chek2fire Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου πότε θεωρείτε είναι σωστό να στέλνουμε τις μετρήσεις στον ΔΕΔΔΗΕ μέσω του app τους, την πρώτη του μήνα?
ekrepali Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 27 minutes ago, chek2fire said: πότε θεωρείτε είναι σωστό να στέλνουμε τις μετρήσεις στον ΔΕΔΔΗΕ μέσω του app τους, την πρώτη του μήνα? Τη περίοδο που περνάει για καμαμέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ. Πάρε τον δεδδηε στο 2111900500 για να μάθεις ακριβώς πότε είναι το 5ήμερο "παράθυρο". Αν δε περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ, υποτίθεται πρέπει να λάβουν υπόψιν τις δικές σου μετρήσεις.
motoboots Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 35 λεπτά πριν, chek2fire είπε πότε θεωρείτε είναι σωστό να στέλνουμε τις μετρήσεις στον ΔΕΔΔΗΕ μέσω του app τους, την πρώτη του μήνα? Την προγραμματισμένη ημερομηνία μέτρησης που μαθαίνεις ενεργοποιώντας τη σχετική ρύθμιση στην εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ. 1
Luciddream Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 10 hours ago, motoboots said: Την προγραμματισμένη ημερομηνία μέτρησης που μαθαίνεις ενεργοποιώντας τη σχετική ρύθμιση στην εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ. Αυτό το έχω ενεργοποιήσει (μάλλον πέρυσι) και δεν μου έρχεται καμία ειδοποίηση.. εννοείς με push notification έρχεται? Μπήκα πάντως στην εφαρμογή και βλέπω ότι μέτρησαν 11/02 επιτέλους.. από 11/11 είχαν να μετρήσουν. Οπότε μάλλον θα έρθει εκκαθαριστικός τώρα χωρίς τα έξτρα που πλήρωσα τους προηγούμενους μήνες
motoboots Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 24 λεπτά πριν, Luciddream είπε Αυτό το έχω ενεργοποιήσει (μάλλον πέρυσι) και δεν μου έρχεται καμία ειδοποίηση.. εννοείς με push notification έρχεται? Μπήκα πάντως στην εφαρμογή και βλέπω ότι μέτρησαν 11/02 επιτέλους.. από 11/11 είχαν να μετρήσουν. Οπότε μάλλον θα έρθει εκκαθαριστικός τώρα χωρίς τα έξτρα που πλήρωσα τους προηγούμενους μήνες Με push έρχεται. Μια εβδομάδα πριν και την προηγούμενη ημέρα ξανά.
Luciddream Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 24 minutes ago, motoboots said: Με push έρχεται. Μια εβδομάδα πριν και την προηγούμενη ημέρα ξανά. Μπα δεν έρχεται τίποτα (για Ηλιούπολη). Οι προγραμματισμένες διακοπές έρχονται κανονικά. 1
vdeseris Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Ισχύει ότι αν έχεις φωτοβολταϊκά (net metering) για να πας στο my home online πρέπει να πας από κατάστημα; δεν είμαι πελάτης ΔΕΗ και μίλησα με το τηλεφωνικό κέντρο. Αλλά μου φαίνεται περίεργο ότι για το my home online πρέπει να γίνει επίσκεψη σε καταστήμα.
Lewnidas1995 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Καθυστέρηση ενός μήνα για εκκαθαριστικό λογαριασμό έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλοτε ;
Luciddream Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Just now, Lewnidas1995 said: Καθυστέρηση ενός μήνα για εκκαθαριστικό λογαριασμό έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλοτε ; Εγώ τα έχω πάθει όλα τον τελευταίο χρόνο, 5 μήνες έκανε να βγει. Αλλά έχω αρχίσει και τους εμπιστεύομαι μέσα στο χάος αυτό στο τέλος τα καταφέρνουν κάπως. Spoiler 7 hours ago, Luciddream said: Μπήκα πάντως στην εφαρμογή και βλέπω ότι μέτρησαν 11/02 επιτέλους.. από 11/11 είχαν να μετρήσουν. Οπότε μάλλον θα έρθει εκκαθαριστικός τώρα χωρίς τα έξτρα που πλήρωσα τους προηγούμενους μήνες Βγήκε και ο λογαριασμός πάλι καλά όπως το περίμενα Spoiler Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από Luciddream
typhoon_titan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Απο ότι καταλαβαίνω το προμο της ΔΕΗ αφορά υφιστάμενους πελάτες σε αλλο προγραμμα πχ Γ1 σωστά; γιατί για 300-350kwh το μηνα νομιζω οτι ειναι οτι πρεπει
fotismantzoros Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Συμφέρει να πάω στο myhome online από 4all με 300-400 kWh το μήνα και νυχτερινό (τριφασικό); Η KWh είναι ακριβότερη, το πάγιο φτηνότερο, αν βάλεις στο λογαριασμό και το 100ρικο...
Directx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε Καθυστέρηση ενός μήνα για εκκαθαριστικό λογαριασμό έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλοτε ; Όπως τα λέει ο Luciddream. Τώρα από προσωπική εμπειρία, Δεκέμβριο (2024) και Ιανουάριο φέτος είχε έρθει "Εκτίμηση ΔΕΔΔΗΕ" όπως λένε σήμερα τους "Έναντι", τώρα αρχές Φεβρουαρίου βγήκε ο "Εκκαθαριστικός" .. και όλα αυτά εννοείται με μηνιαία καταμέτρηση! Τι να πω.. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από Directx 1
Sebu Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στο ΔΕΗ MyHomeOnline που δινει λεει "Με κάθε νέο συμβόλαιο έκπτωση 50€ στον λογαριασμό & άλλα 50€ στον 6ο μήνα". Δεν αναφερει αν ειναι στον 1ο λογαριασμο ή στον 1ο μηνα για το πρωτο 50αρι αλλα μαλλον αυτο υπονοει? Επισης λιγο πιο κατω λεει "Η έκπτωση αφορά τις χρεώσεις προμήθειας στον λογαριασμό ρεύματος.". Αυτο σημαινει οτι το δινει ανεξαρτητως καταναλωσης αρα και με μικροτερη απο 50 ευρω, και για κλειστα σπιτια το 50+50 θα το δωσει και θα ειναι πιστωτικος μεχρι να συμψηφιστει με αλλα εξοδα (λχ ΔΤ και ΕΡΤ) ή το 50αρι θα δοθει εφοσον υπαρχουν χρεωσεις προμηθειας aka καταναλωση? Επισης αν η παροχη στην οποια θα ενεργοποιηθει ειναι ηδη στη ΔΕΗ στο Γ1 με εγγυηση 1ευρω, θα χρεωθει εγγυηση για το MyHomeOnline ή οχι? Στο σαιτ αναφερει "μηδενικη εγγυηση για νεους πελατες" και φανταζομαι εννοει οσους ερχονται εκτος ΔΕΗ οχι οσους ειναι ηδη ΔΕΗ σε αλλο προγραμμα. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από Sebu
motoboots Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, Sebu είπε Στο ΔΕΗ MyHomeOnline που δινει λεει "Με κάθε νέο συμβόλαιο έκπτωση 50€ στον λογαριασμό & άλλα 50€ στον 6ο μήνα". Δεν αναφερει αν ειναι στον 1ο λογαριασμο ή στον 1ο μηνα για το πρωτο 50αρι αλλα μαλλον αυτο υπονοει? Επισης λιγο πιο κατω λεει "Η έκπτωση αφορά τις χρεώσεις προμήθειας στον λογαριασμό ρεύματος.". Αυτο σημαινει οτι το δινει ανεξαρτητως καταναλωσης αρα και με μικροτερη απο 50 ευρω, και για κλειστα σπιτια το 50+50 θα το δωσει και θα ειναι πιστωτικος μεχρι να συμψηφιστει με αλλα εξοδα (λχ ΔΤ και ΕΡΤ) ή το 50αρι θα δοθει εφοσον υπαρχουν χρεωσεις προμηθειας aka καταναλωση? Επισης αν η παροχη στην οποια θα ενεργοποιηθει ειναι ηδη στη ΔΕΗ στο Γ1 με εγγυηση 1ευρω, θα χρεωθει εγγυηση για το MyHomeOnline ή οχι? Στο σαιτ αναφερει "μηδενικη εγγυηση για νεους πελατες" και φανταζομαι εννοει οσους ερχονται εκτος ΔΕΗ οχι οσους ειναι ηδη ΔΕΗ σε αλλο προγραμμα. -50€ στον πρώτο λογαριασμό σε κάθε περίπτωση. Για το 1€ της εγγύησης κάλεσε 8009001000. 1
georgio.georgio Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σας, με πήρε τηλέφωνο μεσάζοντας της ΔΕΗ για το enter και δίνει υποτίθεται και 3ο 50αρικο τον 2ο μήνα, αλλά μετά από διάφορες ερωτήσεις μου, μου είπε ότι αυτό δε θα γράφεται στο συμβόλαιο. Να τον εμπιστευτώ; Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα