myst77 Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου On 04/06/2025 at 21:37, myst77 said: Καλησπέρα, σε 22 ημέρες τελείωνει το my home Online (με 0,123/0,113) η καταναλωσή μου είναι 300-330 KWh το μήνα Αν θελω αν μείνει στη ΔΕΗ τι με συμφέρει; Ευχαριστώ για τον χρόνο παιδιά! Τελικά συμφέρει να διαλέξω ΔΕΗ myHome 4All ή ΔΕΗ myHome Online ; Με είχαν πάρει και για προσφορα πριν 10 μερες για το ΔΕΗ myHome EnterTwo με 50+50 και επιπλεον +50 εκπτωση. ειπα να με ξανακαλεσουν, με πηραν χθες και δεν μπορεσα να απαντησω. θα τους καλεσω πισω και αν ισχυει με τα 150 να διαλεξω ΔΕΗ myHome EnterTwo αντι για καποιο απο τα αλλα δύο;
Arkin Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 19 λεπτά πριν, myst77 είπε Τελικά συμφέρει να διαλέξω ΔΕΗ myHome 4All ή ΔΕΗ myHome Online ; Με είχαν πάρει και για προσφορα πριν 10 μερες για το ΔΕΗ myHome EnterTwo με 50+50 και επιπλεον +50 εκπτωση. ειπα να με ξανακαλεσουν, με πηραν χθες και δεν μπορεσα να απαντησω. θα τους καλεσω πισω και αν ισχυει με τα 150 να διαλεξω ΔΕΗ myHome EnterTwo αντι για καποιο απο τα αλλα δύο; Αν δίνουν όντως 150 το enter 2 είναι οκ λόγο του μεγάλου παγίου που έχει γίνεται απόσβεση αν και πάλι 2 χρόνια λίγο ζόρι. Έχει χαμηλή νυχτερινή kw οπότε αν έχεις αρκετές εκεί ειναι οκ πρόταση αρκεί να σε δώσουν τα 150. Τελικά το online με τα 100 ευρώ δώρο για 9 μήνες ήταν και πάλι το πιο καλό από ΔΕΗ ακόμα και με τα 14.2kw λόγο του χαμηλού παγίου από όταν το σταμάτησαν όλα είναι χάλια. Με τόσο ήλιο και τόσο ρεύμα από ΑΠΕ και είμαστε η ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη. Θα είναι μάλλον εξαιτίας των τεραστίων μισθών που παίρνουμε δεν εξηγείται αλλιώς. 4 1 3
mike15 Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 22 λεπτά πριν, Arkin είπε Τελικά το online με τα 100 ευρώ δώρο για 9 μήνες ήταν και πάλι το πιο καλό από ΔΕΗ ακόμα και με τα 14.2kw λόγο του χαμηλού παγίου από όταν το σταμάτησαν όλα είναι χάλια. ναι,το club του σταθερου μπλε εδω εγραψε για αλλη μια χρονια ,κινηθηκε εγκαιρα και γρηγορα! βαλε καλυτερα 12 μηνες ,ετσι οπως παει μαλλον θα μας συμφερει να μεινουμε να μεινουμε και τους 12.
Arkin Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, mike15 είπε ναι,το club του σταθερου μπλε εδω εγραψε για αλλη μια χρονια ,κινηθηκε εγκαιρα και γρηγορα! βαλε καλυτερα 12 μηνες ,ετσι οπως παει μαλλον θα μας συμφερει να μεινουμε να μεινουμε και τους 12. Ναι δεν ξέρουμε πως θα πάει το πράγμα απλά στο 9μηνο μπορουμε να φύγουμε οπότε το 100αρικο πάει αναλογικά. Για μέχρι 300 350kw το μήνα βγαίνει κάτω από 12 λεπτά η kw με το online συν το 100αρικο στο 9μηνο. Το θεμα των μεγάλων παγίων που βλέπω και σε εναλλακτικους πρέπει να σταματήσει. Αξίζει για όσους έχουν πολύ μεγάλες καταναλώσεις αλλά για πιο μικρές είναι τσάμπα το πάγιο.
gpapadakis Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Το καλοκαιρι ειναι πιο ηπιο φετος, οποτε μικροτερη και η καταναλωση ενεργειας και τα εσοδα... Επεξ/σία 17 Ιουνίου από gpapadakis
GREGORYMO Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Μέτρησε ο ΔΕΔΔΗΕ 11 Ιουνίου αλλά ακόμα η ΔΕΗ δεν έχει εκδώσει λογαριασμό. Επειδή αυτό 1' φορά συμβαίνει, ρωτώ μήπως έχει συμβεί και σε άλλον.
e-k Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Μέτρησε ο ΔΕΔΔΗΕ 11 Ιουνίου αλλά ακόμα η ΔΕΗ δεν έχει εκδώσει λογαριασμό. Επειδή αυτό 1' φορά συμβαίνει, ρωτώ μήπως έχει συμβεί και σε άλλον. Πάντως πρώτη φορά βλέπω κάποιον να βιάζεται να του έρθει λογαριασμός. Γιατί; 1
ventic139 Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Καλημερα σε ολους. 2/6 πηρα μηνυμα απο τη προτεργεια οπου εκανα αλλαγη οτι μεχρι 9/6 θα μεταβω σε αυτους απο το ΔΕΔΔΗΕ. Ωστοσο, ο ΔΕΔΔΗΕ να μη πω τι ειχε συστημικο λαθος, και μεχρι και τωρα ναι μεν ενδεχομενως να φαινομαι σε αυτους αλλα δε μπορω να συνδεθω & οτι μου βγηκε ενα Εναντι στη ΔΕΗ μεχρι 12/6 (ενω απο 3/6 ειμαι προτεργεια θεωρητικα) και νιωθω οτι θα πληρωσω παραπανω απο οτι πρεπει για τις μ...ες τους. Εχω ανοιξει αιτημα στη ΡΑΕ για το συγκεκριμενο θεμα, εγω νομιζω ειμαι προτεργεια αλλα δε μπορω να κανω λογαριασμο ακομη λογω του λαθος στο συστημα, και νιωθω οτι ειμαι λιγο στο αερα. Τι μπορω να κανω σε αυτη τη περιπτωση;
phanispal Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Καταρχάς μπερδεύεις το ΔΕΔΔΗΕ με τη ΔΕΗ. Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Εσύ λογικά είσαι/ήσουν στη ΔΕΗ.
ventic139 Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 2 ώρες πριν, phanispal είπε Καταρχάς μπερδεύεις το ΔΕΔΔΗΕ με τη ΔΕΗ. Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Εσύ λογικά είσαι/ήσουν στη ΔΕΗ. γνωριζω τη διαφορα, το θεμα ειναι οτι ημουν ΔΕΗ ναι, και περιμενω 2+ βδομαδες να περαστει η αλλαγη στο συστημα τους, ωστοσο παραλληλα μου ηρθε ο εναντι λογαριασμος της ΔΕΗ (ενω καθε μηνα παιρνω εκκαθαριστικο) μεχρι τις 12/6, ωστοσο απο οτι μου ειπαν στο τηλεφωνο η αλλαγη παροχου εχει γινει απο 3/6. 1. Γιατι χρεωσαν τον λογαριασμο μεχρι τις 12/6; Κατι μου ειπαν θα βγει και εκκαθαριστικος παλι και θα πρεπει να παρω επιστροφη απο ΔΕΗ, τρεχα γυρευε. 2. Δε εχω καμια ενημερωση που ειμαι απο ποτε ειμαι απο αυτους, και επισης ακομη δε μπορω να κανω λογαριασμο στη προτεργεια.
phanispal Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Κάτσε να σου απαντήσουν οι «τουρίστες», ειδικά ο φίλος που άλλαξε 18 φορές :λολ: 2
aenaos15 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, ventic139 είπε Καλημερα σε ολους. 2/6 πηρα μηνυμα απο τη προτεργεια οπου εκανα αλλαγη οτι μεχρι 9/6 θα μεταβω σε αυτους απο το ΔΕΔΔΗΕ. Ωστοσο, ο ΔΕΔΔΗΕ να μη πω τι ειχε συστημικο λαθος, και μεχρι και τωρα ναι μεν ενδεχομενως να φαινομαι σε αυτους αλλα δε μπορω να συνδεθω & οτι μου βγηκε ενα Εναντι στη ΔΕΗ μεχρι 12/6 (ενω απο 3/6 ειμαι προτεργεια θεωρητικα) και νιωθω οτι θα πληρωσω παραπανω απο οτι πρεπει για τις μ...ες τους. Εχω ανοιξει αιτημα στη ΡΑΕ για το συγκεκριμενο θεμα, εγω νομιζω ειμαι προτεργεια αλλα δε μπορω να κανω λογαριασμο ακομη λογω του λαθος στο συστημα, και νιωθω οτι ειμαι λιγο στο αερα. Τι μπορω να κανω σε αυτη τη περιπτωση; Μην ασχολείσαι με τις ημερομηνίες. Ζήτησε απο τον ΔΕΔΔΗΕ να σου πει κατα την αλλαγή ποια είναι η ένδειξη της καταναλωσής σου. Αν συμφωνεί με την ένδειξη της ΠΡΟΤΕΡΓΙΑ ,ολα ειναι οκ Επεξ/σία 20 Ιουνίου από aenaos15 1
mike15 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου σημερα ειδα στην τιβι οτι λογω της καταστασης ενδεχεται να ανεβει κατακορυφα η χονδρικη ιουλιο-αυγουστο και θα πιασει λενε παλι 15αρι εδω συντομα.τωρα αληθεια η' ψεμματα δεν παιρνω θεση
johnnyman Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Στις 20/6/2025 στις 7:00 ΜΜ, mike15 είπε σημερα ειδα στην τιβι οτι λογω της καταστασης ενδεχεται να ανεβει κατακορυφα η χονδρικη ιουλιο-αυγουστο και θα πιασει λενε παλι 15αρι εδω συντομα.τωρα αληθεια η' ψεμματα δεν παιρνω θεση Παμε στο σταθερό της δεη με κοινωνικό τιμολόγιο που βγαίνει 0.097 να έχουμε λίγο το κεφάλι μας ήσυχο... Δεν τα βλέπω καλα τα πράματα.
GREGORYMO Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 11 Ιουνίου πέρασε ο ΔΕΔΔΗΕ για μέτρηση και ΑΚΟΜΑ να εκδοθεί λογαριασμός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα