Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kokos23 είπε

800 το μήνα;

με τόσο μεγάλη κατανάλωση θα κοιτούσα προγράμματα με τη χαμηλότερη κβω και ας έχει πάγιο υψηλό ...

Εκει καταληγω και εγω. Προς το :

Περιγραφή προϊόντος

Ολοκληρωμένο ψηφιακό προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας 12μηνης διάρκειας με σταθερότητα στις χρεώσεις προμήθειας καθ' όλη τη διάρκεια συμβολαίου, χαμηλό ενιαίο πάγιο ημέρας και νύχτας, χρέωση προμήθειας χωρίς κλίμακες και χωρίς μηχανισμό διακύμανσης.

Ο λογαριασμός αποστέλλεται ηλεκτρονικά κάθε μήνα και εξοφλείται εύκολα με πάγια τραπεζική εντολή στη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα.

Τώρα διαθέσιμο με δωρεάν την πρόσθετη υπηρεσία GreenPass για 3 μήνες!

Επιπλέον, αποκτήστε ή ανανεώστε το προϊόν και συγκεντρώστε έως και 1.500 Miles+Bonus μίλια από την AEGEAN, με τη νέα υπηρεσία επιβράβευσης ΔΕΗ myRewards Miles στο myΔΕΗ. Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία μπορείτε να βρείτε στο dei.gr.

Η έκπτωση αφορά τις χρεώσεις προμήθειας στον λογαριασμό ρεύματος.

Χρεώσεις προμήθειας
Ζώνη μειωμένης χρέωσης
Για πελάτες με διζωνικό μετρητή
Πάγιο (€/μήνα)
-
Ενέργεια (€/kWh)
0,13200
Ζώνη κανονικής χρέωσης
Πάγιο (€/μήνα)
3,5
Ενέργεια (€/kWh)
0,14200
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
36 minutes ago, giannhsg said:

Καλημερα.

Συμφωνα με τα τελευταια δεδομενα και μια μεση καταναλωση 800kwh ανα μηνα, που θα πηγαινατε;
Ειμαι στην ΔΕΗ αυτη τη στιγμη και ληγει το myhomeonline.

Zenith Power Home Secure 2 με 0,09€/kwh.

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα. πηρα το συμβολαιο απο τη προτεργεια για συμβολαιο ΣΤΑΘΕΡΗΣ τιμης το τονιζω για 12 μηνες, και στο συμβολαιο λεει οτι η τιμη πρακτικα 'ξεκλειδωνει' μετα τους 7 μηνες και μπορει να αλλαξει. Αρα αν εγω δε συμφωνω και πληρωνω ρητρα για να φυγω και μου αλλαζουν τη τιμη; Αρα τι σταθερο ειναι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 minutes ago, ventic139 said:

καλημερα. πηρα το συμβολαιο απο τη προτεργεια για συμβολαιο ΣΤΑΘΕΡΗΣ τιμης το τονιζω για 12 μηνες, και στο συμβολαιο λεει οτι η τιμη πρακτικα 'ξεκλειδωνει' μετα τους 7 μηνες και μπορει να αλλαξει. Αρα αν εγω δε συμφωνω και πληρωνω ρητρα για να φυγω και μου αλλαζουν τη τιμη; Αρα τι σταθερο ειναι;

Δε πρόκειται να σου αλλάξει τιμές η Protergia όλο το 12μηνο... έχει εξομαλυνθεί η αγορά. Επίσης κυνηγάνε στόχο για 30% του πελατολογίου.

Βάσει νομοθεσίας έχουν δικαίωμα οι πάροχοι να τροποποιούν τους όρους μετά το 6μηνο για πολύ σοβαρούς λόγους. Μόνο όταν έγινε ο πόλεμος στην Ουκρανία και 4πλασιαστηκε η χονδρική εκμεταλλεύτηκαν αυτόν τον όρο οι πάροχοι.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Δε πρόκειται να σου αλλάξει τιμές η Protergia όλο το 12μηνο... έχει εξομαλυνθεί η αγορά. Επίσης κυνηγάνε στόχο για 30% του πελατολογίου.

Βάσει νομοθεσίας έχουν δικαίωμα οι πάροχοι να τροποποιούν τους όρους μετά το 6μηνο για πολύ σοβαρούς λόγους. Μόνο όταν έγινε ο πόλεμος στην Ουκρανία και 4πλασιαστηκε η χονδρική εκμεταλλεύτηκαν αυτόν τον όρο οι πάροχοι.

Ολο το 12μηνο σιγουρα οχι, απο τον 7 μηνα και μετα λεει. Αρα να μεινω 'ησυχος'

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 minutes ago, ventic139 said:

Μείνε ΔΕΗ φίλε, δεν αξίζει το άγχος και το στρές να βλέπεις μετά το 6μηνο αν θα αλλάξει η τιμή. Δώσε τα 14-15 λεπτά να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Μετά απο αλλαγή παρόχου, η Δεη επικοινώνησε μαζί μου και μου προσφερε για το μπλέ home enter 2 50+50+50 ευρώ για να μείνω. Το αναφέρω μήπως κάποιος μπορέσει να επωφεληθεί.

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, teo_3 είπε

Zenith Power Home Secure 2 με 0,09€/kwh.

το παγιο ομως δεν το λες

6 ώρες πριν, ventic139 είπε

γιαυτο πας δεη,εκει δεν αλλαζει ουτε με πυρηνικα.

29 λεπτά πριν, dinoeq είπε

Μετά απο αλλαγή παρόχου, η Δεη επικοινώνησε μαζί μου και μου προσφερε για το μπλέ home enter 2 50+50+50 ευρώ για να μείνω. Το αναφέρω μήπως κάποιος μπορέσει να επωφεληθεί.

τα ελεγα εγω αλλα γελουσαν ..και δεν ασχολουμαι με το "ταξιδι" κιολας 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
4 minutes ago, mike15 said:

το παγιο ομως δεν το λες

γιαυτο πας δεη,εκει δεν αλλαζει ουτε με πυρηνικα.

τα ελεγα εγω αλλα γελουσαν ..και δεν ασχολουμαι με το "ταξιδι" κιολας 

Με 800kwh κατανάλωση εσύ κοιτάς το πάγιο δηλαδή. Έγινε. 

• Like 1
Δημοσ.

αν θες μπορεις να τα γραψεις αυτα στο σχετικο νημα.ειναι κανονας του φορουμ.

κανεις δεν ειπε οτι η δεη ειναι πιο οικονομικη

και ναι εγω τα κοιταω ολα γιατι την πατησα παλαιοτερα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dinoeq είπε

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Παρόλα αυτά, ξοδεύτηκε ΔΕΗ... Σύντομα θα καταλάβει πως δεν κοιτούμε πίσω

Δημοσ.
39 minutes ago, mike15 said:

αν θες μπορεις να τα γραψεις αυτα στο σχετικο νημα.ειναι κανονας του φορουμ.

κανεις δεν ειπε οτι η δεη ειναι πιο οικονομικη

και ναι εγω τα κοιταω ολα γιατι την πατησα παλαιοτερα.

Καταρχάς δεν αναφέρθηκα σε εσένα, εσύ πετάχτηκες να ρωτήσεις ειρωνικά "το παγιο ομως δεν το λες" φίλος. Αν εσύ έχεις θέμα με κάποια εταιρία, και καλά κάνεις, δε σημαίνει ότι όλοι θα πρέπει όμως, έτσι δεν είναι ?

Με 800kwh κάποιος σκέφτεται τι θα πληρώσει και όχι που θα τα πληρώσει, είμαστε οκ με αυτό ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, teo_3 είπε

Καταρχάς δεν αναφέρθηκα σε εσένα, εσύ πετάχτηκες να ρωτήσεις ειρωνικά "το παγιο ομως δεν το λες" φίλος. Αν εσύ έχεις θέμα με κάποια εταιρία, και καλά κάνεις, δε σημαίνει ότι όλοι θα πρέπει όμως, έτσι δεν είναι ?

Με 800kwh κάποιος σκέφτεται τι θα πληρώσει και όχι που θα τα πληρώσει, είμαστε οκ με αυτό ?

μαλλον δεν γνωριζεις τους κανονες του φορουμ.

ο καθενας μπορει να σχολιασει ενα σχολιο εστω και αν δεν αναφερεται στον ιδιο,βασικα ,αυτο δεν ειναι ουτε καν κανονας,ειναι ευκολως ενοουμενο σε μια δημοκρατια.ειμαστε οκ,μαυτο?

δευτερο δεν το ειπα ειρωνικα,εσυ ετσι το πηρες.εγω το σχολιασα αντικειμενικα.δεν ειπες την τιμη παγιου.

τριτον δεν επιτρεπεται να ριχνεις εδω προτασεις απο αλλη ετσιρεια και αυτο ειναι κανονας του φορουμ και μαλιστα εγινε προσφατα και ειδικη παρατηρηση,πριν ανοιξει ξανα,πηγαινε στην αρχη να δεις.εαν το εκανες αυτο στο νημα των εναλλακτικων θα ειχες ηδη μεγαλη αντιδραση.μπορει και αναφορα.

δεν εχω προβλημα με αλλες εταιρειες,εχω παει και αλλου και μπορει να ξαναπαω.τονιζω τα υπερ και τα κατα και αυτο ειναι γνωμη μου και ειναι υποκειμενικα δικη μου,συμφωνα με τις δικες μου εμπειριες,οπως κανει ο καθενας .

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. 
εληξε το συμβόλαιο μ χθες στη ΔΕΗ και με έβαλε στο online, ωστόσο το άλλαξα στο κίτρινο μιας και πρόκειται να μεταβώ στη προτεργεια. Ωστόσο λέει ότι λήγει του χρόνου τέτοια ήμερα 🤔🤔

από τη στιγμή που είναι κυμαινόμενο γιατί έχει ημερομηνία λήξης; 

EDIT: All good. Κυμαινόμενο με ημερομηνία λήξης πρώτη φορά βλέπω. 

Επεξ/σία από ventic139

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...