phanispal Δημοσ. χθες στις 12:44 μμ Δημοσ. χθες στις 12:44 μμ Δεν είμαι τόσο ζεστός να μεταπηδήσω αλλού να πω την αλήθεια (αιτήσεις, τελικοί λογαριασμοί, εγγυήσεις και δεν ξέρω πόσα άλλα). Αλλά δεν ξέρω και πόσο μπορεί να φτάσει η κιλοβατώρα το καλοκαίρι που θα στενάξουν τα κλιματιστικά (ας πούμε ότι για την ώρα θα την παλέψω με τα 0,136-0,045=0,091 του Γ1).
Seldon40 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Στις 25/5/2025 στις 1:55 ΜΜ, Free_xariz είπε Αντίθετα, η protergia πράσινο τιμολόγιο έχει 10 συνεχόμενους μήνες 0,159€ /kwh . Η protergia δεν έχει νυχτερινό!!! (Ίδια τιμή ημέρα και νύχτα)... Γιατί να πληρώνουμε τις διαφημίσεις της protergia (πάρκινγκ στο Παγκράτι, διάσημοι ηθοποιοί κλπ) εχει και το κιτρινο με 5ευρω παγιο και 0,09093/κβ, δεν ειναι υποχρεωτικο να πας στο πρασινο. Στις 25/5/2025 στις 2:30 ΜΜ, Free_xariz είπε Σύγκριση πράσινο τιμολόγιο με πράσινο τιμολόγιο!!! Όχι πράσινο με κίτρινο που γράφετε!!! Τι σε εξυπηρετει η συγκριση πρασινο με πρασινο; ποια η διαφορα πρασινου και κιτρινου; Στις 26/5/2025 στις 3:12 ΜΜ, tu-luba είπε ερχονται αλλαγες Αλλαγές στα πράσινα τιμολόγια της ΔΕΗ από 1 Αυγούστου – Τι άλλαξε στα μπλε | dimosio.gr Η ΔΕΗ θελει να σπρωξει τον κοσμο στο μπλε για να τους δεσμευσει για 1ή2 χρονια (το ιδιο ισχυει βεβαια για ολους τους παροχους), απλως η ΔΕΗ πρωτα προσπαθησε με το μπονους 100αρικο και τωρα επιθετικα με το να μειωσει το οριο στις 200κβ. Στις 28/5/2025 στις 8:17 ΠΜ, ventic139 είπε Καλημέρα. Γιατί ντε και καλά δεη; και γω έτσι ήμουν πριν λίγες ημέρες αλλά είπα να κάνω το βήμα και να πάω αλλού. Ετσι ειμασταν ολοι, οταν φυγαμε καταλαβαμε τι μας ετρωγαν τοσα χρονια. Στις 28/5/2025 στις 9:00 ΠΜ, mountains1 είπε Οι 500 δεν ειναι το οριο που αλλαζει η τιμολογηση στα περισσοτερα προγραμματα; Θυμαμαι λαθος; Μονο στη ΔΕΗ ηταν το οριο αυτο, και απο Αυγουστο θα το παει στις 200. 2 ώρες πριν, phanispal είπε Δεν είμαι τόσο ζεστός να μεταπηδήσω αλλού να πω την αλήθεια (αιτήσεις, τελικοί λογαριασμοί, εγγυήσεις και δεν ξέρω πόσα άλλα). Σε αυτο βασιζεται και η ΔΕΗ, οτι σκεπτομαστε καποιοι ετσι. δεν ειναι και τιποτα δυσκολο, αρκει να το παρεις αποφαση να πληρωνεις λιγοτερα, συνηθεια ειναι.
TED437343 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, phanispal είπε Δεν είμαι τόσο ζεστός να μεταπηδήσω αλλού να πω την αλήθεια (αιτήσεις, τελικοί λογαριασμοί, εγγυήσεις και δεν ξέρω πόσα άλλα). Αλλά δεν ξέρω και πόσο μπορεί να φτάσει η κιλοβατώρα το καλοκαίρι που θα στενάξουν τα κλιματιστικά (ας πούμε ότι για την ώρα θα την παλέψω με τα 0,136-0,045=0,091 του Γ1). δευτερος λογαρισμοσ my home online ο πρωτος μετο 50 βγηκε πιστωτικος επισης επειδη εχω και νυχτερινο αν οι κιλαβωτωρες ειναι λιγες γινεται ενιαια χρεωση Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από TED437343
johnnyman Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) Παιδιά στον αναλυτικό τιμοκατάλογο που έχει στο mydei app στο online αναφέρει μέρα για τα 50+50 Τι στο καλο. Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από johnnyman
pontez2 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Πολύ επιθετική η προσέγγιση της ΔΕΗ με τη μείωση στις 200 kw. Όχι ότι περίμενα κάτι καλύτερο αλλά έλεγα ότι μετά το περσινό φαγοπότι θα ηρεμούσε λίγο η κατάσταση. Δυστυχώς φαίνεται ότι πρέπει να πάμε στο μπλε όσο χαμηλή κατανάλωση και να κάνουμε. 1
tasanton Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Έκανα την άσκηση μεταξύ πράσινου Γ1/Ν1 και μπλε Home4AllTwo. Με τα νέα δεδομένα (200KWh όριο) εμένα με συμφέρει το 2ο. Καλό που έχει 2ετή διάρκεια επίσης.
ventic139 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 14 ώρες πριν, kokos23 είπε και το πληρώνουμε εμείς... στη σελίδα της δεη το ονλαιν λέει 3,5 πάγιο... πουθενα δεν λέει για μείωση στις 200κβω... επίσης τα άλλα μπλε έχουν πάγιο 5 ευρά... μήπως είναι παραμύθι η ανάρτηση; Το διάβασα και αλλού και νομίζω το είπαν και σε κάποιο κανάλι. 10 ώρες πριν, phanispal είπε Κοίταξε, είχα Protergia σε προηγούμενη παροχή για 2 χρόνια, δε μπορώ να πω τα καλύτερα. Και δε μπορώ και τον τουρισμό σήμερα εδώ αύριο εκεί. Ε ναι. Σκέφτομαι να πάω στο σταθερό της προτεργειαα για ένα χρόνο με 0.099 τι πρόβλημα είχες;
1J4t Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Η μείωση από 500 σε 200 KWh ισχύει σε όλα τα προγράμματα της ΔΕΗ; Ισχύει και στα υφιστάμενα προγράμματα; ή μόνο στα νέα;
Free_xariz Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 27 λεπτά πριν, 1J4t είπε Η μείωση από 500 σε 200 KWh ισχύει σε όλα τα προγράμματα της ΔΕΗ; Ισχύει και στα υφιστάμενα προγράμματα; ή μόνο στα νέα; https://www.newsit.gr/oikonomia/xristika/ti-allazei-apo-1i-aygoustou-sto-prasino-timologio-tis-dei/4392576/ Αφορά το πράσινο τιμολόγιο! Υφιστάμενους και νέους πελάτες ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ 1
johnnyman Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Eγινε η αλλαγη σε πρασινο!Λετε να το ανεβασουν κ αλλο το σταθερο απο 1η ιουνιου?
phanispal Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 8 ώρες πριν, ventic139 είπε Σκέφτομαι να πάω στο σταθερό της προτεργειαα για ένα χρόνο με 0.099 τι πρόβλημα είχες; Δε συνεννοούμουν εύκολα μαζί τους, το τηλεφωνικό κέντρο ήταν ψιλο ό,τι να 'ναι. Μόνο στο να πρήζουν μπάλες αν καθυστερήσεις να πληρώσεις είναι γρήγοροι.
eaglos Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Εγω πηγα στο Enter Two καθως εχω καταναλωση τις μεσημεριανες ωρες οποτε αντισταθμιζω την αυξηση του παγιου και με τα 100Ε δωρο βγαινει λιγο φθηνοτερα ο μηνας σε σχεση με το myHome online που ημουν πριν. Ραντεβου σε 19 μηνες ξανα που μηδενιζεται η ρητρα αλλαγης/αποχωρησης.
giannhsg Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Καλημερα. Συμφωνα με τα τελευταια δεδομενα και μια μεση καταναλωση 800kwh ανα μηνα, που θα πηγαινατε; Ειμαι στην ΔΕΗ αυτη τη στιγμη και ληγει το myhomeonline.
ventic139 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 ώρα πριν, phanispal είπε Δε συνεννοούμουν εύκολα μαζί τους, το τηλεφωνικό κέντρο ήταν ψιλο ό,τι να 'ναι. Μόνο στο να πρήζουν μπάλες αν καθυστερήσεις να πληρώσεις είναι γρήγοροι. Τα ίδια κάνουν όλοι.. κλασική βλάβη.
kokos23 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 29 λεπτά πριν, giannhsg είπε Καλημερα. Συμφωνα με τα τελευταια δεδομενα και μια μεση καταναλωση 800kwh ανα μηνα, που θα πηγαινατε; Ειμαι στην ΔΕΗ αυτη τη στιγμη και ληγει το myhomeonline. 800 το μήνα; με τόσο μεγάλη κατανάλωση θα κοιτούσα προγράμματα με τη χαμηλότερη κβω και ας έχει πάγιο υψηλό ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα