Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα κουκος ειναι οντως μια μερα μετα για ενεργοποιηση του εντυπου;; Τωρα οσο αφορα το κινητο να βαλω το δικο μου η του συγγενη; 2 οι ενημερωσεις ερχονται στο email και στο κινητο η επιλεγουν ενα απο τα 2 να στελνουν και ποιο ειναι αυτο συνηθως;; 

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Theo_m είπε

Δεν μας κρατάει με το ζόρι κανένας στο πράσινο στην ΔΕΗ. Μπορείς να αλλάξεις πάροχο όταν υπάρχουν φθηνότερες επιλογές με κάτω από 10 λεπτά την κιλοβατώρα.

φυσικα.εμενα δεν με συμφερει ομως ,στις αλλες εταιρειες εχει μεγαλο παγιο.εχω κανει το ψαξιμο μου.το θεμα δεν ειναι αυτο.γενικα η δεη ειναι σαν τον οτε.οτι αλλαγη βγαινει στην αγορα απο την δεη συμπαρασυρει και τους αλλους .επιπλεον μη  ξεχνας οτι το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι στην δεη,ειναι καλα να πιεζουμε για το καλο ολων μας.

• Like 1
Δημοσ.

Με 350-400 κιλοβατορες τον μηνα + Κοτ να ανανεωσω το online η να κοιταξω για αλλες εταιρειες με χαμηλοτερη τιμη αλλα μεγαλυτερο παγιο?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, johnmayson είπε

Καλημερα κουκος ειναι οντως μια μερα μετα για ενεργοποιηση του εντυπου;; Τωρα οσο αφορα το κινητο να βαλω το δικο μου η του συγγενη; 2 οι ενημερωσεις ερχονται στο email και στο κινητο η επιλεγουν ενα απο τα 2 να στελνουν και ποιο ειναι αυτο συνηθως;; 

Στο πατρικό στο χωριό η επιλογή κατάργησης του ηλεκτρονικού λογαριασμού ενεργοποιήθηκε την επόμενη μέρα. Τη στιγμή που ενεργοποίησα το mydei, η επιλογή ήταν γκριζαρισμένη και δεν είχα δοκιμάσει αργότερα την ίδια μέρα.

Σε 3 συνδέσεις που έχουμε, ορίσαμε ενεργή μόνον την ειδοποίηση μέσω email και όχι το sms. Ωστόσο να έχεις υπόψη ότι κάθε λογαριασμός στο mydei, απαιτεί ξεχωριστό email εφόσον δεν ανήκουν στο ίδιο ΑΦΜ. 

Στο δικό μου ΑΦΜ υπάρχουν 2 συνδέσεις και φυσικά ο ίδιος αριθμός κινητού και email. Στο πατρικό έφτιαξα άλλο email που το διαχειρίζομαι εγώ με το κινητό του πατέρα μου στο δικό του ΑΦΜ. Για το κινητό δεν υπάρχει απαίτηση να είναι διαφορετικό, αλλά υπάρχει στο email αφού μέσω αυτού γίνεται σύνδεση στο mydei. Κατά την ενεργοποίηση του λογαριασμού γίνεται επιβεβαίωση του κινητού μέσω κωδικού που στέλνεται σε αυτό μέσω sms (το ίδιο και για το email).

Χρόνια πριν,  στην σύνδεση της Αθήνας είχα ενεργή ειδοποίηση σε sms και email και ερχόταν την ίδια μέρα και στα 2. Κάποια στιγμή στην συνέχεια σταμάτησα το sms διατηρώντας μόνον το email.

• Like 1
Δημοσ.

Διευκρινιση ( το οποιο θα κοιταξω αργοτερα) ο λογαριασμος της δεη αναγραφει πανω afm;;; Ναι δ εχω  εγω δικο μου λογαριασμο δεη και ουτε κ θα αποκτησω.λογικα αν το φτοιαξω θα βαλω να ερχονται στο κινητο.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, johnmayson είπε

Διευκρινιση ( το οποιο θα κοιταξω αργοτερα) ο λογαριασμος της δεη αναγραφει πανω afm;;; 

Στην 2η σελίδα, πάνω αριστερά μαζί με τον κωδικό εταίρου που χρειάζεται για δημιουργία λογαριασμού στο mydei.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, mike15 είπε

φυσικα.εμενα δεν με συμφερει ομως ,στις αλλες εταιρειες εχει μεγαλο παγιο.εχω κανει το ψαξιμο μου.το θεμα δεν ειναι αυτο.γενικα η δεη ειναι σαν τον οτε.οτι αλλαγη βγαινει στην αγορα απο την δεη συμπαρασυρει και τους αλλους .επιπλεον μη  ξεχνας οτι το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι στην δεη,ειναι καλα να πιεζουμε για το καλο ολων μας.

Η αλήθεια είναι πως σχεδόν όλοι οι πάροχοι έχουν φθηνότερες επιλογές σε σχέση με το πράσινο της ΔΕΗ. Για παράδειγμα, η Protergia προσφέρει κίτρινο τιμολόγιο με σταθερή τιμή στα 9 λεπτά/kWh για πάνω από 6 μήνες, με πάγιο 5€ και 50€ με σύσταση. Επιπλέον παίρνεις 50€ με κάθε σύσταση και μέχρι 500€ αν συστήσεις εσύ άλλους. Το ίδιο ισχύει και για το μπλε τιμολόγιο της Protergia.

Η Elpedison από την άλλη έχει επίσης κλειδωμένα κίτρινα για 3 μήνες και προσφορές όπως πρόσφατα τα 100€ σε δωροεπιταγές Σκλαβενίτη. Οι επιλογές πραγματικά είναι πολλές και συμφέρουν.

Αν κάποιος ασχοληθεί έστω και λίγο, δεν υπάρχει λόγος να μένει στο πράσινο της ΔΕΗ. Προσωπικά, από τον Δεκέμβριο του 2023 έχω αλλάξει πάνω από 18 φορές πάροχο τις παροχές μου . Αρκεί λίγη προσοχή και μπορείς να εξοικονομήσεις αρκετά.

Επεξ/σία από Theo_m
  • Haha 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,
σε 22 ημέρες τελείωνει το my home Online (με 0,123/0,113)
η καταναλωσή μου είναι 300-330 KWh το μήνα

Αν θελω αν μείνει στη ΔΕΗ τι με συμφέρει;

Ευχαριστώ για τον χρόνο παιδιά!

Δημοσ.

Για εμάς που έχει λήξει το παλιό ονλάιν κ δε μας έχουν πετάξει εκτός τι κάνουμε; Το παγονι κ όσο πάει;

(Αν κ ψιλιαζομαι ότι στον επόμενο θα γυρίσει σε κάποιο κίτρινο) 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, paylidis είπε

Για εμάς που έχει λήξει το παλιό ονλάιν κ δε μας έχουν πετάξει εκτός τι κάνουμε; Το παγονι κ όσο πάει;

(Αν κ ψιλιαζομαι ότι στον επόμενο θα γυρίσει σε κάποιο κίτρινο) 

εαν θες να μεινεις δεη και κανεις μεγαλες καταναλωσεις,μην πας σταθερο, χωρις την εκπτωση δεν σε συμφερει.εκλογες ερχονται,υπαρχει παροχολογια,εαν παει να ξεφυγει η κιλοβατωρα,που κανονικα ειναι παραπανω αποτι πρεπει ψηλα αλλα αυτο ειναι το καρτελ ελλαδας,θα ριξει επιδοτηση.τουλαχιστον με τα περσυνα δεδομενα,που δεν ειχαμε και εκλογολογια.

11 ώρες πριν, myst77 είπε

Καλησπέρα,

λενε οτι μεχρι 400 σε συμφερει το μπλε.αλλα χωρις εκπτωση καλυτερα να λογαριασεις τις περσυνες σου χρεωσεις και να δεις τι σε συμφερει.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, jkoukos είπε

Στην 2η σελίδα, πάνω αριστερά μαζί με τον κωδικό εταίρου που χρειάζεται για δημιουργία λογαριασμού στο mydei.

Καλημερα ναι το βρηκα το αφμ αλλα αποφασισα οτι δε θα το φτοιαξω το mydeh θα το αφησουμε μαλλον ετσι.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Theo_m είπε

Η αλήθεια είναι πως σχεδόν όλοι οι πάροχοι έχουν φθηνότερες επιλογές σε σχέση με το πράσινο της ΔΕΗ. Για παράδειγμα, η Protergia προσφέρει κίτρινο τιμολόγιο με σταθερή τιμή στα 9 λεπτά/kWh για πάνω από 6 μήνες, με πάγιο 5€ και 50€ με σύσταση. Επιπλέον παίρνεις 50€ με κάθε σύσταση και μέχρι 500€ αν συστήσεις εσύ άλλους. Το ίδιο ισχύει και για το μπλε τιμολόγιο της Protergia.

Η Elpedison από την άλλη έχει επίσης κλειδωμένα κίτρινα για 3 μήνες και προσφορές όπως πρόσφατα τα 100€ σε δωροεπιταγές Σκλαβενίτη. Οι επιλογές πραγματικά είναι πολλές και συμφέρουν.

Αν κάποιος ασχοληθεί έστω και λίγο, δεν υπάρχει λόγος να μένει στο πράσινο της ΔΕΗ. Προσωπικά, από τον Δεκέμβριο του 2023 έχω αλλάξει πάνω από 18 φορές πάροχο τις παροχές μου . Αρκεί λίγη προσοχή και μπορείς να εξοικονομήσεις αρκετά.

μαλλον εχεις πολυ χρονο για να κανεις βολτες τους παρόχους.. δεν εχουμε ολοι χρονο .. για γελια εχουμε γινει 

12 ώρες πριν, myst77 είπε

Καλησπέρα,

στην ιδια φαση ειμαι και σκεφτομαι να το αφησω ρελαντι μιας και εχουμε και 2ζωνικο 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, myst77 είπε

Καλησπέρα,

Στην ιδια φαση ημουν. Για καποιον λογο δεν μπορω να φυγω απο την ΔΕΗ. Ετσι αποφασισα χτες να μπω στο σταθερο της για 2 χρονια.

Ο λογος ηταν οτι επειδη το νυχτερινο το πηγαν στο 0,095 και εγω φτανω στο 60% της καταναλωσης στο νυχτερινο αλλα και τα 50+50. Θεωρω οτι πλεον συνεχιζοντας το ψαξιμο θα επαιζα με φραγκοδιφραγκα ενω τωρα ησυχασα.

Ελπιζω να μου βγει μια και πλεον καταντησε να παιζουμε λοτο. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...