ventic139 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 24 λεπτά πριν, kaktos77 είπε Παιδιά ψυχραιμία, εμένα λήγει το online τον άλλο μήνα και πέρσι έτσι ήταν τα πράγματα και έκαναν μείωση τιμής. Εγώ δεν πήρα τα 50+50 γιατί περιμένω να πέσει λίγο η τιμή στη κιλοβατώρα, αν δεν πέσει θα πάω στο 4all για ένα διάστημα και βλέπουμε. και γω το ιδιο θα κανω που ληγει εμενα τελος του μηνα. 1
kaktos77 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 38 λεπτά πριν, bezoss είπε Και μένα έληγε το Home Online Και πήγα σε 4ALL. Δεν έχει δέσμευση το 4all Σωστά? Εννοώ μπορώ να αλλάξω πρόγραμμα χωρίς ρήτρα, έχω καταλάβει σωστά? Δεν έχει δέσμευση, ναι σωστά μπορείς να πας μετά σε σταθερό. Αυτό θα κάνω και εγώ.
ioannischr Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου τελικα και σε μενα απενεργοποιησαν το greenpass καμια δεκαρια μερες μετα απο το γνωστο μηνυμα που απεστειλα 4
mike15 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου και περσυ το ιδιο εγινε αν θυμαμαι καλα.2-2,5 μηνες ετρεχε η προσφορα και μετα την εκοψαν.οποτε οσοι θελουν του χρονου το σταθερο να το γνωριζουν.
Sorath Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) 6 hours ago, mountains1 said: Ποσο ειχε η κιλοβατωρα πριν λιγα μολις χρονια που ειχαμε κυριως λιγνιτη; Κατω απο 10 λεπτα του ευρω; Επειδή τις τιμές του ρεύματος τις παρακολουθώ χρόνια τώρα, θα σου πω το εξής: Το 2019 ήταν η τελευταία αύξηση της ΔΕΗ που με είχε εξοργίσει, πριν έρθει η καταιγίδα με τις ρήτρες. Η τιμή τότε απο 0.09 ανέβηκε στα 0.11 Έξαλλος τότε έγραφα για τις τρελές αυξήσεις, και συγκεκριμένα οτι απο το 2001 έχει αυξηθεί 1580%(!!!) Απο 0.00699€ σε 0.11058€. Για να καταλαβεις την διαφορά, για το ποσό που θα ξόδευες για να είχες θέρμανση 24ώρες το 24ωρο, πλέον αυτό αρκεί για μόλις 1.5 ώρα ! Επίσης, μην ξεχνάμε και πόσο πολύ πιο χαμηλά ήταν και το πάγιο τότε. Μιλάμε για 1,69 ευρώ/τετράμηνο !!! Επεξ/σία 12 Μαϊου από Sorath 12
peropo Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Καλησπέρα σας, μια διευκρίνηση το Γ1 και το 4all έχουν διαφορετική τιμολόγηση αν περάσεις τις 500kw. Το 4all όμως σε χρεώνει για τις έξτρα που θα κάψεις μετά τις 500 με την αυξημένη τιμη ενώ το πράσινο αν τις περάσεις στις χρεώνει όλες με την αυξημένη τιμη;
Lewnidas1995 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) Δν θα πέσουν οι τιμές στα μπλε παρά μόνο μετα το καλοκαίρι και αν. Πέρσι έτρεχαν η τιμή 0,123 από μέσα της άνοιξης μέχρι 30 Ιουνίου και με το 50€ δώρο. Φέτος την φάγαμε που δν κόψαμε το συμβόλαιο για το 50+50 που έβγαινε σχεδόν το ίδιο με την δική μου κατανάλωση. Τωρα και χωρίς το 50 είμαστε αρκετά ευρώ πάνω τον χρόνο. Μάλλον πάμε για εναλλακτικό πάροχο όσοι έχουμε αρκετές kw Και δν ξέρω αν συμφέρει η διαδικασία να να βάλεις νυχτερινό μετρητή και να μπεις στο έντερ 2 Επεξ/σία 12 Μαϊου από Lewnidas1995
Joe22 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε Δν θα πέσουν οι τιμές στα μπλε παρά μόνο μετα το καλοκαίρι και αν. Πέρσι έτρεχαν η τιμή 0,123 από μέσα της άνοιξης μέχρι 30 Ιουνίου και με το 50€ δώρο. Φέτος την φάγαμε που δν κόψαμε το συμβόλαιο για το 50+50 που έβγαινε σχεδόν το ίδιο με την δική μου κατανάλωση. Τωρα και χωρίς το 50 είμαστε αρκετά ευρώ πάνω τον χρόνο. Μάλλον πάμε για εναλλακτικό πάροχο όσοι έχουμε αρκετές kw Και δν ξέρω αν συμφέρει η διαδικασία να να βάλεις νυχτερινό μετρητή και να μπεις στο έντερ 2 Έχει γίνει κάποια έμπειρη ανάρτηση εδώ μέσα προ καιρού η οποία έλεγε πως αν έχει κάποιος κατανάλωση πάνω από 400 kWh ανά μήνα, τα 50+50 ευρώ είναι μηδαμινό κίνητρο. Με αυτή τη λογική περιμένω να δω από 1/6 την τιμή της kWh στο σταθερό. Τα 50+50 "δεν τα βλέπω" καθόλου, δεν με ενδιαφέρουν ως κίνητρο. Αν η kWh αυξηθεί, θα μετακινηθώ σε 3ο πάροχο για τουλάχιστον δύο μήνες: μετά από το 2μηνο, γίνονται περισσότερο απατεωνίσκοι από ό,τι είναι... Επεξ/σία 12 Μαϊου από Joe22 2
Lewnidas1995 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 4 minutes ago, Joe22 said: Έχει γίνει κάποια έμπειρη ανάρτηση εδώ μέσα προ καιρού η οποία έλεγε πως αν έχει κάποιος κατανάλωση πάνω από 400 kWh ανά μήνα, τα 50+50 ευρώ είναι μηδαμινό κίνητρο. Με αυτή τη λογική περιμένω να δω από 1/6 την τιμή της kWh στο σταθερό. Τα 50+50 "δεν τα βλέπω" καθόλου. Το 50+50 μέχρι κάποιες kw ερχόταν στα ίσα με το παλιό online που έδινε σκέτο 50αρι και 0,123 τιμη Πλεον όμως χωρίς το 100 είναι απαγορευτικό γενικά. Δεν νομίζω να αλλάξει η τιμή από 1/6 πάντως 1
johnnyman Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Μεγάλη χαζομάρα που δεν πήγαμε με το 50+50... Απορώ τι περιμέναμε...😅
ventic139 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Τι είναι αυτό το 50 συν 50 που λέτε όλοι.; 😅 κάτι έχασα μάλλον. Η αλήθεια είναι πως είχα το περσινό online και είχα βολευτεί το 0.12 κοντά τώρα κίτρινο μας βλέπω αλλά φοβάμαι το καλοκαίρι ότι θα τα ανεβάσουν στο θεό, οπότε για κατανάλωση κάτω από 500 κιλοβατορες είμαι λίγο μπερδεμένος. Αξίζει να δω και σε άλλο πάροχο ;
Dark_Nightfall Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ventic139 είπε Τι είναι αυτό το 50 συν 50 που λέτε όλοι.; 😅 Το μπλε της ΔΕΗ my home enter two είχε προσφορά 50€ τον πρώτο μήνα και άλλα 50€ στον 6ο μήνα ως πίστωση. Επεξ/σία 12 Μαϊου από Dark_Nightfall 1 1
GREGORYMO Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου ΜΕΤΑ την ΖΕΝΙΘ έβγαλε και η ΔΕΗ υπηρεσία υδε με σχεδόν πανελλαδικη κάλυψη στα 108€. Είναι ακριβή αλλά κάποιοι θα τσιμπήσουν...
ventic139 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 2 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε Το μπλε της ΔΕΗ my home enter two είχε προσφορά 50€ τον πρώτο μήνα και άλλα 50€ στον 6ο μήνα ως πίστωση. Μέχρι χθες το είχε αν θυμάμαι καλά το συγκεκριμένο.
martkonsta Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Το enter two εξακολουθεί να δίνει ακόμη 50+50 Από τα enter & online έβγαλαν την προσφορά 50+50 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα