμψηφισαν το 50+50 με ρητρα προωρης αποχώρησης. Η αποχώρηση έγινε μια μέρα πριν λήξει το συμβόλαιο που προφανώς δεν υπάρχει ρητρα και είναι 0. Περιμένω να με ξανά καλεσουν. Αν δε βρω άκρη τηλεφωνικά,μπορεί να γίνει κάτι εγγραφως;
johnnyman Δημοσ. Τρίτη στις 12:14 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:14 μμ (επεξεργασμένο) Ισχύει οτι θα ανέβει και άλλο το ρεύμα απο Ιούλιο? Ετσι διάβασα... Εαν είναι να πάμε στο online μείον το κοινωνικό τιμολόγιο για ενα χρόνο ακόμη. Τι λέτε? Επεξ/σία Τρίτη στις 12:14 μμ από johnnyman
pasxaliskar Δημοσ. Τρίτη στις 12:30 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:30 μμ 14 λεπτά πριν, johnnyman είπε Ισχύει οτι θα ανέβει και άλλο το ρεύμα απο Ιούλιο? Ετσι διάβασα... Εαν είναι να πάμε στο online μείον το κοινωνικό τιμολόγιο για ενα χρόνο ακόμη. Τι λέτε? περσι με τετοιο αρρωστο καυσωνα δν πηγε πανω απο 15,99 λεπτα νομιζω.. και γω αυτο σκεφτομαι καθως ληγει τωρα το σταθερο.. το θεμα ειναι οτι εαν ειναι πιο δροσερο καλοκαιρι σε νορμαλ πλαισια η τιμη θα παιξει γυρο στα 14 λεπτα και μετα θα πεσει.. αξιζει το ρισκο του σταθερου στα 14? αυτο και γω σκεφτομαι γτ τον χειμωνα πεφτει στα 12 περιπου μπορει και 11 1
ekrepali Δημοσ. Τρίτη στις 07:47 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:47 μμ 7 hours ago, mannikos said: Μίλησα με τη ΔΕΗ και μου συμψηφισαν το 50+50 με ρητρα προωρης αποχώρησης. Η αποχώρηση έγινε μια μέρα πριν λήξει το συμβόλαιο που προφανώς δεν υπάρχει ρητρα και είναι 0. Περιμένω να με ξανά καλεσουν. Αν δε βρω άκρη τηλεφωνικά,μπορεί να γίνει κάτι εγγραφως; myrae, αμφισβήτηση λογαριασμού 1
johnmayson Δημοσ. Τρίτη στις 08:31 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:31 μμ Καλησπερα παιδια σημερα λαβαμε ενα γραμμα απο τη αγαπητη δεη οτι αν δε φτοιαξουμε mydeh κοινως θα χασουμε ενα 5% εκπτωση. Η απορια μου ειναι η εξης αν εχω καταλαβει σωστα χρειαζομαι ενα κωδικο που βρισκω στο τελ λογαριασμο ενα εμαιλ και ενα κινητο για να φτοιαξω το mydeh. αφου φτοιαξω το mydeh μετα στο εντυπο λογαριασμο ( γιατι θα συνεχισουμε με εντυπο λογικα θα με ρωτησε;;;) στα στοιχεια θα προσθεσουν και το κινητο και το email στο λογαριασμο η οχι;;; px ονομα λογαριασμου γιωργος χ διευθυνση ταδε και να βαλουν και το email και το κινητο να αναγραφεται στο εντυπο λογαριασμο αν γνωριζει καποιος ασ μ πει ευχαριστω.
Theo_m Δημοσ. Τρίτη στις 10:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:22 μμ 22 ώρες πριν, mike15 είπε επιδοματα,μετατοπισεις-περικοπες φορων ,το προεκλογικο πακετο δεν βγαινει ,καπως πρεπει να βγουν ολα αυτα που τα πασαρουν σαν δωρα και σαν καλυτερευση της οικονομιας ωστε να παραπλανησουν τον λαο και να ξανακυβερνησουν. κανε μια αιτηση διαμαρτυριας,ολοι πρεπει να κανουμε.κανινκα θελει να στειλουμε και στα καναλια,ψοφανε για τετοια. Δεν μας κρατάει με το ζόρι κανένας στο πράσινο στην ΔΕΗ. Μπορείς να αλλάξεις πάροχο όταν υπάρχουν φθηνότερες επιλογές με κάτω από 10 λεπτά την κιλοβατώρα.
jkoukos Δημοσ. Τρίτη στις 11:52 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:52 μμ 3 ώρες πριν, johnmayson είπε Καλησπερα παιδια σημερα λαβαμε ενα γραμμα απο τη αγαπητη δεη οτι αν δε φτοιαξουμε mydeh κοινως θα χασουμε ενα 5% εκπτωση. Η απορια μου ειναι η εξης αν εχω καταλαβει σωστα χρειαζομαι ενα κωδικο που βρισκω στο τελ λογαριασμο ενα εμαιλ και ενα κινητο για να φτοιαξω το mydeh. αφου φτοιαξω το mydeh μετα στο εντυπο λογαριασμο ( γιατι θα συνεχισουμε με εντυπο λογικα θα με ρωτησε;;;) στα στοιχεια θα προσθεσουν και το κινητο και το email στο λογαριασμο η οχι;;; px ονομα λογαριασμου γιωργος χ διευθυνση ταδε και να βαλουν και το email και το κινητο να αναγραφεται στο εντυπο λογαριασμο αν γνωριζει καποιος ασ μ πει ευχαριστω. Στον λογαριασμό δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα. Όποια στοιχεία εμφανίζονται σήμερα τα ίδια ακριβώς θα υπάρχουν και μετά. Με την εγγραφή στο mydei αυτόματα ενεργοποιείται ο ηλεκτρονικός λογαριασμός και σταματά ο έντυπος. Ωστόσο μία μέρα μετά μπορείς να ενεργοποιήσεις πάλι τον έντυπο μέσω σχετικής ρύθμισης στο mydei. Υπόψη ότι από 1η Αυγούστου εκτός της μείωσης 5% στην έκπτωση που αναφέρεις μπορεί να υπάρξει ακόμη άλλη μία 5% (σε καθυστερημένη εξόφληση) ενώ παράλληλα υπάρχει και αλλαγή στο όριο της κλίμακας χρέωσης της κατανάλωσης, όπου η χαμηλή μειώνεται από τις σημερινές 500kWh ανά 30 μέρες στις 200kWh. Πληροφορίες στους νέους ειδικούς όρους του Γ1/Ν1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα