Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με βάσει την αλλαγή από 500 σε 200 αν θες να μείνεις ΔΕΗ ποιο συμφέρει πλέον;
Με μια γρήγορη ματιά το ΔΕΗ myHome EnterTwo με σταθερή, διζωνική χρέωση (0,145€ στη ζώνη κανονικής χρέωσης και 0,095€ στη ζώνη μειωμένης χρέωσης) για 2 ολόκληρα χρόνια και 100 ευρώ έκπτωση αξίζει;

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, για πείτε ρε παιδιά ποιο συμφέρει περισσότερο.

Με παίρνουν 5 φορές τη μέρα τηλέφωνο από τη ΔΕΗ, κάποια προσφορά λογικά θα θέλουν να μου κάνουν, αλλά δε θα ξέρω αν θα συμφέρει.

Δημοσ.

Καλημέρα. Γιατί ντε και καλά δεη; 
και γω έτσι ήμουν πριν λίγες ημέρες αλλά είπα να κάνω το βήμα και να πάω αλλού. 

• Like 3
Δημοσ.

Για ξαναπεστο αυτο με τις 500 και 200 kwh ;

Κατι εχασα μαλλον. Οι 500 δεν ειναι το οριο που αλλαζει η τιμολογηση στα περισσοτερα προγραμματα; Θυμαμαι λαθος; Μπορει καποιος να εξηγησει πως ηταν και τι ισχυει τωρα;

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, mountains1 είπε

Για ξαναπεστο αυτο με τις 500 και 200 kwh ;

Κατι εχασα μαλλον. Οι 500 δεν ειναι το οριο που αλλαζει η τιμολογηση στα περισσοτερα προγραμματα; Θυμαμαι λαθος; Μπορει καποιος να εξηγησει πως ηταν και τι ισχυει τωρα;

διαβασε εδω

https://dimosio.gr/allages-sta-prasina-timologia-tis-dei-apo-1-avgoustou-ti-allaxe-sta-mple/

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, koproli8os είπε

Μολις διαβασα το άρθρο, θυμηθηκα το Θανάση Βέγγο: 

----

Τι λετε ρε παιδια τωρα;

Απαραδεκτο το οριο στις 200kwh. Πρεπει να εισαι ερημίτης, για να καις λιγοτερο απο 200kwh το μηνα. 

-----

Επειδη εχω μπλε, διαβασα βεβαια για αυξηση παγιου απο 3,5 στα 8....ριξτε ξυλο ρε παιδες....

Τι ισχυει περι 200 ή 500 kwh στα μπλε; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά το μπλε με το 100αρικο και τα 14.2 λεπτα ήταν σωστή κίνηση και φέτος. Όσοι είναι πράσινο να φύγουν γρήγορα από δεη οι κλέφτες με το όριο τον 200kw θα κλέψουν πολύ χρήμα από τον κόσμο. 

Καλά κάνουν βεβαίως βεβαίως εφόσον κανείς δεν τους ελέγχει και γίνονται και με τις ευλογίες του κράτους καλά μας κάνουν. Βάλαμε τους λύκους να φυλανε τα πρόβατα. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τελικά το μπλε με το 100αρικο και τα 14.2 λεπτα ήταν σωστή κίνηση και φέτος. Όσοι είναι πράσινο να φύγουν γρήγορα από δεη οι κλέφτες με το όριο τον 200kw θα κλέψουν πολύ χρήμα από τον κόσμο. 

Καλά κάνουν βεβαίως βεβαίως εφόσον κανείς δεν τους ελέγχει και γίνονται και με τις ευλογίες του κράτους καλά μας κάνουν. Βάλαμε τους λύκους να φυλανε τα πρόβατα. 

Καλα εγω ειμαι μπλε...αλλα ο αδερφος μου αλλαξε μια παροχη προσφατα και του προτειναν εκει στο καταστημα δεη και τον πηγαν κιτρινο....καλη κινηση, τι να του προτεινω, ή να το αφησει οπως ειναι;

6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Για το μπλε, ισχυει επισης το οριο των 200kwh;

-----

Εχω απορια, η Κυπρος, που ειναι νησι, και με 1+ εκατομμ κοσμο, ποσο εχει εκει η kwh;

Βεβαια, δεν εχουν τις εκτασεις τις δικες μας, για αιολικα - φωτοβολταϊκα. Και δεν ξερω αν εχουν και λιγνιτη.

Επεξ/σία από mountains1
Δημοσ.

ξεχασες και το χαρατσι των 8 ευρω πλεον παγιο.

θα ξοδευουμε ρευμα με το κουπονι εμεις και αυτοι θα κανουν μπανιο στα ευρωπουλα τους.

Στα μπλε τιμολόγια με βάση την νέα αλλαγή που ήδη εφαρμόζει η ΔΕΗ από τον Απρίλιο, η τιμή στο πάγιο για τις μηνιαίες χρεώσεις έχει αυξηθεί στα 8€ από 3,5€.

ποτε εγινε αυτο τον απριλιο? εμεις που μπηκαμε παντως σε μπλε τον απριλιο γραφει ακομα 3,5 ευρω για ονλαιν και 5 για εντερ..υπαρχει περιπτωση να το αλλαξουν ενω ειμαστε μεσα σε συμβαση σταθερου? προβλεπεται εαν θελουν? επειδη δεν εχω διαβασει ολους τους ορους φετος.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mike15 είπε

ποτε εγινε αυτο τον απριλιο?

Συχνά τα φουσκώνουν είτε από άγνοια είτε για να δώσουν έμφαση.

Μόνο το νέο Enter2 έχει πάγιο 8€. Στα άλλα σταθερά είναι 3,5€ ή 5€ ανάλογα το πρόγραμμα.

Δημοσ.

Εντωμεταξυ το τελευταιο διαστημα οι τιμες της kw εχουν πεσει παρα πολυ

Αλλα στα προγραμματα οι τιμες αυξανονται αντιστροφως αναλογα

Και σε μηδενικα επιπεδα να φτασουν οι τιμες(λεμε τωρα) τα καρτελ δεν ριχνουνε τις τιμες

• Like 6
Δημοσ.
37 minutes ago, ant_ said:

Εντωμεταξυ το τελευταιο διαστημα οι τιμες της kw εχουν πεσει παρα πολυ

Αλλα στα προγραμματα οι τιμες αυξανονται αντιστροφως αναλογα

Και σε μηδενικα επιπεδα να φτασουν οι τιμες(λεμε τωρα) τα καρτελ δεν ριχνουνε τις τιμες

Spoiler

Προσεξτε αυτο που λεει, οτι η αγορα χειραγωγειται ωστε τις ωρες μηδενικης χρεωσης να μην υπαρχει μηδενικη χρεωση, και το εχουν καταγγειλει. 

(Για κατι κοροιδα που περιμενουν πως και πως να τους βαλουν εξυπνο μετρητη για να επωφεληθουν απο τις μηδενικες τιμες :-) )

• Like 2
Δημοσ.

Παμε Γ1 προς το παρων και βλεπουμε πως θα παει το σταθερο στις 1 ιουνιου!

30 μαιου ληγει το παλιο online!

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ventic139 είπε

Ρε καλά κάνουν μερικοί κι τους κλέβουν ρεύμα …..

και το πληρώνουμε εμείς...

στη σελίδα της δεη το ονλαιν λέει 3,5 πάγιο...

πουθενα δεν λέει για μείωση στις 200κβω...

επίσης τα άλλα μπλε έχουν πάγιο 5 ευρά...

μήπως είναι παραμύθι η ανάρτηση;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...